‘s morgens besteld en ‘s middags afgeleverd Boeket zoals omschreven
Met veel zorg een bos op de site uitgekozen die er uit sprong door de mooie kleurencombinatie en aparte bloemen . Wie schetst mijn verbazing toen de ontvanger een foto van het boeket stuurde en ik een standaard supermarkt boeket zag met wat chrysanten een dahlia en wat vulsel en dat voor €32,95 . Ik snap dat het boeket niet 100 % hetzelfde kan zijn maar dit leek er niet eens op. Heel erg jammer.
De bloemen die woensdag zijn bezorgd waren zaterdagochtend al totaal verlept. Ik heb 66 euro betaald om iemand op een speciale dag een hart onder de riem te steken. De bloemen zijn met extra kosten een dag later bezorgd. Kan toch niet.
Bij bezorging ander adres kaartjes achterlaten. Niemand had een kaartje gekregen. Zijn 2 dagen bezig geweest boeket te vinden! Heel vervelend.
Helaas viel boeket van €30 via Fleurop voor de zoveelste keer tegen. Ik bestel hier niet meer.
Onze ervaring is dat de bloemen van Fleurop alle andere boeketten van andere bloemisten ruim "overleefd" hebben.
niets op aan te merken. erg gemakkelijk in het gebruik
Als je bloemen laat bezorgen, wil je ook bevestiging hebben dat het bezorgd is. Zeker voor buitenland. Denk dan ook dat dit niet gedaan is. Dus slecht
Mooie bloemen service geweldig
Ja
Boeket rozen online besteld. Schitterende rozen en netjes zoals afgesproken overhandigd aan de persoon die ze mocht ontvangen. Geen 5 sterren omdat ik persoonlijk de rozen wel erg duur vond. € 3,50 voor een roos… ik schrok me kapot. Maar het was voor een goed doel, dus toch maar gedaan.
Heel mooi boeket
Ik heb mij ouders voor hun 61e trouwdag bloemen gestuurd. Mijn ouders waren er blij mee, maar zeiden ook dat de rozen al waren aangetast en de herfstaster reeds uitviel. Dat vind ik jammer. Ik kan geen foto bijvoegen, want het lukt mijn ouders niet meer op hun leeftijd om een goed foto te sturen.
Hoewel de 12 bloemen opzich erg mooi zijn hebben we het kleine boeket (dat groot moest zijn) als ondermaats ervaren, gezien de kosten (60) ervan. Onverwachts.
Voor mijn zieke zus een fleuropje gestuurd. Volgende dag bezorgd binnen het tijdvak, met kaartje en een lach. Top service.
Service top
Top geleverd en op tijd.
Ik heb een email van jullie gekregen op dinsdag 15 oktober, nadat ik een boeket met vaas en kaartje met tekst, besteld had bij jullie, dat boeket en alles bij de 'buren' van de door mij opgegeven persoon het door mij adres is afgegeven. Daarna nooit meer wat vernomen. Dus ik voel me hier best wel helemaal niet goed over. Mijn bestelling was bedoeld om iemand te bedanken....... Dus ik heb totaal geen goede ervaring
bestelling en betaling online gedaan. Bloemen zijn bezorgd op aangegeven dag. Ontvanger was er blij mee.
Het bloemstuk was prachtig en het is op tijd bezorgd.
Ik kreeg een telefoontje en het was meteen wouw, wat een mooi boeket, maar als je zoiets stuurt moet het al bijzonder zijn. En jullie kunnen er voor zorgen dat het ook bijzonder is, heel veel dank voor deze mooie dienst. ❤️
Mooie webside en eenvoudig te bedienen.
Boeket kwam niet over een met het bestelde. Andere kleuren en veel kleiner. Had wel een wat grotere bos in gedachten voor 42, 50 Euro. Bezorging wel netjes gedaan.
Mooie bos bloemen en snel bezorgd. Goede service.
Met veel gemak mijn schoonzus kunnen verassen met prachtige bloemen.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire