Na enige miscommunicatie is dit door Fleurop op een prima manier gecompenseerd Het boeket was ook prachtig
Beste Yvonne, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat de bezorging van je bestelling niet naar wens is verlopen. Gelukkig zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Fleurige groet, Team Fleurop
Revisión original
Ik had een opdracht gegeven een boeket bloemen te laten bezorgen in een wooncentrum (Waar dus altijd iemand aanwezig is om aan te nemen ) Toen ik echter een dag later nog geen bevestiging van bezorging had ontvangen ben ik maar eens gaan checken Het boeket was niet afgeleverd omdat er niemand aan wezig was op dag van aflevering Dat is onmogelijk op dit adres ,het is een centrum waar mensen verzorging krijgen Het boeket is 2 dagen later alsnog op een ander adres (na overleg )bezorgd Boeket was mooi heb ik te horen gekregen maar toch was ik erg teleurgesteld in deze gang van zaken Jammer ,maar voor u misschien een aandachtspuntje
Prima bos bloemen
Zeer teleurstellend
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling. Het is inderdaad niet gelukt om je bestelling op de gewenste datum te bezorgen omdat de ontvanger helaas niet thuis was. Er is een nieuwe bezorgafspraak gemaakt in overleg met de ontvanger. Fleurige groet, Team Fleurop
Mooie boeketten voor elke gelegenheid
Beste Leonie , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Het boeket was niet helemaal naar verwachting, ik zag op de foto dat er een zonnebloem bij zat en heb een medium boeket besteld zodat ik naar mijn idee er zeker van kon zijn dat die er bij zat omdat mijn partner daar zo van houd. Ik heb een foto gekregen van mijn partner en ze had een klein boeketje gekregen.. voor 40€ vind ik dat erg schaars en dan klopt de foto op de website ook niet dus dat vond ik persoonlijk wel erg jammer :( ze was er gelukkig wel blij mee..
Beste Jessie , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopenlijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bloemen nooit aangekomen en ook geen bericht ontvangen dat t elders is bezorgd
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat het niet is gelukt om je bestelling op de gewenste datum te bezorgen. Onze excuses dat je hier geen bericht over hebt ontvangen. Helaas was de ontvanger niet thuis op het moment van bezorgen en heeft de bloemist een niet-thuiskaart achtergelaten op het adres. Ondertussen heeft de ontvanger contact opgenomen met de bloemist en wordt het boeket dinsdag opgehaald in de winkel. Met fleurige groet, Team Fleurop
Zorgvuldig samengesteld en geleverd.
Beste B., Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Graag tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ok
Prima gedaan, vind alleen dat het boeket relatief klein is in verhouding met de prijs
Beste Sanne , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet,🌼 Team Fleurop
Zie hierboven
Beste Marion , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Zie bovenstaande reactie!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt,J.E.E.! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Na veelvuldig tot volle tevredenheid bloemen bij jullie te hebben besteld, deed ik dit afgelopen dinsdag ook. Deze ervaring was echter heel anders en één grote teleurstelling! Ik bestelde het Herfsttinten boeket ad € 26,95 voor een vriendin. Diezelfde dag ontving ik van haar een bedankje en een foto. Ik schrok van het karige boeket. Dit was werkelijk het geld niet waardig. Het lijkt erop dat de goedkopere versie van € 19,95 is geleverd door de bloemist. Hierover heb ik contact met de klantenservice gehad en het verhaal plus foto op de mail gezet. Als reactie kreeg ik hierop dat zij vonden dat het boeket wel aan de eisen van Fleurop voldeed. Als tegemoetkoming boden zij mij een e-voucher van € 7,50 aan. Deze oplossing vind ik echt onder de maat. Er is bewust voor een middel groot boeket gekozen en die is m.i. niet geleverd. De e-voucher ga ik dan ook niet accepteren en overweeg ten sterkste om voortaan elders te bestellen. Het gaat er mij om dat als je bewust een bepaald boeket uitzoekt, je er ook van uit mag gaan dat een dergelijk boeket qua kleur en grootte geleverd wordt. Kleur was in dit geval goed, grootte helemaal niet. Jammer dat de klantenservice zo gemakzuchtig met een klacht omgaat. Ik vraag mij daarbij ook af of er überhaupt omtrent deze klacht door jullie contact is opgenomen met de plaatselijke leverancier. Het betreft overigens Bestelnummer 50081113846
Beste Xandra, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je hierover een email gestuurd. Fleurige groet, Team Fleurop
Bij bestellen voor bos bloemen voor vriendin in Oman bleek dat het kaartje met wensen en groet niet meegeleverd was. Ze wist dus niet van wie de bloemen waren toen ze deze ontving. Dan is het niet leuk om te gissen van wie .... verbeterpunt is dus bij aflevering altijd checken en melden wie de afzender is.... tenzij het een Valetijn is natuurlijk ;-)
De vaasverrassing bont, middelmaat. Met een basis kaartje van 1,50 erbij en inclusief verzendkosten kostte het 29,40. De ontvanger liet een foto zien en het was echt een ieniemienie vaasje met een heel klein boeketje. Ik schaamde me gewoon dat ik dat had gegeven voor haar verjaardag. Bij navraag zei ze dat ze het een 6 euro bosje vond. Het boeketje is wel keurig op tijd bezorgd en bestellen ging ook gemakkelijk via de website. Maar dit is ons toch erg tegengevallen. De bezorgkosten zijn natuurlijk ook hoog en voor een vaasje wordt waarschijnlijk ook veel teveel gerekend.
boeket was voor mijn zus,en ze was er heel blij mee.Prachtig boeket.
Beste Astrid , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
The packaging is beautiful .Delivered on time .the flowers are incredible
Dear Yulia, Thank you for your positive response. We are happy to hear that your expectations were met. Fleurop is happy to help you send more floral greetings in the future! Floral greetings, Team Fleurop🌸
Mooi boeket!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Leon! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
De ontvanger is blij met bloemen bosje
Beste Bakir , Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Alles zoals beloofd
Beste Dimitri , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooi boeket en lint. Op tijd bezorgd. Groot bestelgemak. Helemaal tevreden.
Beste David, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet,🌹 Team Fleurop
Ik wilde nog iets toevoegen op het kaartje, en dat kon nog net op het nippertje :)
Beste Gul, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Snel makkelijk en duidelijk
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Mariska! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Voor 46 euro bestelde ik Autumn Harmony, een klein boeket met hortensia in de kleuren rood-pink-oranje. Geleverd werd een treurige bos met veel groen, witte bloemen en zonder hortensia, zie foto's. Ik heb bij Fleurop een klacht ingediend.
Duidelijke site, soepel bestelproces, goede informatie (bevestiging en boeket bezorgd melding). Zoals het hoort! En niet te vergeten: de bloemen vielen erg in de smaak
Beste José , Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prachtig boeket, goed verzorgd en op tijd bezorgd. Klasse!
Bedankt voor de complimenten John! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
1 De Schutterij