Alles wat administratieve werkzaamheden en bezorgen was goed. Boeket voor dat geld viel erg tegen. Niet prijswaardig. Erg jammer. Baalde ervan, had haar juist een mooi boeket gegund.
Zoals boven.
zoals altijd heel mooi boeket en volgens afspraak bezorgd
Netjes op tijd geleverd zoals gevraagd, mooi boeket,netjes verzorgd. Ik zal ook het volgende boeket weer hier bestellen en laten bezorgen.
Het boeket zonnebloemen was prachtig.
Mooi boeket!
Bestellen ging makkelijk. Onjuist adres werd snel hersteld
Ik krijg altijd een bedankje terug en een foto met daarop het gekregen boeket. Het ziet er ook altijd weer zelfs mooier uit dan het voorbeeldboeket die ik op de Fleurop site zie tijdens de bestelling. Opmerkingen i.v.m. het afleveren worden netjes opgevolgd en ik krijg een bevestiging dat het boeket is afgeleverd.
Ze waren er blij mee en snel bezorgd !
Ik stuurde een plukboeket voor een 30 jarig trouwfeest maar het werd een knakboeket geen wonder dat ik geen foto van de afzender ontving na enig navraag bij mijn dochter hoorde ik hiervan zo jammer waarschijnlijk bij bezorgen niet goed gegaan
leuk en super mooi
lees de eerste regel
Prima service, snel geregeld!
Bestelling is eenvoudig en alles netjes op tijd geleverd
Mooi boeket in Engeland laten bezorgen. Geheel volgens de wensen. Het is prijzig, maar dan heb je iets oous
Ben erg tevreden over de snelheid en mooie bossen bloemen die worden geleverd.
Snel geleverd en een mooi boeket!
Uitstekende kwaliteit verkerende bos en mooi op tijd
Het bestellen was erg makkelijk, de tijdstip van levering kan ingegeven worden en daar wordt ook rekening mee gehouden. Volgens de ontvanger een hele mooie bos en volgens afspraak geleverd.
Klantvriendelijk en accuraat.
De bloemen waren nog dezelfde dag bezorgd!
Zeer teleurstellend, boeket besteld ter nagedachtenis van een vriend. Volgens Fleurop was er niemand thuis en een bericht achtergelaten. De beoogde ontvanger heeft niets ontvangen ook geen kaartje. Lekker zorgvuldig!
Heb bloemen aan mijn zus voor haar verjaardag gestuurd vanaf Nederland naar Montreal. De volgende dag waren de bloemen bij haar. Supersnel. Dankjewel Fleurop!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ