Snelle service en mooi boeket

Voor 12:00 uur besteld, rond 14:00 uur is er al een prachtige bos bloemen bezorgd.

• Boeket

Snelle levering van prachtige bos

Heel goed gegaan. Kon dezelfde dag nog geleverd worden. Ontvangers waren zeer enthousiast over de mooie bos en vriendelijke levering

• Boeket

De bos bloemen zag er echt heel mooi uit. Bedankt

Netjes op tijd geleverd Pracht bos bloemen.

• Boeket

Vorige keer enthousiast, nu nog afwachtend

Heb nog geen bevestiging gekregen dat mijn bestelling is bezorgd. De vorige keer kreeg ik van de klantenservice daar bericht van. Met bestellen vond ik het lastig dat ik opnieuw had te beginnen omdat er eerst een duurdere versie van het boeket kwam dan mijn bedoeling was. Kwam uiteindelijk wel goed. Zou fijner zijn als de goedkoopste versie als eerste staat. Wacht nog even af of ik van degene die heb gestuurd of van de klantenservice een reactie krijg of het boeket is bezorgd.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Prachtige bloemen, snel en correct bezorgd!

Bovenvermelde zin drukt al duidelijk mijn tevredenheid uit over de uitstekende dienstverlening van Fleurop en haar deelnemende bloemisten! Ga zo door! Everard

• Boeket

heel mooi en zeer goede kwaliteit, top

super

• Boeket

Mooie boeketten gemakkelijk te bestellen.

Erg tevreden met het bestelproces. Snelle levering van mooie boeketten.

• Boeket

Mooi boeket op de juiste dag

Al vele malen bloemen laten bezorgen! Top hoor

Niet helemaal tevreden

Bestellen was makkelijk. Boeket had ik groter verwacht voor dat geld ook al was het naar Zweden. Voor Nederland goed buitenland tegenvallen.

• Boeket

Uitstekende kwalitiet en goed verzorgt boeket dat optijd geleverd wordt.

Het is zeer prettig te kunnen vertrouwen op een correcte afhandeling van de bestelling. Helaas is het jammer dat ik uit de reactie van de ontvanger moet opmaken dat het toegevoegde kaartje niet bij het boeket zat.

• Boeket

Super mooi boeket en vrienden waren heel tevreden

Goede koop Voor herhaling vatbaar Veel assortiment Mijn winkel

Goed geregeld

Een prachtige bos bezorgd met alles erop en eraan Mijn complimenten.

Goed verzorgt boeket

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen en geweldige klantenservice.

• Boeket

Zeer goede service, snel en een prachtig boeket!

Het bestellen ging eenvoudig, de service was goed, ik ben zelfs nog teruggebeld om door te geven dat de bezorger al onderweg was (binnen 3 uur!!). Het boeket zag er zeer mooi uit. Dank jullie wel.

Perfekt

Altijd snelle service makkelijke website mooie bloemen!

Zoals ik verwacht had

Goed om afstanden te overbruggen

• Boeket

Geweldig dat het zo goed is gedaan en erg mooi die bloemen heel erg bedankt.zal dit ook door geven aan mijn vrienden dat jullie het zo goed hebben geregeld voor mij

• Boeket

Het contact via mail was zoals het moet zijn. Het boeket was mooi. Dat vond trouwens iedereen die het boeket heeft gezien.

Netjes en snel geregeld

Ik had een bos bloemen besteld voor bezorging. Dit was snel geregeld en de volgende dag al geleverd. Ik had zelfs via de klantenservice nog gevraagd of de tekst op de kaart iets veranderd kon worden en hier werd gelijk positief op gereageerd. Prijs had iets lager gemogen maar verder top.

Prachtig boeket

Bezorgdatum moest gewijzigd worden, snel geregeld. Mooi boeket met verse bloemen

• Boeket

Mijn moeder is heel blij met de prachtige bos bloemen van fleurop.

Uitzonderlijk goede service

Ondanks dat ik een verkeerd adres opgaf is het bloemstuk toch bezorgd. Zelfs in een andere stad! Ik ben erg dankbaar voor deze uitstekende service. Ook de feedback van de klantenservice die mij het juiste adres wilde doorgeven verdient een tien! Daarnaast accepteerde men mijn aanbod niet om de extra gemaakte kosten te vergoeden… heel erg klantvriendelijk.

• Boeket

een erg tegenvallend bosje treurige bloemen. Voor een medium boeket had ik meer en voller verwacht.

Het bosje viel me erg tegen bij het zien ervan op een foto van de ontvangster

• Boeket

Great flowers but customer service can be improved

This is one of the rare flower delivery shops that does not contact the receiver. This meant if the receiver does not stay all day long at their residences, then they could unknowingly miss the delivery of the flowers. The online chat with a customer service representative was helpful and immediate. Prices are steep considering the location and province.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ