Bestellen ging zeer vlot, ook kreeg ik gelijk bevestiging van mijn bestelling. Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is zeer prettig. Ik ga hier zeker vaker een bloemetje bestellen!
Beste Sytske , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Precies zoals ik gehoopt gehad was de levering door Fleurop !
Beste Thea, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Het boeket is mooi en heeft de kwaliteit zoals de afbeelding op het voorbeeld online. De bloemen werden netjes en vlot geleverd en de communicatie was goed. Tevreden!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Erica! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Het bestelproces was prima. Zou graag een foto ontvangen, digitaal, van de bos die uiteindelijk wordt gestuurd. Zoiets vraag ik niet aan degenen die ik bloemen stuur. Maar het is dan moeilijk om de mate van tevredenheid over Fleurop te geven.
Fleurop heeft een ruime keuze in rouwboeketten. Het werd afgeleverd op de afgesproken datum. Ik kreeg dit van de ontvanger te horen. Tip: Het zou fijn zijn als er een email bericht gezonden kon worden dat het boeket afgeleverd is.
Beste Ginette, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, heb je ook in je spam gekeken? Daar belanden ze ook wel eens. Mocht je vragen hebben over je bezorging kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen via 0900 1501. We kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Het boeket is mooi verpakt bezorgd. Mijn vriendin was er erg blij mee. Ze zit er nu volop van te genieten.
Beste Trudy , Fijn te horen dat je vriendin de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Mooi boeket
Beste Engelien , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Mooie bos bloemen keurig op tijd bezorgd
Beste Jos , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Een boeket met vaas besteld, werd keurig verzorgd afgeleverd op de overeengekomen tijd.
Beste Cees, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Enige opmerking die ik heb was dat het spannend was of het bloemstuk geleverd was, gelukkig zag ik het liggen op de begrafenis. Had namelijk geen track and tracé gekregen en laar in de middag, paar uur na de begrafenis pas een bericht dat het geleverde was.
Beste Chantal, Wat vervelend dat je geen mail hebt ontvangen van de bezorging van je rouwboeket voordat de begrafenis begon. Maar gelukkig heb je hem alsnog gekregen. Als je vragen hebt over je bezorging van je boeket mag je natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop🌹
duidelijke internet pagina
Beste Leo, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ruime keuze en goede levering!
Beste Aggie, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mooi boeket bezorgd, tevreden klant
Beste Abraham, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Deze bestelling kwam correct en op tijd…, zoals het hoort…
Bedankt voor de complimenten Ingrid! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Mijn wensboeket werd snel en correct geleverd; dankjewel
Mooi boeket werd op aangegeven dag bezorgd.
Beste John, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Vind het alleen moeilijk te kiezen omdat alle bossen op elkaar lijken, verschil maakt dan de prijs
Beste Elly, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je vindt dat al onze boeketten op elkaar lijken, we hebben wel verschillende boeketten erop staan. Waar je dan gelukkig uit kunt kiezen, maar mocht je er helemaal niet uit kunnen kiezen neem dan even telefonisch contact met ons op via het nummer 0900 1501. Dan kunnen we een boeket met je samenstellen of helpen met het maken van een keuze ;-). Graag tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Het was een mooi boeket en snel en op tijd geleverd.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Connie! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bedankt voor de complimenten Anke! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ik laat niet regelmatig bloemen bezorgen. Dan is heldere website belangrijk. Info over snelle levertijd blijkt te kloppen. Projzen zijn goed. Zeer tevreden over Fleurop.
Beste Humphrey, We fijn dat je zeer tevreden over ons bent. We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop🌹
niet okay
Beste, Dank je wel voor je beoordeling. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het afgeleverde boeket. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling! We hebben je een email ter informatie gestuurd en een oplossing aangeboden. Fleurige groet, Team Fleurop
Klantvriendelijk Kwaliteit van bloemen/ boeket Overzichtelijk met online bestelling
Beste D., Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Boeket zag er goed uit. Maar aan de bezorging mankeert wel wat. Telefoonnummer was bekend van de ontvanger Het heeft een paar uur aan het tuinhek gehangen, was iets verlept. Volgende maal hopelijk beter.
Beste Mia, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je bloemengroet een tijdje aan het tuinhek heeft gehangen. Maar gelukkig heeft de ontvanger het wel gekregen op de door jou gekozen datum. We gaan er vanuit dat het boeket de 7-dagen vaas garantie haalt zo niet vernemen we dat graag van je. Graag weer tot de volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Fleurop werkt samen plaatselijke bloemenwinkels. Dat betekent dat online bloemen bestellen niet ten koste gaat van plaatselijke bloemenwinkels. Wellicht zouden die door massaal online bloemen bestellen hun zaak moeten sluiten. En dat zou zonde zijn. De plaatselijke bloemenwinkel is een parel in het winkelcentrum.
Beste Ad, Dank je wel voor je beoordeling. We zijn heel erg blij met onze bloemisten, fijn dat jij dat ook zo ervaart! Graag tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Makkelijk, snel en goed
Bedankt voor de complimenten Sandra! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼