Boeket viel tegen en geen kaartje met afzender beetje jammer
De keus aan boeketten is groot. Snelle en efficiënte website om je bestelling te plaatsen. Bezorging aan huis verliep conform aangegeven datum.
Beste Marjolein, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooi boeket, op tijd bezorgd.
Beste Berien , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
De bloemen zijn afgeleverd op de afgesproken dag alleen de kaart die er bij gekocht is niet. Dit zorgde voor verwarring bij de ontvanger. Erg jammer
Makkelijk besteld, snel geleverd en, last but not least, een schitterend boeket.
Beste Dré, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Gekozen voor middelgroot boeketje met vaas. In het vaasje zitten 1 roos, 1 gerbera, 1 tak met paarse kelkbloemetjes en wat groen. Ik vraag me af wat er in de kleine variant van dit boeket zit. Zeer minimaal boeket dus voor 21,- waar dan ook nog 7,- verzendkosten bij komen. De volgende keer stuur ik de jarige wel gewoon een kaartje.
Hi Lieke, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw bestelling. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen via e-mail hierover contact met je opnemen. Overigens heb je voor de bloemen €14,- betaald en geen €21,-. Dit is exclusief vaas, kaartje en bezorgkosten. Je hoort van ons! Mvg, Team Fleurop 🌻
Ik vond het niet een groot boeket
Beste Paul, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Graag ontvangen binnen de 7 dagen vaas garantie foto's (waar het boeket volledig op zichtbaar is) van de boven- en zijkant van het geleverde boeket. Dan kunnen wij deze beoordelen en bekijken hoe we dit kunnen oplossen. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet🌹, Team Fleurop
Op tijd en netjes verzorgd mooi boeket
Beste Stan , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Geachte, Ik bestel voor 35,00 aan bloemen, verwacht dan n keurige bos. Wat er geleverd is is ronduit schandalig, dit is de tweede keer dat mij dit overkomt.
Snelle service, duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en een heel mooi boeket
Beste Ivo, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Laat in de middag besteld voor de bezorging de dag daarop. Mooi op tijd die dag bezorgd en het boeket was vers en mooi met felicitatiekaartje. Prima!
Beste Fred , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Beste A., Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Alles netjes geregeld.
Beste Jack, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Boeket zag er zeer mooi uit.
Beste Jan , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
de bestelling in het buitenland werd zoals afgesproken op tijd geleverd
Beste Audrey, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet 🌹, Team Fleurop
Voor € 32,95 vond ik het boeket "mager". De bezorger heeft geen moeite gedaan om de klant te bellen of het boeket bij de buren te bezorgen, waardoor we het 5 km verderop op moesten gaan halen.
De bos bloemen was precies zoals afgesproken (beeld). Mooi optijd bezorgd, ik zeg Toppers
Beste Marcel , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
De ontvanger was aangenaam verrast
Beste Frans, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mooi boeket. Moest 10-10 afgeleverd worden op Terschelling maar kwam de 11e terwijl er wel werd vermeld werd dat het 10-10 afgeleverd was. Verrassing was dus weg
Niks op aan te merken. Duidelijke levering, mooie bos en blije moeder door mooie bos bloemen.
Beste Iris, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
The flowers were a surprise for my friend's birthday and it was supposed to be delivered on 7th but it only arrived on the 8th
Dear Anna, Thank you for your review. We are sorry to hear that you were not satisfied with our service. Fortunately, we were able to resolve this matter. Kind regards, Team Fleurop
Er was geen bericht achtergelaten bij de ontvanger, zodat deze niets wist van een bezorging bij de buren. Ik heb na moeten bellen om te achterhalen waar.
Beste Marja, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat er geen bericht achter was gelaten bij de ontvanger waar het bezorgd was, maar gelukkig konden we het doorgeven per telefoon aan je. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Invulformulier duidelijk, waardoor het bestellen eenvoudig is. Daarna goed op de hoogte gehouden over hoe laat de bloemen afgeleverd zijn. Voor herhaling vatbaar.
Beste Ineke, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mijn vriendin was blij verrast met het prachtige bouquet bloemen.
Beste Johanna , Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ