Makkelijk bestellen en bezorgen. Echte boeket vind ik tegen vallen mbt foto op website. En dus duur.
Beste Marissa, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je geleverde boeket, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je een foto sturen van het complete boeket zonder de verpakking naar [email protected] dan helpen wij je graag verder. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
vanuit het buitenland familie en vrienden verrassen met een boeket
Collega is gaan verhuizen en de bloemen die zaterdag bezorgd zouden worden konden niet afgeleverd worden. Dit kan natuurlijk gebeuren alleen had ik daar graag terugkoppeling over gekregen. Omdat er vanuit haar geen reactie kwam over de bloemen heb ik er naar gevraagd en bleken ze niet afgeleverd te zijn. Maandag alsnog bezorgd maar de verrassing was er nu wel af. Bloemen waren prachtig!
Bizar. Ik betaal jullie 50 euro voor een boeket. Dan krijg ik een mail dat het niet bezorgd is. Verder niets. Ja zeg, zo werkt dat niet. Daar betaal ik toch niet voor??
Overzichtelijke site. Veel keuze. Fleurop is ideaal voor een bloemetje naar iemand, die je wilt verrassen.
Het boeket is op tijd en netjes bezorgd. De ontvangers stuurden een foto om te bedanken. Ik vond het boeket mooi, maar niet zo groot gezien de prijs. Het was bijna 60 euro! Dat zag ik er niet van af en vond ik teleurstellend.
Een bos bloemen besteld namens de kinderen voor onze Vader en Opa en in de ochtend een prachtige bos bloemen bezorgd.
Mijn vriendin heeft een hele mooi bloemen gekregen. Prijs kwaliteit heel goed! Zij was niet thuis maar met veel bellen is het toch gelukt.perfect Bedankt
Jullie site was gebruiksvriendelijk. De opdracht was snel geplaatst en een paar uur later had m’n vriendin in Westervoort al een mooi boeket
Dit was voor mij de eerste keer dat ik het via Fleur op de bloemen heb besteld, en zeer tevreden hoe het resultaat was! Dank je wel
Snel bezorgd op de plek van bestemming.
Gezien de prijs kleine bos bloemen. Beer is leuk
Wij hadden in eerste instantie een te klein rouwboeket besteld op zondagavond. Aangezien dit boeket de volgende dag al geleverd moest worden, heb ik na de bevestiging direct een e-mail gestuurd. En de volgende ochtend kreeg ik gelijk bericht dat zij het boeket zouden aanpassen naar het gewenste formaat. Top service!
wat er afgebeeld is op de site en wat ze ontvangen hebben leek totaal niet hetzelfde
Beste Hogeslag. Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je geleverde boeket, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je een foto van het boeket toesturen naar [email protected] dan helpen wij je graag verder. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Fijn dat je via Fleurop een bos bloemen kan laten bezorgen in de VS, en al heel snel. Wat ik heel stressvol vond, was het feit dat je een Amerikaans adres probeert in te voeren (op de speciaal daarvoor ingerichte pagina, met VS al ingevuld als land van bezorging), maar dat je daar het Nederlandse systeem van postcode, huisnummer en woonplaats moet hanteren. Wat totaal niet passend is voor Amerikaanse adressen. Eigenlijk voor geen ander land dan Nederland. Als jullie dat aan zouden passen, zou je het iedereen een stuk gemakkelijker maken die bloemen in het buitenland wil laten bezorgen. Dank.
Ik heb besteld voor dezelfde dag, maar ik heb geen maitje gekregen met dat het boeket onderweg was of was afgeleverd. Was het wel, maar ik had het prettig gevonden om een melding te krijgen.
Beste Francine, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Fleurige groetjes,🌻 Team Fleurop
Doordat we geen bericht kregen van Fleurop dat de bloemen waren bezorgd was het onduidelijk voor ons hoe of wat. Om 22.00 uur 's avonds reageerde de persoon aan wie we het boeket hadden gestuurd. Mogelijk kreeg zij het ook pas zo laat bezorgd??
Beste Sylvia, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Onze bloemisten bezorgen niet meer om 22 uur in de avond natuurlijk ;-), waarschijnlijk had de ontvanger toen pas tijd om te reageren. Graag tot een volgende keer. Fleurige groetjes,🌼 Team Fleurop
I had asked not to use lilies because I have cats and the flower can be deadly to cats. Unfortunately the bouquet I received included lilies. The bouquet also included an unnecessary amount of foliage.
Dear Itzel, We are sorry to hear you where not happy with the delivered bouquet. We send you an email and we love to hear back from you. Have a nice day! Team Fleurop🌺
‘s ochtends besteld en begin van de middag al geleverd. Geweldig! Dat is nog eens service.
Beste Maggie, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Voor een boeket wat € 32,95 kost verwacht ik veel meer. Er zaten welgeteld 4 bloemen in en de rest was tak en groen. Belachelijke prijs voor zo'n schamel 'boeket'.
Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je hierover een email gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
ze vonden pas op zaterdag een kaartje dat de bloemen in de schuur waren gelegd. na zoeken vonden ze de bloemen dus pas op zaterdag in een kruiwagen. dus ze hebben een nacht zonder water daar gelegen. mensen waren wel heel blij met boeket, dat zag er prachtig uit.
Beste Henriette, We hebben je een bericht gestuurd naar je emailadres. We zien je reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Het boeket was prachtig en mooi op tijd afgeleverd.
Beste LaFauve, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Ik had zelf wat emoticons op de bijgevoegde kaart gedaan maar dat kon niet, daarom was dat niet gelukt. Wel terug gebeld door Fleurop om te zeggen dat dat daarom niet was gelukt, Fleurop heeft toen voor mij een kaartje erbij ingevuld. Prima !
Beste Dini, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Kwaliteit van bloemen is prima, maar ik ben zwaar ontevreden dat het kaartje (met een persoonlijke boodschap en waar ik extra voor heb betaald) niet was toegevoegd aan het boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ