Heel simpel om te bestellen en betalen. Wel een klein boeketje voor het geld dat ik kwijt ben.
De ontvanger vind het een leuke bos .
Eenvoudig snel te regelen!
Alles conform de verwachting!
Goed bedrijf
een hele mooie bos werd vriendelijk bezorgd
Helaas buiten openingstijden en dus ook werktijden bezorgd. Bloemen waren wel mooi, maar zijn ipv donderdag dan pas maandag bij de betreffende persoon terecht gekomen.
Op deze manier kon ik gemakkelijk een prachtige bos bloemen bestellen en naar mijn moeder sturen voor haar verjaardag, terwijl ik in het buitenland zat. De bloemen waren van goede kwaliteit en mijn moeder heeft er heel erg lang van kunnen genieten!
zie boven
Voor 12 uur besteld om 16.00 uur geleverd. Helemaal goed. Mooie bos.
Bloemen waren prachtig en de ontvanger was echt reuze blij. Het enige kleine maartje was, dat het boeket niet leek op het plaatje wat ik had uitgezocht.
Aan te bevelen
Alles volgens afspraak samengesteld en afgeleverd.
Goed gedaan
het gaat heel goed met het bestellen van een boeket en wordt ook op tijd geleverd
Prachtige bloemen en snel geleverd
Een boeket besteld voor mijn tante die in een andere plaats woont. Ze stuurde een foto en het boeket was prachtig!
Prachtig boeket besteld voor mijn jarige zus in Amerika. Netjes verzorgd en afgeleverd. Uit vele verschillende mooie bossen kunnen kiezen, voor elk wat wils. Blij dat ik op afstand ook emand anders blij heb kunnen maken.
Ik vertrouw bij Fleurop op een mooi en vers boeket. Had erg de behoefte, dat ik op de hoogte werd gebracht, nadat het boeket bezorgd was. Timing was voor mij belangrijk in deze situatie. Helaas ontving ik geen mail zoals aangegeven was. Graag op letten.
Makkelijk en correct uitgevoerd.
Bestellen gaat makkelijk, de website is duidelijk en de bloemen worden op tijd bezorgd. Fijn dat er een berichtje komt als de bloemen bezorgd zijn. Het zou heel fijn zijn als de plaatselijke bloemist een foto van het boeket toe zou voegen, nu heb je niet helemaal in beeld wat er geleverd wordt.
Fantastische mooie bos en een hele snelle levering, bedankt
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ