Jammer dat er niet gekeken is naar de bijlage ik had bezorgen na 12 gevraagd omdat die mevrouw al 95 is Maar ze kwamen om 10.30
Beste Mary, Bedankt voor je beoordeling! Onze bezorgers rijden op een vaste route, zodat zij minder kilometers rijden. Jammer dat het adres op de ochtendroute zat. Ik hoop dat het mooie boeket het een beetje goed gemaakt heeft. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Slecht ter been, 80 jaar, geen openbaar vervoer en toch mijn kinderen blij kunnen maken! Bedankt Fleurop.
Beste Nancy, Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat je ondanks alles toch je kinderen blij hebt kunnen maken met een mooi boeket! We zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Beste E.J, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Er is niets geleverd!
Beste Sven, Bedankt voor de beoordeling. Wij hebben contact opgenomen met onze collega's in het buitenland en die geven aan dat het boeket is bezorgd op het opgegeven adres. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Fleurop NL
Mijn bestelling bleek niet doorgekomen te zijn.
Beste Lenny, Dankjewel voor je beoordeling. Vervelend dat je bestelling net naar wens is uitgevoerd. We zijn blij dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Hopelijk tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop
Snel en komt zijn afspraken na
Bedankt voor de complimenten Vin! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ik weet natuurlijk niet hoe het boeket er in werkelijkheid uitzag maar de bestelling, bezorging en info over tijdstip van bezorging verliepen vlekkeloos. Op zaterdag besteld én geleverd. Top!
Beste Anneke, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Slecht.
Beste Margo, We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en je een passende oplossing aangeboden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mvg, Team Fleurop🌺
Het maand boeket "september" zag er op de site goed uit. Het resultaat op de vaas niet. Het was een mager bosje. Klacht ingediend, maar deze werd ongegrond verklaart. Jammer van het geld, volgende keer niet meer via Fleurop !
Hallo Joke, Ik zie dat wij je een e-mail hebben gestuurd met het verzoek om het boeket in een andere, beter passende, vaas te zetten omdat het boeket nu helemaal uit elkaar valt. De hoofdbloemen van het maandboeket zitten in het boeket. Fleurige groet, Fleurop Klantenservice🌺
Veel keuze uit prachtige boeketten
Vriendelijk geholpen
Duidelijke webpagina,gemakkelijk bestellen. En het werd juist bezorgt.
Ben altijd tevreden geweest over Fleurop, maar in dit geval werden de bloemen niet op de gewenste datum bezorgd (9-9), maar op 11-9 en nadat ik een mail had gestuurd dat de bloemen niet ontvangen waren. Ik heb hierop geen mail terugontvangen met de vraag wat er moest gebeuren. Wellicht hadden we zelf al iets geregeld en hadden we ons geld teruggewild. Het ging om een rouwboeket met kaart en het referentienummer was: 1030000788662283 Met vriendelijke groet, Alice Veer (Golfbaan Spierdijk)
Super snel geregeld en uur nadat ik bestel heb al geleverd
Ik heb de bos “Altijd zoning groot” besteld maar vond het bezorgde boeket meer dan een beetje afwijken van de afbeelding. Vooral de diversiteit viel tegen. Paarse en geel/witte langwerpige bloemen ontbraken waardoor het een wat vlakker roze en geel boeket is geworden. Wel oké maar minder sprekend dan het afgebeelde boeket. Het bestelgemak was uitstekend en de bezorging was oké, iets eerder op de dag dan 5 uur was mooi geweest maar dat heb je niet voor het uitkiezen. Al met al prima, maar wel ruimte voor verbetering.
Ontvanger van het boeket was blij verrast met dit boeket
Het gaat om bezorging van een boeket in Brussel afgelopen vrijdag, maar ik heb vandaag (maandag) nog steeds geen bevestiging van de bezorging ontvangen. Ik maak me zorgen of het wel goed gegaan is
Onvoorstelbaar! om een bloemetje op 1650 km afstand op de juiste dag en op de juiste locatie te laten overhandigen. Fleurop Perfect geregeld !
alles naar wens !
Tenminste waar voor je geld.
Wat een prachtig, indrukwekkend boeket!! Zeker aanrader voor een volgende bestelling. Complimenten voor diegene die dit boeket heeft samengesteld!
Ik ben ontzettend tevreden met de service van Fleurop.nl! De snelle levering was echt indrukwekkend; mijn bestelling werd precies op tijd bezorgd. Maar wat me nog meer opviel, was hun uitstekende klantenservice. Er was wat onduidelijkheid over op welke kamer de bloemen bezorgd moesten worden, maar het team van Fleurop loste dit snel en efficiënt op. Ze namen de extra moeite om te zorgen dat alles perfect verliep. Ik kan Fleurop.nl van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar prachtige bloemen en een betrouwbare service!
Goede morgen, Na het bestellen meteen een mail er achteraan gestuurd omdat ontvanger waarschijnlijk op vakantie was. Overigens hierover communicatie gehad en die was zeker in orde. Nu maandag boeket gebracht maar lijkt in de verste verte niet op wat er besteld is. Of denken jullie daar anders over?
Makkelijk bestellen, snel bezorgd en goede kwaliteit.
Matig. Jullie lezen de opmerkingen niet! verder had ik een kaartje bij gedaan en die zat er niet bij! omdat ik niets hoorde heb ik hun benaderd, Gewoon slecht dus. Graag contact hierover nemen met mij. Jullie kunnen mij bellen op: 0610321138 Met vriendelijke groeten, Daphne Goldschmeding
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ