Schitterend boeket

Een prachtig boeket besteld voor mijn vrouw welke binnen een paar uur netjes bezorgd werd.

• Boeket

Netjes en op tijd afgeleverd

Prachtig boeket

• Boeket

Duidelijke site, mooie boeketten en snel te regelen

De boeketten zijn prachtig en voldoen aan de verwachtingen

Erg klein

Een middel boeket gekozen en laten bezorgen. Helaas was het boeket naar mijn mening echt ontzettend klein en totaal niet vergelijkbaar met de formaten op de website. Dit was erg jammer en voor mij ook de reden om hier niet meer te bestellen.

• Boeket

Gemakkelijk bestellen, prima kwaliteit en op tijd bezorgd!

Prima website met mooie boeket keuzes. Bezorgde boeket was als besteld. Snelle bezorging binnen 5 uren. Zeer tevreden!

• Boeket

Snelle levering van prachtig boeket

Geleverd door Ron de Vries Heerhugowaard, wederom TOP!!

Prachtige bos bloemen

Fijn dat het zo snel bezorgd kan worden en een prachtige bos bloemen.

Mooi boeket. Top geleverd

Gemakkelijk, snel, Betrouwbaar

Vers en op tijd bezorgd

Kwalitatief perfect op fronten van versheid en bezorgtijd. Dit is klantenbinding.

• Boeket

Had meer van het boeket verwacht / wel snel bezorgd

Had 's morgens de bestelling gedaan en werd na de middag geleverd, dus qua snelheid top! Had alleen wat meer van het boeket verwacht - ietwat oudbollige standaard boeket terwijl ik een groot boeket besteld had

Tegenvaller

Voor de prijs die je betaald vind ik het bosje bloemen echt tegenvallen. Ik had een middel maat boeket besteld maar wil niet weten wat een klein boeket dan is.

• Boeket

Binnen een paar uur waar de bloemen geleverd!

Goede ervaring

• Boeket

Besteld direct antwoord en op de dag dat het geleverd werd kreeg ik direct bericht

• Boeket

Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het boeket geleverd werd. Snelle levering. Bestellen met Fleurop bon en bijbetaling was niet zo duidelijk. Mooi boeket!

• Boeket

alles volgens afspraak, prachtig boeket

Boeket was erg mooi en ontvanger heel blij. Dat is t belangrijkste. Ook fijn dat het precies op de tijd werd geleverd die ik had gevraagd. gewoon niks op aan te merken dus. Aanrader!

• Boeket

Prachtig, vers boeket bezorgd.

Gemakkelijk te bestellen, grote keus in boeketten en keurig op tijd bezorgd.

Snelle afwikkeling

Boeket naar Australië gestuurd, volgende dag werd xoals beloofd ( op plaatje) mooi vol bos afgeleverd. Top

Snel en mooi boeket

• Boeket

Een prachtig boeket zoals ik het bedoeld heb!

Een super boeket met mooie variatie aan bloemen, goed vers en prachtig opgemaakt. Dank jullie wel!!

• Boeket

Mijn mening aangepast, boeket is uitstekend afgeleverd.

Ik heb mijn mening herzien, boeket is op juiste plaats aangeikomen en zeer mooi gevonden. Loes Ceha, Roosendaal bestemming boeket: Schout bij Nacht Doormanlaan 18, 2243 AL Wassenaar

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Mooi boeket en super klantenservice

Ik had een boeket en knuffel besteld. Dat ging lekker makkelijk via de website. Toen helaas een mailtje uitbleef dat de bestelling bezorgd was wilde ik gaan bellen. Maar, voordat ik dat kon doen belde een vriendelijke vrouw me op en vertelde dat de bloemen nog niet bezorgd konden worden omdat er geen gehoor was bij zowel het opgegeven adres als bij het zoeken van telefonisch contact. Er is een briefje achtergelaten dat het boeket en de knuffel opgehaald kunnen worden. Dat was fijn om te horen en vind ik super goed geregeld.

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket

ik vond het heel fijn dat m'n geld niet weg was omdat ze niet thuis was

ik vond het heel fijn dat m'n geld niet weg was omdat ze niet thuis bleek te zijn

Super!!

Heel fijn bedrijf. Mooie boeketten, top service en duidelijkheid.

• Boeket

Het boeket is na overleg alsnog bezorgd.

na aanvankelijke problemen met de juiste bezorging is na overleg toch nog alles goed gekomen. Dat is goed overgekomen.

Mooi boeket

1 De Schutterij