....
Beste Margo, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Fleuron is gewoon altijd goed. Snelle service en een prachtig rouwstuk geleverd.
Beste Heleen, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
…
Beste Hermance, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Jammer dat er bepaalde bloemen er niet in zaten.vandaar 4 sterren.
Beste Ria, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen . Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Fantastische ervaring!!
Beste Joleen, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Precies wat ik nodig had op dat moment.
Beste Martin, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Blij met Fleurop.
Beste Lidi, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Op tijd en netjes afgeleverd.
Beste Rob, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Alles Perfect, héél goed
Beste René, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Royale mooie bos, op tijd bezorgd door vriendelijke man.
Beste Anja, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Goeie, duidelijke website en prima service
Beste Merel, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooi boeket bezorgd en aardige woorden van de bezorger, precies wat ik mijn. 92-jarige tante wilde geven!
Beste Jan, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
De sevice was snel. Top! Maar de boeket viel tegen. Het leek wel of we een middel boeket besteld hadden, terwijl we toch een groot boeket besteld en betaald hadden. En de kleuren van het boeket waren ook totaal anders dan het plaatje. Wel een beetje teleurgesteld!
Beste Fahima, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Ik bestel vaker bij jullie en dat bevalt goed. Het is makkelijk en mooie boeketten waar je uit kan kiezen.
Beste Ursula, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Vanuit Italië besteld, snel bezorgd en de beer bij de bloemen is supermooi
Beste TMGiovanna , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Erg gemakkelijk om een bloemetje te laten bezorgen aan de andere kant van de wereld (Sidney Australië). En ze waren iets te vroeg met bezorgen maar gelukkig waren ze al thuis. Was een hele verrassing en de eerste keer dat ze zoiets kregen vanuit Nederland.
Beste Harry, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prachtig boeket bloemen afgeleverd en mooi op tijd bezorgd. Veel zorg aan besteed! Dankjewel Fleurop op m’n medewerkers!
Beste Arènda , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Beste Ruud, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Mooi samengesteld boeket met vaas en bonbons besteld. Keurig op tijd en compleet geleverd. Wel jammer dat de bezorger de ontvanger onderaan de trap tegenkwam en hem boeket met vaas en al in handen drukte met de opmerking: dan is dit voor u. Het was eleganter geweest als de bezorger zich had gerealiseerd dat het voor een 70-jarige een heel gewicht was om 3 trappen op te dragen en niet voor het eigen gemak had gekozen.
Beste Hanke, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Mooi boeket, op tijd bezorgd
Beste Anja, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Boeket is toch iets kleiner dan gedacht.
Beste Erwin, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Op het juiste moment bezorgd, voor herhaling vatbaar
Beste Bart, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Heel goed, werd op de geleverd aan degene die het boeket moest krijgen
Beste Joop, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prachtige bos bloemen laten bezorgen. Mooi verpakt kaartje erbij en op tijd. Daar worden gever en ontvanger heel blij van.
Bedankt voor de complimenten Monique ! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Makkelijk online kiezen. Genoeg keuze en je kan zelf kijken wat er in je budget valt.
Beste Kees, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ