Alles keurig gegaan

Prachtige bos op tijd geleverd

perfect!

perfect!!

Net niet tevreden

In het mooie boeket zat toch een lelie, terwijl ik bij de opmerkingen geschreven had dat die vervangen moest worden ivm allergie. Een misser.

Prachtige bloemen. Op tijd geleverd

Veel keuze op de website. Eenvoudig te bestellen. Bloemen waren prima op tijd en het was een mooi boeket

• Boeket

Het boeket werd heel goed ontvangen en echt mooi gevonden (Ik heb het plukboeket op afstand laten bezorgen dus ik heb het helaas zelf niet kunnen zien). Het werd ook binnen een paar uur al bezorgd, dus ik ben erg tevreden.

• Boeket

Met een fleurop boeket maak je de juiste keuze.

Tel benaderd ivm de tekst op de wenskaart en deze voor mij aangevuld. Bezorgen was de volgende dag niet mogelijk. De te ontvangen persoon heeft haar boeket afgehaald en ik kreeg desondanks bericht van afgifte. Bravo, hartelijk dank.

• Boeket

Een prachtig boeket bezorgd!

Het boeket is in Tilburg bezorgd. Mijn zus was zeer verrast en heel enthousiast over het prachtige boeket.

Kwaliteit en op tijd

Gewoon goed, op tijd en betrouwbaar.

• Boeket

Top, makkelijk te bestellen en snel bezorgd!

• Boeket

Top! Mooie verse bloemen.

Zoals altijd netjes geleverd.

Goede service mooi boeket

Een boeket van €15 voor €74

Boeket besteld voor jarige tante in Frankrijk, middelmaat €74 incl €12 bezorgkosten. Het boekte werd op tijd geleverd maar koop je hier voor €15 maximaal. Voel me bij mijn neus genomen.

• Boeket

Fantastisch precies wat ik had besteld

Boeket besteld en snel geleverd. Kreeg direct een leuke app van de ontvanger

Prachtig boeket

voor mijn vrouw een decemberboeket besteld. Bestelling netjes de volgende dag bezorgd. Bloemen zijn echt prachtig

Alles super

Ich hatte einen Strauß für jemanden in den Niederlanden bestellt. Alles hat gut funktioniert. die Möglichkeit, den Liefertag zu wählen, ist sehr hilfreich.

Tegenvaller

Het boeket wat ik had uitgekozen leek echt totaal niet op wat is afgeleverd. Ik vondt het zwaar tegenvallen, ik begrijp best dat u niet altijd een boeket exact kunt namaken ivm met seizoenkeuze in bloemen, maar dan nog qua kleur en soort van boeket had ik een heel andere verwachting.

Makkelijk, duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te bestellen, ruime keuze en ruimte om zaken te personaliseren

Mijn ervaring was goed.

Fleurop deed wat ik hoopte dat het zou doen: de bloemen op tijd bezorgen.

Boeket valt tegen

Het afgeleverde boeket vind ik niet mooi en niet op de foto lijken. De kwaliteit is nog afwachten. Ik ontving een mail dat het boeket niet afgeleverd kon worden, maar niet waar het naartoe gegaan was (buren, of mee terug?). bestellen ging prima.

Prkma

• Boeket

Van de ontvanger kregen we hele positieve feedback!

Makkelijke manier om met een mooi boeket iemand blij te maken.

• Boeket

Bestelling mooi op tijd afgeleverd.

De betreffende persoon was er erg blij mee. Het bestellen van de bloemen was erg ingewikkeld.

Prima verzorgd

Had bij bestellen alleen moeite met het invoeren van adres. In Nederland werkt dat goed maar naar Frankrijk in dit geval niet. Andere adres opbouw.

• Boeket

Toch nog aanwezig op de bruiloft

Makkelijk bestellen , op tijd geleverd en het bruidspaar was ontzettend blij met de bos bloemen. Zo waren we er toch nog een klein beetje bij.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ