Prachtige bos bloemen en op tijd geleverd!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, E! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
makkelijk bestellen, er wordt ook gevraagd wil je de factuur per email ontvangen, maar tot op heden niks ontvangen
Beste Gerben, Dankjewel voor je review! Wat vervelend dat je tot op heden geen factuur hebt ontvangen. Dit gebeurd altijd automatisch! Als je ons een mail stuurt kunnen wij het factuur nog even nasturen. Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Zeer tevreden over de bloemen en de fotokaart, mooie grote bos en geldere fotokaart. Echter de bonbons waren helaas al wit uitgeslagen. Dus ik denk dat ze al oud waren. Maar al met al wat de ontvanger er wel blij mee.
Heel effiicient en werd zelf gebeld omdat het niet lukte om een kaartje in te vullen tijdens de bestelling. Bloemetjes zijn snel en goed ontvangen
Fijn dat je zo goed geholpen bent, (M. Stein)! We zullen de complimenten doorgeven. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Heb me afgevraagd wanneer ik het mailtje zou krijgen als de bloemen bezorgd zouden zijn. Niet gekregen dus best lullig omdat ik dus dacht dat ze niet bezorgd zouden zijn. Heb een boeket pasteltinten besteld, ik vind paars rood en oranje nou niet bepaald pastel. En voor 31,95 € alleen de bloemen 1,50 € een kaartje + 6,95 €, het een klein bosje bloemen oftewel een erg duur bosje bloemen !!!
Beste D, Wat vervelend dat je geen afleverbevestiging van ons hebt gekregen deze mag je zeker van ons verwachten. Als je een klacht wilt indienen over de samenstelling van je boeket kun je dit doen naar [email protected] . Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik vind alles perfect vanaf de website t/m het bezorgde boeket bij de zeer enthousiaste ontvanger. Dit is de 3e keer dat ik bloemen heb laten bezorgen.
Superfijn om te lezen dat je zo blij met ons bent, Theo! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Helaas was het rouwboeket middel heel erg klein voor wat je er voor betaalt. Erg teleurstellend. Daarnaast geen bevestiging van aankoop, waardoor ik niet zeker wist of de bestelling goed gegaan was. Wel bericht dat bloemen afgeleverd waren.
Beste Saskia, Wat vervelend dat je geen orderbevestiging hebt gehad deze wordt automatisch naar het emailadres gestuurd waarmee je hebt besteld. Soms komt deze helaas ook nog weleens in de SPAM terrecht. Als je een klacht wilt indienen over de waarde van je boeket kan je deze met een foto van het boeket toesturen naar [email protected] dan helpen we je graag verder. Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Mooi boeket voor de afgesproken prijs.
Beste Joke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Het bestellen van de bloemen ging heel makkelijk en was nog dezelfde dag bezorgd. TOP
Beste Reba, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Op internet afgebeelde bloemen in boeket bezorgd.
Beste Nigel, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Mooi rouwboeket voor Denemarken besteld bij Fleurop en dezelfde dag nog voor de rouwdienst daar ontvangen. Een prachtig bloemstuk. Goed gedaan
Beste Sake, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Dag! 3 dagen na bezorging zijn de bloemen gaan hangen en uitvallen. Jammer van zo’n duur boeket. Dit kan denk ik niet de bedoeling zijn? Ook kon ik online niet een kaartje toevoegen door diverse foutmeldingen Groet Sandra Schook
Beste Sandra, Wat vervelend te horen dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. We hebben je een mail gestuurd en we zien je reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Om 13:00 besteld en dan leveren om 15:00. Klasse! Mooi groot boeket
Beste Karin , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Boeket voldeed aan verwachtingen
Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Prachtige rozen en staat geweldig in de woonkamer.
Beste Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Makkelijk, snel en mooie boeketten.
Beste A, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bij fleurop kan je makkelijk en snel een boeket laten bezorgen. Ze zijjn geweldig!
Bedankt voor de complimenten Padma! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
'S morgens besteld 's middags geleverd
Beste Bas, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
het boeket (poedertinten) dat ik had uitgezocht zag er in werkelijkheid anders uit. Er zat heel veel groen in en weinig bloemen. Op de foto op de site zat er veel minder groen in en ook andere bloemen. Ik ben dus niet tevreden en zou niet opnieuw bestellen.
Snel behandeld en snelle levering
Hi Ita, Wat fijn dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor. 👍 Fleurige groet, Team Fleurop 🌻
Op de website staat dat een boeket besteld voor 14.00 u. dezelfde dag bezorgd wordt maar mijn boeket is pas de volgende dag bezorgd. Dat vond ik erg jammer want ik was wel op tijd. Maar het boeket was prima! Alleen een dag te laat.
Hi Leny, Bedankt voor je beoordeling. We zoeken graag voor je uit waarom het boeket de volgende dag geleverd is. Wil je ons een mail sturen met het ordernummer? Fleurige groet, Team Fleurop
Afgaand op de reactie en foto die me door begunstigde werd opgestuurd, die uiteraard zeer verheugd was met het gebaar, maar zeker ook de versheid en samenstelling. Afgaand van de foto zéér vergelijkbaar met het alhier via internet geadverteerde, beloofd en bestelde boeket. Mijn dank is groot, hartelijke groet !!!
Beste Ruud, Bedankt voor je beoordeling! Goed te lezen dat de ontvanger zo blij was met het geleverde boeket. Dat is een mooi compliment voor onze lokale Fleuropbloemist. Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
Gemakkelijk en tot nu toe goede service en mooie boeketten die lang staan.
Hi Paul, Wat een mooi compliment! Daar doen wij het voor! Fleurige groet, Team Fleurop 🌻
Binnen 2 uur geleverd en ik was net wat te laat om 14:00 uur voor een zelfde boeket voor iemand anders om sterkte te wensen. Hebben ze ook nog geregeld dat dezelfde dag aan kwam!
Beste Woudy, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Sehr gute service echt top
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Fritz! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ