Mijn zus zei dat ze nog nooit zo’n mooi boeket bloemen had ontvangen dus dat zegt genoeg
Ik had per ongeluk de bezorgdatum 1 dag later gekozen. Direct gemaild en de volgende ochtend gebeld om dit te melden. Per mail en telefonisch werd mij beloofd dat de bloemen alsnog op de juiste bezorgdatum geleverd zouden worden. Helaas werd er niets geleverd. Weer gebeld, erna werd mij nu beloofd dat ze die ochtend alsnog geleverd zouden worden. Ik was op het bezorg adres de hele ochtend en de bloemen zijn niet geleverd. Om 13 uur weer gebeld…. Uiteindelijk zijn ze afgeleverd op het bezorgadres, alsnog te laat en teveel moeite moeten doen om de bloemen bezorgd te krijgen. Had ze beter zelf mee kunnen nemen uiteindelijk.
Beste Cindy, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het mis is gegaan met de levering, dit is zeker niet de bedoeling. Wij hebben je een mail gestuurd met een uitleg, wil je hierop reageren? Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
lekker makkelijk te bestellen en zelfde dag nog geleverd.
Bestellen ging makkelijk. Ik had alleen een verkeerde bezorgdatum ingevuld. Een dag te laat. Na een telefoontje hebben ze dit aangepast
Netjes optijd uitgeleverd in de juiste kleur in new Zealand. Helemaal goed dus .
Goedemiddag Na veel boeketten hebben gezien, bij Topbloemen enz. kwam het maandboeket augustus Laetitia middel 32.95 als een van de mooiste over. Helaas het boeket wat ik had besteld, zag er heel anders uit. Uiteraard voor de jarige een mooi boeket, maar dit was niet mijn keuze. Ik vond dit heel jammer, je besteld iets, en je krijgt een gemengde bos bloemen. Zo heeft het geen zin om een boeket uit te kiezen. Vriendelijke groet, Ali Berger
Goed boeket maar ik mis de condoleance boeketten
Geen bericht dat de bloemen zijn afgeleverd, bezorgd!
Beste Pauline, Wat vervelend dat je de automatische mail niet hebt ontvangen, onze excuses hiervoor. Mocht het nog een keer voorvallen mag je ons altijd even bellen of een chat sturen. Wij kunnen dan voor je kijken of het bezorgd is. Fleurige groet, Team Fleurop
Bestellen was makkelijk. Website overzichtelijk. Kaartje er bij was eenvoudig te regelen. Prettig dat je meerdere malen de gelegenheid krijgt om je bestelling te controleren of aan te passen. Bloemen werden op afgesproken moment afgeleverd en zagen er het zelfde uit als op de foto op de website. Eigenlijk precies wat ik had mogen verwachten.
Het boeket is prachtig, eigenlijk nog mooier dan op de foto vam de site stond afgebeeld. De bezorging was keurig op tijd, en volgens mijn vriendin door een heel vriendelijke en vrolijke man. Zou het zo weer doen en zeker aanraden. Ook de bonbons vielen in een goede smaak.
Ben zeer tevreden over Fleurop. Soms zijn de boektten wel wat klein voor de prijs die je betaald vandaar geen 10. Zijn wel altijd mooie bloemen en snel geleverd.
Goede informatie vooraf en achteraf
Ik had om 9.00 uur bloemen besteld en kreeg om 10.00 uur een appje: dank voor de mooie bloemen! Snel en mooi, wat wil je nog meer?!
Op 9 augustus net even voor 12.00 uur had ik bij Fleurop een bos bloemen en een fles wijn met een kaart besteld. Rond 14.00 uur dezelfde dag kreeg ik een bedank apje, voor de mooie bos bloemen en de fles wijn. Zo snelle service heb ik nog nooit mee gemaakt. Sjapoo Fleurop
Bloemen laten bezorgen in het buitenland. Op de foto leek het heel wat. Gekozen voor een medium boeket. Uiteindelijk waren er een paar bloemen bij elkaar gepakt.
Beste Corrine, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je klacht momenteel in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
Fijne en goede service vanuit Tiel. Mijn ouders waren blij met de bos en een zeer vriendelijke man aan de deur. Altijd fijn om bij jullie bloemen te bestellen, bedankt en tot de volgende!
Super mooi boeket dat heel erg snel (binnen 30 min) na betaling werd geleverd. Super service. Al meerdere keren op hen beroep gedaan
Hi Wendy, Dat is inderdaad heel snel! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het geleverde boeket. Wij zijn je graag van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Tijdig bezorgd en de ontvanger vind het een mooi boeket
Beste Leone, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat de ontvanger blij is met het boeket. Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
Ik heb het boeket zelf niet gezien maar de reactie van de ontvanger was heel positief.
Hi Peter, Wat leuk om te lezen dat de ontvanger blij was met het boeket. Daar doen wij het voor! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prachtig boeket geworden waar de ontvangers erg gelukkig mee waren. 50 jaar huwelijk waardig
Hi Elisa, Bedankt voor je beoordeling! Wat ontzettend leuk dat de ontvangers zo blij waren met het boeket! Dat maakt de dag nog feestelijker! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Goed, correct, op tijd.
Beste Hans, Bedankt voor je mooie beoordeling! Daar doen we het voor! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ