levering op de afgesproken tijd
Mijn bloemen zijn niet afgeleverd op het adres dat ik opgegeven heb. Fleurop heeft geen contact opgenomen met de persoon waar de bloemen voor bestemd waren. Ik ben volledig in het ongewisse waar mijn bloemen zijn.
Mijn bestelling voor mijn moeder is nooit geleverd. Mijn bestelling is nooit bij de bloemist aangekomen. Na vele malen bellen duidelijk geworden, en wordt mijn geld terug gestort.
Hi Chantal, Bedankt voor het alsnog doorgeven van je beoordeling, nadat we al ruimschoots contact met je hebben gehad. Het blijft een vervelende situatie, waarvoor excuses. Je hebt het bedrag inmiddels terug ontvangen op je rekening. Een fleurige groet, Klantenservice Fleurop🌺
Superrrrr
Beste Aybars , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Leuke bos en vaas, snel bezorgt!
Beste Jochem , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mooi boeket , en prima optijd afgeleverd.
all was good, delivery was at the same day when I placed the order flowers are awesome :)
Dear Yury, Thank you for the compliment. We're glad that you are happy with the flowers and delivery from your order. Hope to see you again soon! Flowery greetings, Team Fleurop🌹
Ik ben erg tevreden
Beste Jorris, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Het was mooi en surpice wel maar jammer dat de kaart dat ik geschrijven niet erbij was..me schien was mij fout,niet goed in gezet en ook het was in papiamens. Dan de persoon wiste niet van wie het was maar tog een vervassing. Het was helemaal mooi tog.
Alles was goed, ik vond alleen het boeket totaal niet lijken op wat ik besteld had en niet mooi, maarja over smaak valt niet te twisten
Mooi boeket, blije reactie.
Beste Thea , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prachtig boeket ontvangen; leek niet helemaal op wat we hadden besteld maar zag de goedbedoelde poging met alsnog een mooi boeket! Mijn tante was ik ieder geval blij en verrast en daar ging het om :)
Degene die het ontvangen heeft was zo ongelofelijk blij! En dan een foto ontvangen die exact aangeeft zoals jullie op de website de bloemen laten zien! Heel mooi en vers. Nu hoop ik alleen nog dat ze lang staan ! Bestel zeker vaker !
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Caroline! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Het was makkelijk bestellen en het boeket wat op tijd is geleverd was prachtig.
Verkeerde adres doorgegeven, maar de bezorger belde me voor het juiste huisnummer! Superfijn!
Wij hebben de begrafenismis in Canada online gevolgd. De bloemstukken zagen er prima uit. Helemaal volgens de afbeelding. Zowel de krans namens alle neven en nichten als het bloemstuk namens mijn gezin. Het was heel attent dat we gebeld werden met de mededeling dat de bloemstukken later zouden worden bezorgd vanwege de hoge temperaturen in Canada.
Zei boven
Goede en snelle service. Mooie boeketten.
Beste Marloes, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Alles prima verlopen
Beste Ines, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooi boeket
Beste Ellen , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Was een mooi boeket en op tijd bezorgd TOP
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Santi! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ik had vrijdag 18 augustus vanuit Leeuwarden een boeket besteld om op zaterdag 19 augustus te laten bezorgen bij mijn zus in Zwolle ivm hun 30-jarig huwelijk. Toen ik dan zaterdagochtend 19 augustus om 11:15 uur een berichtje kreeg dat het boeket bezorgd was, verwachtte ik een bedank-berichtje van mijn zus. Dat bedankje van haar kwam pas maandag tegen 17:00 uur. Ik vroeg mij voor dat tijdstip af of het boeket wel écht bezorgd was bij mijn zus. Achteraf bleek het bij de buren bezorgd te zijn. En zij gaven het maandagmiddag aan mijn zus toen deze thuis was. Prettig zou zijn dat een duidelijker melding gedaan wordt van waar een boeket bezorgd is en niet zondermeer de kale melding dat het bezorgd is, want ik werd werkelijk bezorgd over de betrouwbaarheid van het bezorgingsbericht. Allicht een aandachtspunt voor de directe toekomst. Met dank en groet, K. Bos, Leeuwarden.
Bloemen zijn na een dah uitgebloeid en hangen slap
Beste Daphne, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de bloemen na een dag uitgebloeid zijn en slap zijn gaan hangen. Uiteraard zullen wij een nieuw boeket bezorgen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Het team klantenservice Fleurop NL
Mooie bos, keurig op tijd bezorgd. Niet héél veel bloemen voor je geld. Maar goed, daar staat een goede service tegenover.
Bedankt voor de complimenten Guido! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Omdat ik geen bedankje kreeg vd ontvanger van het door mij bestelde boeket, heb ik uiteindelijk aan haar gevraagd of ze het boeket had ontvangen. Het antwoord was: ik heb wel een boeket ontvangen maar er zat geen kaart bij…. Dit is natuurlijk geen goede gang van zaken. Ik ga hierover een klacht indienen wanneer ik terug ben van vakantie Ps ik had wel een kaart besteld en betaald
Hi Trix, Bedankt voor je beoordeling. We hebben je een email gestuurd met een toelichting. Wanneer we reactie hebben ontvangen pakken we dit verder op! Fleurige groet, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ