zeer mooi boeket, had enkel een dag later aangegeven. maar beter te vroeg als te laat.
Bestelling is op zondag 17 september geplaatst met een bevestiging van levering op maandag 18 september. Maandagmiddag ben ik gebeld door Fleurop NL dat de bestelling niet geleverd kon worden, reden onbekend. Enfin telefonisch akkoord gegeven voor levering (weliswaar een dag te laat) voor dinsdag 20 september. Dinsdag wederom door Fleurop NL gebeld met de melding dat Fleurop BE het adres niet kon vinden, wat op zich zeer vreemd is daar dit in Google Maps duidelijk is en ik er zelf recentelijk nog geweest ben. Adres werd bevestigd door Fleurop NL. Daarna helaas niets meer gehoord. Bloemen zijn uiteindelijk donderdag 21 september geleverd. Al met al een slechte service en slechte ervaring.
Beste Sander, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Ik zie dat je de verkeerde postcode had doorgegeven. Het boeket is dan eerst bij een andere bloemist gekomen. Nadat er contact met de ontvanger was, is het geleverd op het juiste adres. Je kunt dit nakijken in je bevestiging en daarna op google maps. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Toen lukt mij niet om te kaart mee sturen
Beste Xihuai, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het je niet gelukt is de kaart toe te voegen. Je kunt ons de volgende keer bellen, dan helpen wij je graag. 🌻 Fleurige groet, Team Fleurop
Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bloemen zijn bezorgd. Ik ben alleen benieuwd wat er uiteindelijk bezorgd is.
Bestellen gaat gemakkelijk en boeket wordt in goede staat afgeleverd. Niets op aan te merken!
Ze hebben de boeket op tijd geleverd en geleverd hoe ik het wilde en precies net als op de foto
Mooi boeket!! Goede bezorging
De bestelling ging gemakkelijk en de bezorging was prima!
het werd keurig bezorgd op de aangegeven dag
Tevreden!! Mooi boeket, op tijd geleverd! Blijde ontvangers!
Voor de middag besteld, en na de middag al bezorgd. Het uitzoeken van een boeket is zeer makkelijk. Het bestelproces is ook niet moeilijk. Door mijn relatie een foto van het boeket gestuurd, om te bedanken, en het boeket kwam overeen met de bloemen in het bestel menu. TOP!
Gewoon goed zoals ik het gewend ben
Geen idee of maandag de 53 rode rozen a 3.50 zijn bezorgd. Geen aflever mail gekregen.... Dit gebeurt regelmatig als wij wat bestellen via fleurop.nl ....
Beste Wim, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen. Wij hebben hierover contact opgenomen met de bloemist om na te vragen of het is bezorgd. En het is bezorgd op het afleveradres. Het komt weleens voor dat de bezorgbevestiging terecht komt in je spam folder als blijkt dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen kun je de dag na de bezorgdatum altijd even contact met ons opnemen om te vragen of het is bezorgd. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Het Fleurop Team
Het was top! Heel blij met alles.
Bezorgd wat er op de afbeelding stond
Echt hele mooie verse bos bloemen, zelfde dag bezorgd! Duidelijke site, bloemen in werkelijk net zoals aangegeven, goede prijsstelling & vriendelijke bezorging
Het boeket kwam totaal niet overeen met wat ik besteld had. Andere kleuren, veel andere bloemen en het was een karig boeket. Dit was erg teleurstellend. Ik heb een klacht ingediend en het antwoord was dat het natuurproducten zijn, dus nooit exact zijn zoals het plaatje. Dit begrijp ik heel erg goed, maar dit was echt totaal iets anders. ik heb in het verleden zelf bij een bloemist gewerkt en ik zou me diep schamen als ik dit naar een klant had gestuurd.
Uitstekende service verlening
Mooi boeket die op een ander adres bezorgd had moeten worden in een nabijgelegen plaats ivm door mij verkeerd aangeleverd adres. Bloemist zorgde er toch voor dat een nieuw boeket toch keurig werd afgeleverd! Goeie communicatie en goed contact. Prima zo!
Even zoeken naar de buitenland link. Maar daarna gaat het als vanzelf. Ruime keuze en het boeket was prachtig, met handgeschreven kaart met mijn tekst erop. Op tijd geleverd.
Veel keuze en makkelijk te bestellen
Bij het online bestellen, had ik een kaartje met afzender doorgegeven. Helaas zat het kaartje er niet bij, en wist de ontvanger niet van wie zij het gekregen had
Beste Inge, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het kaartje niet is aangekomen bij de ontvanger. Helaas kunnen wij je bestelling niet vinden in ons systeem. Wij hebben je hierover een email gestuurd maar hebben hier tot op heden geen reactie op ontvangen. Fleurige groet, Team Fleurop
Vlotte bestelling en alles top gegaan. Namens de ontvanger: blij mee!
Vanuit de VS gebruik ik Fleurop al jaren om familie en vrienden met een mooi bloemetje te verassen. Werkt altijd en is elke keer weer een succes!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ