Voor een collega op afstand een gemengd boeket besteld. In werkelijkheid een nog mooiere en vollere bos dan op de foto.
Beste Piet, Wat gaaf om te lezen dat het boeket nog mooier was dan op de foto. Dit is een mooi compliment, ook voor de bloemist die het boeket gemaakt heeft. Hartelijke groet, Team Fleurop 🌻
Bos bloemen laten bezorgen, alles verlopen volgens afspraak
Superfijn om te lezen dat je zo blij met ons bent, Hennie. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Een prachtig boeket.
Bedankt voor de complimenten Arie! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Keurig op tijd bezorgd en ontvanger was erg blij
Beste Willem, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Vond het fijn dat er een nieuw boeket is aangemaakt om dat de levering was misgegaan
Fijn dat je zo goed geholpen bent, Toon! We zullen de complimenten doorgeven. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bestellen was makkelijk, en het boeket was mooi en op tijd afgeleverd!!
Beste Hans, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Gemaak in besteling en goede service geleverd
Superfijn om te lezen dat je zo blij met ons bent, Kamal! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Goed assortiment
Bedankt voor de complimenten Nicole! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
De ontvangers zijn er heel tevreden mee! Het staat er na een week nog heel mooi bij.
Beste A, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Ruime keuze en gemakkelijk te bestellen. Keurig bezorgd.
Beste Anita, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooi boeket en snel geleverd.
Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Heldere website en op tijd bezorgd!
Superfijn om te lezen dat je zo blij met ons bent, Caro Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Eenvoudig te bestellen en vriendelijke behandeling als er probleem is. Mooie boeketten.
Beste Corrie, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
volgens de ontvanger was het een prachtig boeket, dus ik neem aan dat we waar voor geld hebben gekregen. Het boeket werd voor de deur neergezet, ontvangers waren niet thuis. Gelukkig rustig dorp, maar neem aan dat wanneer dit in een stad was gebeurd, dat het boeket er niet lang zou hebben gestaan.
Beste Anny, Bedankt voor je positieve reactie. We hopen je snel weer te kunne begroeten op onze website. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Het bestellen is gemakkelijk de ontvanger was blij met haar boeket.
Beste Brigitte, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Van begunstigde hoor ik steeds dat het prachtige boeketten waren...
Beste H.M. Beukers, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Het was gemakkelijk om een boeket te bestellen en ook het betalen verliep moeiteloos.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Saskia! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Als je op zaterdagochtend langs de bloemenmarkt loopt en je moet even daarna bloemen online bestellen omdat ze in een andere stad bezorgd moeten worden dan is het altijd even schrikken wat de prijs is. Maar goed dat is een gegeven. Daarna heb ik niets meer gehoord, Geen bevestiging dat het bezorgd is etc. Omdat de ontvanger ernstig ziek is wil ik die niet lastig vallen met de vraag of de bloemen zijn aangekomen. is wat ongemakkelijk.
De ontvanger was niet thuis. Fleurop neemt bloemen mee. Ik weet tot nu toe nog steeds niet of de bloemen in ontvangst zijn genomen door ontvanger. Communicatie in voortraject was goed. Update: er kwam meteen een actie van Fleurop nav een bericht van mij. Fleurop heeft alles super goed afgehandeld!!
Beste Wiel, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben inmiddels contact gehad met elkaar en het is helemaal goed gekomen😀 Fijne dag! Met fleurige groet, Team Fleurop.
Revisión original
Er is genoeg keus en het bestellen gaat heel makkelijk. Het is alleen jammer dat je nergens een gewenste bezorgtijd kunt aangeven. Ik snap dat het voor de bezorgende bloemist geen doen meer is als iedereen een ander (of juist hetzelfde) tijdstip kiest. Maar in mijn geval waren de mensen bij wie de bloemen bezorgd moesten worden, ‘s nachts thuisgekomen van vakantie en om 9.00u stond de bloemist al aan de deur. Zij sliepen toen nog en moesten alsnog later op de dag hun bloemen zelf gaan ophalen. Dan is voor mij het leuke van een bloemetje laten bezorgen er al af.
Goedemorgen Helaas is het niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel voor bezorging aan te geven op de dag van bezorging. Al onze bloemisten zijn gehouden aan de regels van duurzaam ondernemen, hetgeen onder andere betekent dat zij milieubewust een zo efficiënt mogelijke route moeten rijden bij de bezorging van de bestellingen. Uiteraard willen wij onze klanten graag van dienst zijn en is er de mogelijkheid om ons een dag van tevoren of 's ochtends vroeg te bellen of te mailen met de vraag of het mogelijk is voorkeur voor een bepaald dagdeel op te geven. De bloemist zal dan proberen daaraan tegemoet te komen. Mocht je een volgende keer dus specifieke wensen hebben, neem dan gewoon even telefonisch contact met ons op en dan kunnen wij navraag doen. Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
De bloemen vallen na twee dagen al uit, nu op de vierde dag is het al een lelijke bos. Ik had dit niet verwacht voor zo'n dure bis bij Fleurop! En foto uploaden lukt niet via deze site.
Hi Henny, Bedankt voor je beoordeling en het mailcontact die we hebben gehad. Mocht je naar aanleiding van de mail nog een vraag hebben, dan vernemen wij dat graag van je. Fleurige groet, Het Fleurop Team.
Een werkelijk schitterend bos bloemen en wees blij met de bezorgster. Keurig en vriendelijk.
Bedankt voor de complimenten Annemieke! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Prima geholpen door jullie.
Fijn dat je zo goed geholpen bent, Jeannette! We zullen de complimenten doorgeven. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Je ziet het boeket als voorbeeld en wat er geleverd wordt ziet er net zo mooi uit. Eenvoudig besteld en snel geleverd.
Superfijn om te lezen dat je zo blij met ons bent, Sebastian! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Het enige commentaar dat ik heb is de wel zeer hoge prijs. Voor een zelfde soort boeket betaal ik normaal ca. 35 euro. Dat er bezorgkosten bij komen en dat U wat moet verdienen kan ik volledig begrijpen, maar ruim 65 euro vind ik erg prijzig. Hoogachtend J. Farlav
Beste J.Farla, Wat dat je tevreden bent over het prachtige boeket dat is bezorgd. Kwaliteit, bezorging en service....daar betaal je voor! Hopelijk tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop 🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ