Super mooie

Het is zo afgesproken dat het ik had gehoopt en ze was super blij bedankt daar voor groetjes Mario

• Boeket

Prachtig boeket ....maar de bezorger had zijn dag niet....gooide het boeket nog net niet naar binnen

prachtig boeket, bedankt

goede service, correct afgehandelt

Tevreden

Goede service, word goed geinformeerd met alles, Ook als boeket bloemen niet geleverd kan worden door onbekende redenen, krijg je bericht.

Prachtig boeket Zeer tevreden

Betrouwbaar en top kwaliteit

Mooie keuze voor iedere gelegenheid en snelle bezorging overal.

snel en goed

Levering naar adres buitenland ongecompliceerd, snel en voortreffelijk.

bloemen mooi

Fleurop amsterdam is snel met bezorgen maar wijkt af van algemene voorwaarden qua prijs en afleverkosten.

• Boeket

Heel erg tevreden met Fleurop bloemen.

Ik heb zelf een prachtig boeket mogen ontvangen via Fleurop, heeft drie weken er prachtig bij gestaan. Nu een mooi boeket mogen sturen naar mijn vriendin die ernstig ziek is. En dan te zien op de foto dat het exact het boeket is die ik besteld heb, maakt mij blij. Ik hoop dat zij net zo lang ervan mag genieten. Bedankt Fleurop, jullie maken jullie naam waar.

• Boeket

De bloemen zijn in tuin gedeponeerd omdat er niemand thuis was.

4 gerbera’s, een bosje herfstasters, 2 andere bloemen met wat groen en een klein mandje voor 60€ Dit vind ik schandelijk Voel mij belasterd.

• Boeket

Mooi boeket, dezelfde dag geleverd

Het is een mooi boeket, dat zelfs dezelfde dag geleverd kon worden. Fijn dat ik in BE kan bestellen om in NL te leveren. Dit was de 2e keer dat ik bestelde en beide keren tevreden.

Prachtig boeket

We zijn zeer tevreden. Snelle bezorging en mooie boeketten!

• Boeket

Mooie bloemen en zelfde dag nog bezorgd top

Verse en vlugge levering

Netjes

Nette service. Bloemen netjes bezorgd. Had alleen een probleem met de chocolaatjes die erbij hoorde. Net mailtje naar fleurop en alles is netjes en snel opgelost.

• Boeket

Alles wordt perfect geregeld!

Al een paar keer bloemen laten bezorgen. Telkens alles prima in orde!

Dag te laat

Had voor de maandag besteld kwam pas de dinsdag

Slecht

We kregen een andere boeket dan wat ik ruim voor betaald heb. Zelfde boeket had ik bij de bloemist voor aanzienlijk minder kunnen komen. Echter komt dan een boeket wat anders is dan op de foto. Dus zeer teleurgesteld.

• Boeket

Follow-up na opdracht i.v.m. levering.

Na opdracht werden we gebeld, omdat de gekozen bloemen de volgende dag niet geleverd konden worden. I.o. keuze aangepast en tekst gekozen kaart gecorrigeerd. Top!

Makkelijk te bestellen

• Boeket

Bosje Olivia voor levering in Slowakije besteld...

Helaas was de levering niet naar wens maar zoals goed ondernemerschap betaamt is dit naar volle tevredenheid opgelost door Fleurop. Hier kan menig ondernemer voorbeeld aannemen.

• Boeket

Een mooie bos bloemen werd er afgeleverd.Heel netjes de mail die ik kreeg dat de bloemen op een andere adres waren bezorgd omdat er niemand aanwezig was op het juiste adres.Zeer tevreden hier over.

• Boeket

Niet bezorgd op bestelde datum

Ik had een boeket besteld, bezorging op 16 okt, helaas is t boekt pas op de 17e bezorgd wat t feestelijke gevoel ervan sterk verminderd heeft! Jammer

• Boeket

Voor het eerst besteld bij Fleurop. Ging soepel en het maandboeket sprak mij aan.

Snel en als verwacht

Snelle levering en boeket als verwacht. Prachtig.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ