Zou alles kunnen omschrijven maar voor mij NOOIT meer. Ze droppen een bestelde bos bloemen in senioren woningen gewoon bij de 1e de beste die opendoet terwijl de eigenlijke ontvanger gewoon thuis was.
Beste John, Bedankt voor je reactie. Vervelend dat de bezorging niet goed is gegaan. Dit is zeker niet de bedoeling! Wij hebben je een mail gestuurd, mocht je hier vragen over hebben dan vernemen wij dat graag van je. Hartelijke groet, Team Fleurop🌺
De bestemmeling was tevreden !
Service 100%
Dan bel ik ze dat me bloemen niet zijn aan gekomen, ja wel zijn wel aan gekomen bij buurvrouw zegt fleur op buurvrouw zou in ontvangst genomen hebben terwijl ik en me vriendin thuis waaren wat een op lichters
Beste Levy, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet afgegeven kon worden op het opgegeven adres. Wij hebben je nog een mail gestuurd en wachten op een reactie. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Dankzij Fleurop iemand heel blij gemaakt. Mooie bos, goede communicatie en afwikkeling.
Wie bezorgt bloemen na 21:30 of 23:30 fleurop.
Beste Cor, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het zo laat is geleverd, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd. Mocht je hier nog vragen over hebben dan vernemen wij dat graag van je. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Supersnelle bezorging en prachtige bloemen!!
Vlekkeloos
Bestellen online gaat prima.
Binnen 3 uur was de bestelling afgeleverd. Volgende keer bestel ik weer via Fleurop!
Goede service, makkelijk kunnen bestellen en goed op tijd bezorgd op opgegeven adres
Perfect stuk, op tijd geleverd
Mooie verse bloemen en correct afgegeven
Makkelijk online te estellen en mooie boeketten, wel iets prijzig.
zie boven
Als ik bloemen verstuur komen deze goed over en op uur en tijd Perfect
Ben erg tevreden, boeket is in Bulgarije bezorgd.
Zoals altijd perfect volgens afspraak. Redelijk duur, maar wel uitstekende service, en dat maakt het waard. Graag tot een volgende keer.
De webshop werkt prima. De bos bloemen was prachtig. Ik heb nog een suggestie. Met het oog op duurzaamheid zijn biologische bloemen ook nog een optie. Ook bloeiende planten in een potje lijken me leuk
Geweldig goed verzorgd!
Geen bevestiging ontvangen van de bezorging en op welke datum het was bezorgd.
Mijn bestelling werd de volgende dag netjes bezorgd
Na bestellen zijn de bloemen en rest super snel geleverd ( 1 uur later ) en in perfecte staat
Snel besteld en snel geleverd. Prima service!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ