NVT
Mijn ervaring met Fleurop is heel goed ! On line bestelling is gemakkelijk uit te voeren . Het boeket is op de door mij aangegeven tijd bezorgd en beantwoord helemaal aan de verwachtingen !!
X
goede en snelle aflevering bloemen
Alles is top de bezorging de bloemen de versheid van de bloemen
Voor de eerste keer fantastiese service bedankt
De bestelde bloemen waren niet bezorgd en er was geen briefje achtergelaten.
Ontvangers waren niet thuis, maar netjes een berichtje gekregen in de brievenbus, waar het bezorgd is. Ik als verzender hierover keurig geïnformeerd per e-mail.
Kwalitatief goede bloemen samen in een boeket, waarvoor dank. Het cadeau was waardevol.
Niet aan de nederlandse kant maar een troosteloze en uitgebloeide bos rozen op de stoep achtergelaten. Email naar klantenservice met foto gestuurd.
Mevr. Huberts Jacobs uit Afferden is heel tevreden met de plant en pot.
Ik besteld altijd bij Fleurop...en tot nu toe geen negatieve mening! Besteld, betaald en het komt op de plaats van bestemming.
Het bestellen en betalen ging soepel, maar ik heb foto's gezien van de bestelde bloemen en ik vond de niet mooi. Te groot, grof boeket, heel anders dan de foto op Internet. Had ik geweten dat dit boeket bezorgd zou worden, dan had ik ze nooit besteld. Jammer
Na een mailtje dat het boeket nog niet binnen was (en dag te laat) een keurig mailtje ontvangen dat er iets mis was gegaan. Als pleister op de wond werd aangeboden dat de verzendkosten zouden worden teruggestort. Dit is inmiddels gebeurd. Boekt werd na het mailtje snel geleverd. Mooi boekt.
Heel tevreden over de grote bos bloemen die bezorgd is.
Italie :Helemaal niet de combinatie bloemen, die ik besteld heb. Anthurie bijv., o. a. een verlepte zonnebloem. Gewoon bij elkaar, niet als rond bloemstuk ....Blamabel. Voor mij en Fleurop. 95 € ! Nooit meer Fleurop voor bloemen naar Italie. Misschien is naar mijn klacht nog een tweede bloemstuk gebracht, maar het gevraagde foto heb ik niet ontvangen. Een 1/2 ster boven is teveel ! Deurne: tevreden
Beste Sylvia, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling in Italië niet naar wens is uitgevoerd. We zijn bij dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Bos besteld voor mijn schoondochter in Australië. Redelijke prijs , tijdige levering en een mooi vers boeket. Top.
In de vroege middag bloemen besteld die al rond 18 uur bezorgd werden. Was een prachtige bos voor een prima prijs.
Gemakkelijk besteld, prachtig boeket!
Prachtig boeket
Een heel erg mooi boeket in de kleuren van dit seizoen met bijbehorende vaas. Veel dank!
Bloemetje geregeld vanuit NL voor Finland, prima geregeld allemaal
De ontvanger was erg blij met het prachtige herfstboeket. Ik heb er een foto van ontvangen, een erg mooie bos. Een min puntje vind ik dat ik geen mail heb ontvangen na bezorging, dat vond ik jammer. Het was fijner geweest om een bevestiging te krijgen van bezorging.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ