Snel maar niet helemaal o.k.

Prima service maar het boeket dat geleverd werd was anders dan op het plaatje op de site. De ontvanger was er wel blij mee

snelle bezorging

"s morgens later besteld, maar kon dezelfde dag nog bezorgd worden. Prima

Prachtige bos bloemen!

Ruime keuze en al snel de bloemen gevonden die ik wilde opsturen. Kaartje toevoegen ging super makkelijk. Vlot door het bestelproces heen. Daarna kreeg ik 1 duidelijke mail met overzicht van de bestelling, gelukkig niet elke keer een extra mail ter bevestiging oid. Kortom reuze tevreden!

Prachtig boeket

Mooi herfstboeket en bezorgd op het gewenste moment. Top !

Vlot

Mijn idee om een bloemetje te sturen kwam ineens op. Dit werd vlot gehandeld. Ook de bezorging toen de persoon in kwestie niet thuis bleek te zijn.

• Boeket

Netjes en op tijd geleverd rouwboeket

Netjes en op tijd geleverd rouwboeket in Nieuw Zeeland besteld in Nederland. Uitvoering van "middel" boeket was wel wat karig, gelukkig niet het "kleine" gekozen dan was er waarschijnlijk maar 1 takje geleverd.

• Boeket

Mijn nicht was heel blij met het mooie boeket.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Boeket is niet bezorgd

Bestelde boeket is niet bezorgd ( regio Amsterdam) Paar dagen later: drie keer de klantenservice moeten bellen ( steeds iemand anders aan de lijn). Elke keer te horen gekregen dat overleg met de bloemist zou volgen en dat ik meteen zou horen. Niet dus. Uiteindelijk blijkt dat de bloemist deze order is vergeten. Zowel bloemist als klantenservice schieten dusdanig te kort, dat ik een volgende keer een ander bedrijf kies.

• Boeket N.v.t.

Geweldige service

Nogmaals prima service

Snel en correct

Snel en correct afgehandeld. Goede website.

• Boeket

Bezorging op dezelfde dag van een prachtig boeket!

Goede snelle service!

• Boeket

Fijne snelle zending en mooi boeket

Prima en snel

Prachtige bloemkeuze

Prima service qua bezorging, ook bij niet thuis. Goede terugkoppeling. Prachtig boeket.

Zeer slechte kwaliteit!

Voor verjaardag gestuurd, nog geen week is er niets meer van over. Dat is het bedrag ervan niet waard geweest.

Gewèldig

Ik had een zeer goede ervaring

Snel en netjes geregeld

De bloemen werden netjes op de afgesproken dag bezorgd. Nette communicatie en een tevreden klant.

• Boeket

Mooie bloemen, snel geleverd en prima communicatie.

In de ochtend hebben we bloemen besteld en zijn deze vroeg in de middag al bezorgd. Precies zoals gewenst en afgesproken, heel fijn! Daarbij verliep de communicatie ook correct. Fleurop is voor ons een betrouwbare organisatie waarop je kan vertrouwen.

Enthousiaste bloemist

Een prachtig boeket bezorgt door een enthousiaste bloemist die van zijn vak houd.

• Boeket

Mijn moeder was zeer blij met het grote boeket.

Ik kan niets anders zeggen als dat de bloemist uit Nieuwegein mijn moeder op bijzondere hartelijke wijze verrast heeft. Dat vindt.je niet vaak meer. Vriendelijk, servicegericht , en zeer klantenbewust. Mijn moeder is nu 87, en zulke momenten van bloemen, een glimlach, en vriendelijkheid vergeten ze niet. Dat is het grote verschil. Dankjewel voor jullie perfekte service en een groot Dankjewel voor de bloemist die de bloemen persoonlijk bracht. Een lieve groet uit Oostenrijk.

• Boeket

Bloemen perfect. Bezorging correct. Contact perfect.

Mooie bos

geen verse bloemen

Het waren wel mooie stukken, echter de bloemen lieten al los na één dag. Voor een crematie niet zo netjes. Elke keer bloemen resten opruimen vinden wij niet kunnen bij zo'n gelegenheid.

Prima geregeld.

Eenvoudig kiezen en bestellen via internet.

In een woord fantastisch

Altijd verse bloemen. De bos bloemen diexop 10 oktober bij ons zijn bezorgd hebben bijna 14 dagen gestaan.

Snelle en goede service!

Prima service!8

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire