Het was goed te regelen. Ontvanger was zeer verrast met het mooie boeket.
Hi Janet, Goed om te lezen dat het snel geregeld was. Fijn dat de ontvanger zo verrast was met het mooie boeket. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bestelproces verliep goed en bezorging is prima verlopen en voor 2 verschillende adressen. Zou wel handig zijn dat je meerdere bezorg adressen in één bestelling kan aanmaken.
Bloemen van bloemisten aangesloten bij Fleurop zijn altijd vers en de boeketten zijn prachtig. Een makkelijk te navigeren website en goede service maken het af. Top.
Ik heb al een paar keer een hele goede ervaring met fleurop Ik bestel bloemen bij hun voor in australie,die fleurop regelen voor mij. Al 2 of 3 x gedaan. Prachtige bloemen hebben ze,en goede kwaliteit,en een goede service. Ik ben heel tevreden over fleurop
Super goed gegaan
Ik had een boeket van 22,50 besteld en heb later een foto gekregen van 't resultaat. Veel te kleine bos, zag echt armoedig uit. Bestel nooit meer online, waardeloos.
Via de site een rouwboeket besteld. Volgende morgen gebeld door een aardige dame en ze gaf wat tips en vroeg of het brengen eerder kon. Ik dacht niet dat het zo snel geleverd kon worden, dus dat was perfect. Het bloemstuk zag er perfect uit.
Beste Wilbert, Fijn te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hartelijke groet, Het Fleurop Team
Goede ervaring
Beste Neeltje, Wat fijn om te lezen dat het een goede ervaring voor je was. Daar doen wij ons best voor! Fleurige groet, Het Fleurop Team 🌻
prima service
Beste Eelko, Wat fijn dat je onze organisatie 5 sterren geeft. Onze lokale bloemisten doen inderdaad hun best om mooie boeketten te leveren. Hartelijke groet, Het Fleurop Team 🌻
Boeket leek erg op voorbeeld, top!
Beste J. Lisserbroek, Bedankt voor je mooie beoordeling! Onze bloemisten doen hun uiterste best het boeket zo lijkend mogelijk te maken. Fijn dat het zo goed gelukt is. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Waarom heb ik telefoonnummers moeten invullen als de bezorger er geen gebruik van maakt en een bericht "Helaas was de ontvanger niet thuis" achterlaat? Graag telefoonnummers uit uw administratie verwijderen!
Beste G.J., De bezorger is niet verplicht om het telefoonnummer te bellen. We laten een niet thuis kaart achter waarop de ontvanger contact op kan nemen met de bloemist. Mocht dit niet gebeuren belt de bloemist naar de ontvanger vandaar dat we toch een telefoonnummer nodig hebben. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Probleemloos en….een prachtig boeket!
Hi Bart, Wat goed om te lezen dat je tevreden bent. Daar doen wij het voor! Hartelijke groet, Het Fleurop Team🌻
Op tijd bezorgd en mooie kwaliteit bloemen
Beste Theo, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te lezen! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prima ervaring. Veel keuze qua bossen bloemen. Wat ik jammer vind is dat ik geen 2 bosjes tegelijkertijd kon bestellen. De keuze in kaartjes was ook zeer beperkt.
Hi Bien, Bedankt voor je beoordeling. Goed dat je laat weten waar je tegenaan loopt op de website. Wij nemen dit mee en hopen dit in de toekomst te verbeteren. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Ga zo verder!! Super goed !!!
Beste Sylvia, Dankjewel voor je mooie compliment. Wij worden blij van jouw review! Hartelijke groet, Team Fleurop
Ik vind het een super service. Ik hoorde dat mijn zus met spoed was geopereerd en dezelfde dag had ze mijn bloemen!! En een mooi boeket!
Beste Erna, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat je dit laat weten! Jouw zus zal verrast zijn door het mooie boeket en lieve gebaar van je. Super! Een Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Beste, Ik vond het een hele mooie bos bloemen, echter had ik een grote bos bloemen besteld waar ik graag zoveel geld aan uit gegeven had, maar het was toch echt niet groot. Op basis van deze bos bloemen weet ik niet of ik het op deze manier nog wel eens doe. Vond het echt geen goede verhouding op het gebied van de kosten tov de bloemen.
Wat vervelend dat het boeket niet naar wens is geleverd. Wanneer het binnen de 7-dagen vaasgarantie valt mag je ons altijd even een foto sturen ter beoordeling. Wij kunnen dan kijken of het boeket is geleverd naar waarde. We hopen je een volgende keer weer beter van dienst te mogen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop
Boeket dat ik bestelde was precies als op het plaatje. Echt prachtig! Heel tevreden.
Bedankt voor je mooie compliment! Fijn dat je zo tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop
De ontvangers hebben nlijk gegeven dat hetgeen bij hun is afgeleverd top is.
Fijn dat het boeket zo naar wens is geleverd! Dit horen wij graag. Fleurige groet, Team Fleurop
Prachtig boeket, makkelijk te bestellen
Het boeket is erg klein, dat viel tegen. Verder alles in orde.
Netjes op tijd mooie bloemen
Besteld en betaald maar nooit een bezorg bevestiging ontvangen. Beetje vervelend.
Hi Jeroen, Goed dat je ons dit laat weten. Ik zie dat je bestelling correct is geleverd en wij je hier een e-mail over hebben gestuurd. Wil je je ongewenste e-mail checken? het kan zijn dat de bevestigingsmail daar terecht is gekomen. Ik heb je ook een persoonlijke e-mail gestuurd hierover. Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten. Een fleurige groet, Fleurop klantenservice🌺
Ontvangers had ik gebeld om te feliciteren.ik vroeg of ze de bloemen mooi vond masr ze had niets ontvangen.in brievenbus laten kijken daar lag briefje waar het was .afgegeven want ze tijdens bezorging niet thuis.foto gezien een fleurige bos .
Beste Jose, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat het boeket toch nog in haar bezit is gekomen op de juiste datum. Inderdaad een mooi Fleurig boeket. Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
Voor een collega op afstand een gemengd boeket besteld. In werkelijkheid een nog mooiere en vollere bos dan op de foto.
Beste Piet, Wat gaaf om te lezen dat het boeket nog mooier was dan op de foto. Dit is een mooi compliment, ook voor de bloemist die het boeket gemaakt heeft. Hartelijke groet, Team Fleurop 🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ