De bloemist is aan de deur geweest, maar dacht ten onrechte dat wij niet thuis waren. Heeft niet de moeite genomen om zijn telefoon te gebruiken
Was op tijd en super bos!
Heel goed; zo als altijd! Maakelijk online besteling, goed keuze, geweldig ervaring!
Ik had een PAARSE orchidee besteld met luxe chocolaatjes als een verjaardags kado. Op de dag dat de bestelling dus moest komen kwamen alleen de chocolaatjes en kreeg de ontvanger de mededeling dat het tweede helft van de levering de volgendedag komt. De volgende dag is deze in de middag geleverd maar het was geen PAARSE orchide maar een witte.
Dit keer weer als vanouds zoals ik dat gewend ben, maar ook de voorlaatste is uiteindelijk geheel naar wens opgelost. Kijk, daarom mag je jezelf na 100 jaar Koninklijk noemen!
Everything went as always! Superb!
Snelle bezorging, vriendelijke bezoekers en optijd en super mooie verse boeketje Dit is herhaling vatbaar
Mooie kwaliteit bloemen maar een vrij dure bos in verhouding tot de grootte
Weinig ervarig ermee . maar goed gegaan
Bosje bloemen besteld en kon volgende dag op afgesproken tijd bezorgd worden
Goede website en keurig bezorgt.
Erg makkelijk om te bestellen
Flowers sent to the family of a close friend who recently passed away. They were very touched and the condolences bouquet was perfect.
Makkelijke site overzichtelijk en duidelijk
Snel en goed gedaan!! Veel dank
Het waren niet de bloemen die wij besteld hadden , we hadden de fleurige vrolijke bos Gloria besteld ,, die hebben ze dus niet gekregen , het was een eentonige kleur bos bloemen , die ze hebben gekregen , vonden dat wel erg jammer , ,
Gemakkelijk een mooi boeket laten bezorgen op dezelfde dag
Alles is erg makkelijk, bestellen, betalen. Communicatie middels diverse mails geeft veel vertrouwen dat het goed komt. Graag tot een volgende keer
Bloemen waren mooi maar wou als verrassing laten bezorgen. Daarvoor ook telefoonnummer van persoon opgegeven bij wie het bezorgd werd. Die zijn niet gebeld en uiteindelijk een dag later aangekomen. Schappelijke tegemoetkoming en reactie van uit fleur op voor de bezorg kosten, doen ze netjes.
Beste Daan, Dankjewel voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat de bloemen niet op de opgegeven dag bezorgd zijn. Onze oprechte excuses daarvoor. We hebben je hierover inmiddels een bericht gestuurd. We zijn je een volgende keer graag weer, maar dan beter van dienst. Met fleurige groet, Team Fleurop 🌸
Original anmeldelse
Bloemen waren mooi maar wou als verrassing laten bezorgen. Daarvoor ook telefoonnummer van persoon opgegeven bij wie het bezorgd werd. Voor 7 euro bezorg kosten mag je wel verwachten dat ze even telefoon bellen dat ze voor de deur staan en niet aannemen dat het dicht is en meteen vertrekken. Bezorg adres was boven een bedrijf, bedrijf was dicht, maar heb expliciet aangeven op bezorg adres dat het particulier was.
Mooie bos gemakkelijk besteld en op de afgesproken datum geleverd. Hier kreeg ik ook een e-mail van. De bloemen staan ook lang!
Prachtig boeket, snelle levering, duidelijke communicatie.
Beste Mia, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Leuk dat je er ook dingen bij kan bestellen ik had dan chocolade en een fles prosecco bij besteld . De ontvanger was blij en verrast, daar doe je het voor!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ