Voor 12:00 uur besteld, rond 14:00 uur is er al een prachtige bos bloemen bezorgd.
Beste Irma , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Heel goed gegaan. Kon dezelfde dag nog geleverd worden. Ontvangers waren zeer enthousiast over de mooie bos en vriendelijke levering
Beste Caro , Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat het goed gegaan is. En wat fijn dat het dezelfde dag nog bezorgd kon worden, als je voor 14 uur besteld kan het dezelfde dag nog bezorgd worden ;-). Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Netjes op tijd geleverd Pracht bos bloemen.
Beste Hans, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Heb nog geen bevestiging gekregen dat mijn bestelling is bezorgd. De vorige keer kreeg ik van de klantenservice daar bericht van. Met bestellen vond ik het lastig dat ik opnieuw had te beginnen omdat er eerst een duurdere versie van het boeket kwam dan mijn bedoeling was. Kwam uiteindelijk wel goed. Zou fijner zijn als de goedkoopste versie als eerste staat. Wacht nog even af of ik van degene die heb gestuurd of van de klantenservice een reactie krijg of het boeket is bezorgd.
Beste Mel, Wat vervelend dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen. Heb je al in je spam gekeken want daar wilt de mail ook wel eens in belanden. En anders kijken wij het graag voor je na via de mail, chat of via 0900 1501. Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is gegaan met het bestellen. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Bovenvermelde zin drukt al duidelijk mijn tevredenheid uit over de uitstekende dienstverlening van Fleurop en haar deelnemende bloemisten! Ga zo door! Everard
Beste Everard, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
super
Beste Ad, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Erg tevreden met het bestelproces. Snelle levering van mooie boeketten.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Al vele malen bloemen laten bezorgen! Top hoor
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Francien! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bestellen was makkelijk. Boeket had ik groter verwacht voor dat geld ook al was het naar Zweden. Voor Nederland goed buitenland tegenvallen.
Het is zeer prettig te kunnen vertrouwen op een correcte afhandeling van de bestelling. Helaas is het jammer dat ik uit de reactie van de ontvanger moet opmaken dat het toegevoegde kaartje niet bij het boeket zat.
Goede koop Voor herhaling vatbaar Veel assortiment Mijn winkel
Een prachtige bos bezorgd met alles erop en eraan Mijn complimenten.
Goed verzorgt boeket
Prachtige bloemen en geweldige klantenservice.
Dank je wel voor het mooie compliment Marieke. Dat horen we graag ;-). Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Het bestellen ging eenvoudig, de service was goed, ik ben zelfs nog teruggebeld om door te geven dat de bezorger al onderweg was (binnen 3 uur!!). Het boeket zag er zeer mooi uit. Dank jullie wel.
Beste Marianne, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Altijd snelle service makkelijke website mooie bloemen!
Beste Saskia , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Goed om afstanden te overbruggen
Beste Ben, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je ook vind dat Fleurop de afstand helpt "kleiner"te maken. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop 🌸
Geweldig dat het zo goed is gedaan en erg mooi die bloemen heel erg bedankt.zal dit ook door geven aan mijn vrienden dat jullie het zo goed hebben geregeld voor mij
Beste Annie, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes, Team Fleurop🌹
Het contact via mail was zoals het moet zijn. Het boeket was mooi. Dat vond trouwens iedereen die het boeket heeft gezien.
Bedankt voor de complimenten H. de Groot! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ik had een bos bloemen besteld voor bezorging. Dit was snel geregeld en de volgende dag al geleverd. Ik had zelfs via de klantenservice nog gevraagd of de tekst op de kaart iets veranderd kon worden en hier werd gelijk positief op gereageerd. Prijs had iets lager gemogen maar verder top.
Beste Eline, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurige groet, Team Fleurop 🌹
Bezorgdatum moest gewijzigd worden, snel geregeld. Mooi boeket met verse bloemen
Beste Mieke, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Team Fleurop🌹
Mijn moeder is heel blij met de prachtige bos bloemen van fleurop.
Beste Gerjanda, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Team Fleurop🌹
Ondanks dat ik een verkeerd adres opgaf is het bloemstuk toch bezorgd. Zelfs in een andere stad! Ik ben erg dankbaar voor deze uitstekende service. Ook de feedback van de klantenservice die mij het juiste adres wilde doorgeven verdient een tien! Daarnaast accepteerde men mijn aanbod niet om de extra gemaakte kosten te vergoeden… heel erg klantvriendelijk.
Beste Peter, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Groetjes, Team Fleurop🌺
Het bosje viel me erg tegen bij het zien ervan op een foto van de ontvangster
Beste Corien, Bedankt voor je beoordeling. Dat kan niet de bedoeling zijn, we hebben je ook een e-mail gestuurd, waarin we vragen om een foto zodat wij dit ook kunnen beoordeling en naar een oplossing zoeken. We zien je e-mail tegemoet. Het Fleurop team🌺
This is one of the rare flower delivery shops that does not contact the receiver. This meant if the receiver does not stay all day long at their residences, then they could unknowingly miss the delivery of the flowers. The online chat with a customer service representative was helpful and immediate. Prices are steep considering the location and province.
Dear Michelle, Thank you for your review. As far as I can see the recipient was at home the moment the flowers were delivered. If she hadn't been, the flowers would have been given to one of the neighbours and the florist would have left a calling-card in her mailbox. Thank you for your compliment about our customer service. That's good to hear. Team Fleurop 🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ