Besteld om 111 uur en was in de middag al bezorgd
Beste Brigitte, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Fantastische bos bloemen, helemaal top! Als ik mag zeuren: 35 euro voor een bos bloemen…
Beste GJ de Lange, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Ontvanger heeft me foto gestuurd. Gezien bedrag meer aangekleed boeket verwacht, jullie concurreren dan slecht met Blooming bijv. terwijl de aangesloten bloemisten wel hele goede zaken zijn. Jammer toch?
In mijn bestelling had ik aangegeven dat de vrouw die het boeket zou ontvangen in een rolstoel zit en dus niet snel naar de deur kon komen. Ik weet niet hoelang de bezorger heeft gewacht maar ik begreep wel dat het boeket bij een buur afgeleverd was. Als iemand in een rolstoel zit dan hoop ik wel dat de bezorgdienst voldoende tijd in acht neemt om de bewuste persoon te laten reageren. Zeker als het in de ochtend is en de bewuste persoon mogelijk nog op bed lag. Mvgr, Mark
Beste Mark, Bedankt voor je beoordeling. Onze bezorger heeft een tijdje gewacht en de deur werd inderdaad niet open gedaan. Het is daarom bij de buren bezorgd met een kaartje in de brievenbus van de ontvanger. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Hartelijke groet, Het Fleurop Team. 🌻
Ik heb geen bevestiging ontvangen dat het boeket bezorgd is. Ik vond het boeket van 104 euro incl lint en bezorgkosten veel te duur.
Beste Klant, We hebben je een mail gestuurd met hierin de vraag of je foto's van het boeket kunt sturen zodat wij deze kunnen beoordelen. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Er kwamen 2 boeketten en de Mevrouw die ze kwam bezorgen had een grote glimlach op haar gezicht. Keurige bezorging helemaal top en hele mooie boeketten. Tot een volgende keer.
Beste Barend, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Toen in de afzender op het kaartje was vergeten werd ik gebeld om e.e.a. kort te sluiten. Top
Beste Albertje, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Goede en snelle levering mooi boeket prima.
Beste Sjors , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Helaas niet tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van het boeket. Voor €41,40 (inclusief verzending) mag je toch wel uitgaan van een leuk boeket, in plaats van een treurig bosje. Heel erg jammer!
Beste klant, Dankjewel voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Ik heb je hierover inmiddels een e-mail gestuurd. We gaan dit oplossen. Mvg, Team Fleurop 🌻
Helemaal geweldig verzorgd.
Beste Riny, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Beste Wilma, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bestelling zelfde dag besteld en mijn moeder was er erg blij mee. Ze zei dat het een heel mooi boeket is. Foto heb ik jammer genoeg niet.
Beste Ingrid, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
De website is duidelijk. Binnen een paar minuten is het geregeld.
Beste Sandra , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Tegenvallende grootte van het bosje bloemen voor dat geld
Beste Rosalie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je het boeket tegen vond vallen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We ontvangen graag binnen de 7 dagen vaas garantie duidelijke foto's van het geleverde boeket (boven- en zijkant van het boeket) op [email protected]. Dan kunnen we het beoordelen en hopenlijk oplossen. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet🌻, Team Fleurop
Ik kreeg pas in de avond bericht dat de bloemen bezorgd waren. Ik vind het niet leuk dat de bloemen pas zo laat bezorgd werden.
Beste Mieke, Dank je wel voor je beoordeling. Je bloemengroet kan ook eerder bezorgd zijn maar door drukte wat later afgemeld door de bloemist. Als je zeker wilt weten hoelaat het precies bezorgd is kun je het beste even met ons bellen op 0900 1501, dan kunnen we het voor je navragen. Graag tot een volgende keer🌼. Fleurige groet, Team Fleurop
De bloemist die dit boeket heeft verzorgd willen wij enorm bedanken. Het is een prachtig boeket, zeer passend bij de situatie waarvoor deze is gekocht. Bedankt.
Beste Esther, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Op tijd geleverd en de bloemen voldoen aan het getoonde plaatje.
Beste Willem, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Was erg teleurgesteld hoe mijn bloemen er uitzagen.ze waren woensdag wel keurig geleverd maar vond ze er donderdag erg slecht er uitzien ze stonden keurig in het water dus dat kon het niet zijn maar als ik bloemen zie die er maandag en dinsdag waren schrok ik van de mijne .Sorry dat ik dit helaas zeggen moet is de eerste maar ook de laatste keer dat ik het zo doe spijt dat ik helaas geen foto kon maken had mijn telefoon thuis gelaten
prima service, bedankt
Beste Cor, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Normaal een goede ervaring met fleurop, maar de seizoensverrassing die ik verstuurd heb viel tegen.. bleek helaas heel anders dan op de foto’s op de site. Dan had ik namelijk wel iets anders gekozen. Jammer!
Beste Noa, Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Je hebt voor het boeket seizoensverrassing gekozen hierbij staat duidelijk beschreven dat onze vakbloemist een boeket samensteld met de seizoensbloemen die hij heeft zodat dit altijd een verrassing is. We hebben je ook een mail gestuurd en we hopen je snel weer te kunnen begroeten op onze website. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Als je een boeket op afstand regelt, mag de bloemist geen enkel risico nemen in de houdbaarheid van de gekozen bloemen. De rozen in het boeket waren binnen 3 dagen reeds verwelkt. Ook andere bloemen lijken het geen 6 dagen vol te gaan houden. Dom van de bloemist.
Beste Ger, Wat vervelend dat de kwaliteit van het boeket is tegengevallen. Ik stuur je hierover een email. Fleurige groet, Team Fleurop
Nooit gaan stoppen. Erg makkelijk te bestellen en mooie keuze.
Beste Z., Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Prachtig groot boeket na vriendelijk telefonisch overleg omdat de bloemen die ik besteld had niet voorradig waren. Klasse.
Beste Frans, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Verse bloemen ,snelle service ,blije gezichten !!
Geweldige ervaring èn een prachtige bos bloemen (volgens de ontvanger) Beetje stom dat ík mijn naam (wel een wens) niet op had gezet!
Beste Gerda, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ