Als je € 88 betaalt en je krijgt een schamel mandje met groen dan word je niet vrolijk
Fris, mooi en smaakvol boeket
Altijd mooi optijd geleverd. Ben zeer tevreden
Makkelijk te bestellen, en mooie bos met verse bloemen.
goed en op tijd bezorgt
was snel bezorgt en een mooi boeket
Nu al verschillende keren boeketten besteld en zeer tevreden. Bloemen zijn vers en houden het zeker 2 weken uit in de vaas. Bijgevoegde foto is een kleine bos.
Snel geregeld en mooie bloemen gestuurd ..prima tot de volgende keer .karin.
Weer punten gescored bij de hoofdzuster.
Boeket is pas aan het einde van de dag bezorgd. Helaas leek het samengestelde boeket niet op het vrolijke boeket op de fleurop site.
Dit is mijn eerste keer
Zie boven
Rouw boeket besteld moest geleverd in Canada. Precies op tijd geleverd. Topklasse
Niet van toepassing
Snel besteld en snel geleverd met kwaliteit in het product!
Ik kreeg geen bevestiging van de levering, wat ik wel jammer vond. Een tip: misschien digitaal fotootje van de bloemen bij de bevestiging steken, dan zie ik wat ze precies kregen.
Besteld om 13:50 - delivered om 16:10 .. snel, mooi boeket
Een prachtig rouwboeket besteld. Het is in 2 uur geleverd.
Veel dank Fleurop voor jullie uistekende service en prachtige boeketten.
Prachtig rouwboeket... met het groene lint
snel en betrouwbaar
Prachtig boeket en dezelfde dag nog geleverd
Netjes op tijd bezorgd. Gebeld met uitleg en daardoor het boeket kunnen aanpassen. De enige verbetering die ik kan bedenken is dat de mogelijkheid voor tekst op het kaartje enigszins beperkt was, dus teksten kleiner printen is misschien nog een (kleine) upgrade voor de service. Ik heb het boeket niet gezien maar heb een geweldige reactie gehad van de ontvanger.
Zoals gebruikelijk, hoogste kwaliteit bloemen en keurig op tijd geleverd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ