Als je zelf niet je volledige naam op het kaartje bij de bloemen zet, weet de ontvanger niet waar het boeket vandaan komt. Ik blijf het vreemd vinden dat jullie die afzender niet standaard op een soort afleverbon oid kunnen zetten.
Nooit eerder gedaan, maar voor herhaling vatbaar. Kwam er niet helemaal uit( moest naar buitenland) maar binnen 1 minuut hulp en perfect afgerond. Was ook de betaalbaar te van allen. Heb foto gekregen van boeket, zag er TOP Uit
Beste Debby, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Een prachtig boeket laten bezorgen omdat mijn ouders 55 jaar getrouwd zijn! Was wel wat huiverig om dit te doen,nog nooit eerder nl gedaan…maar het boeket was prachtig en super vers!
Beste Elsje, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Er is een prachtig boeket bloemen bezorgd en de ontvanger was er erg blij mee
Beste Möhle, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Het boeket is op de afgesproken datum bezorgd. Ik had gekozen voor een middel groot boeket. Kreeg een foto van het ontvangen boeket. Een mooi boeketje, klein, weinig bloemen. Vind het dan een dure aangelegenheid( boeket middel groot, kaartje en bezorging 6.95 door bloemist om de hoek)
Mooie bloemen
Bedankt voor de complimenten Paul! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Alles is online goed te regelen, bezorging volgens afspraak op trouwlocatie. Prima!
De bestelling is prima verlopen. Maar ik zat echt niet te wachten op een ongevraagde 'nieuwsbrief' van Fleurop die ik in mijn email kreeg na een paar dagen. Houd hiermee op Fleurop!
Als bedankje snel een bloemetje besteld bij Fleurop. Leuk kaartje erbij en klaar.
Beste Feikje , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik heb een " middel" boeket besteld..maar het bleej écht wel een gróte bos te zijn. Super verse bloemen en precies zoals de foto via uw site. Uiterst tevreden!!
Beste Thekla, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Wij hebben het duurste boeket besteld. € 69 Dan nog bezorgkosten. Tot onze verbazing stond er een boeket dat er kleurrijk uitzag, maar absoluut geen 69 euro waard was. Ik krijg twee keer per jaar een boeket van mijn man in die prijsklasse, van een als duur bekend staande bloemenwinkel, maar dat ziet er dan ook uit naar die prijs. Ik heb eens rondgekeken bij verschillende bloemenwinkels en dit boeket is echt niet meer waard dan 30 35 euro. ik zal niet snel weer via uw organisatie iets versturen. Het is dit ik dit nu zelf gezien heb.............. Op de foto kun je zien hoe groot het boeket is. Er staat een waterflesje naast en een envelopje hangt er aan
Beste Deadre, Dankjewel voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Zou je een e-mail willen sturen met het ordernummer van deze bestelling naar: [email protected]. Dan pakken wij dit voor je op. Mvg, Team Fleurop 🌻
Het bestellen ging makkelijk.
Boeket was precies wat ik had uitgezocht. Snel bezorgd. Uitstekende service dus
Beste Trudy , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Tijdens het bestellen had ik drie keer een typfout gemaakt. Na contact met de klantenservice is dit meteen aangepast. Ik ben vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Mijn complimenten!
Beste Aziza, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Snelle bezorging mooie boeket
Makkelijke site, super mooi boeket goede prijs
Bedankt voor de complimenten Liset! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
op tijd bezorgd
Ik heb een boeket voor een geboorte laten bezorgen. Ik was bijzonder teleurgesteld over het matige bosje, ik had de medium bos besteld, wat volgens de bedank mail die ik kreeg werkelijk is geleverd. Ik ga nooit meer bij fleurop bestellen en ga dan eerder de concurrentie opzoeken. Ok kende fleurop uit het verre verleden. Jullie zijn er flink op achteruit gegaan. Mij zien jullie niet terug.
Thank you fun experience flowers were great my niece loved them
Dear Anita, Thank you for the review. We're happy you found it a fun experience ;-). Glad you're niece loved the flowers! Hope to see you again soon! Flowery greetings, Team Fleurop🌼
Zie hierboven, vergeten om een foto te maken.
Beste Ina, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag ontvangen wij alsnog een foto van het geleverde boeket om dit te beoordelen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Het team klantenservice Fleurop NL
Wat een snelheid van leveren en wat een prima service; zondag besteld via de webshop en maandag, rond de middag, de levering.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Michael! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Een bloemetje besteld voor mijn zoon en schoondochter in Nederland vanuit Spanje. werkt perfect.
Beste Paul, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooi boeket zoals verwacht. Snel geleverd en in prima staat bezorgd.
Beste Baris , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
The ordering process was easy and my instructions were followed correctly. The flowers were beautiful.
Dear Jennifer, Thank you for the review. We're happy that you are happy with your order and delivery! Hope to see you again soon. Flowery greetings, Team Fleurop🌸
Het bleek dat ze op dat adres niet thuis waren is er in overleg de bloemen de volgende dag bezorgd. Zeer goede service.
Beste C., We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ