Perfect en snel geleverd en een prachtige bos bloemen!
Prachtig boeket op tijd geleverd uiteraard.
Mooie bloemen perfecte bezorging
Mooi boeket, ik werd goed op de hoogte gehouden over hoe en waar het boeket afgeleverd was.
Alles volgens het boekje
Mooi gevarieerd rozenboeket met andere bloemen dan op foto En veel kleiner dan het groots bestelde boeket van de foto. Meer dan 24 u later afgeleverd in Amsterdam
Beste Marcel, Vervelend dat dit zo gelopen is. We vernemen dit graag zo snel mogelijk na levering, zodat we hierin nog iets kunnen oplossen. Helaas is hiervoor nu teveel tijd verstreken. Uit service oogpunt bieden we je alsnog graag een e-voucher aan. Fleurige groet, Team Fleurop 🌸
Viel tegen doordat bloemist vergat om de fles prosecco af te leveren
Beste Fred, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat ze je fles Prosecco waren vergeten, dat was natuurlijk niet de bedoeling. Maar als je belt met ons op 0900 1501, dan zorgen we ervoor dat de bloemist je Prosecco natuurlijk alsnog bezorgt. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Ik was wat laat met bestellen van een boeket; bestelde zondagmiddag en maandag tegen het eind van de middag werd het boeket met kaart toch nog op tijd geleverd in Zeeland. Top!!
Het is een mooi idee en systeem om via een organisatie als Fleurop een bloemengroet met een felicitatie of met of als troost te sturen. Dus ga je naar de website, kiest iets moois uit, geef de gegevens door en betaalt. Toch een aardig bedrag. Maar daarna blijft het totaal stil. Het zou toch een hele kleine moeite kosten om een foto van het rouwboeket met lint te maken en dat naar de besteller te mailen. En dan wordt er tijdens deze enquête na een paar dagen gevraagd om een foto van het bloemstuk up te loaden. Hadden we er eerst eentje van de bloemist moeten ontvangen. Maar helaas. Die service wordt nog niet geboden.
Beste Ronald, Bedankt voor je feedback. Het klopt dat het op dit moment niet standaard wordt gedaan. Dit is wel een functionaliteit waar die we in de toekomst graag willen aanbieden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌸
De bloemen werden op een goed tijdstip (niet laat op de avond) en met goede zorg bezorgd
3 dagen van te voren besteld Maar op de dag zelf te laat bezorgd. Voor de deur neergelegd Jammer, zonde
Beste Arzu, Vervelend dat je niet tevreden bent met de service. Onze bezorgers rijden een duurzame route, om die reden kunnen wij helaas geen exacte tijden garanderen. Je bestelling is op de opgegeven datum voor 18.00 uur bezorgd in een emmer voor de deur, om juist levering niet te missen op de gewenste dag. Fleurige groet, Team Fleurop 🌸
uw after sales mailtjes irriteren mij enorm
Beste Ed, Bedankt voor je feedback. We hebben je van de verzendlijst afgehaald. Fleurige groet, Team Fleurop 🌸
S’ochtends last besteld, dezelfde dag geleverd.
Snel, goed en conform foto
Voor 14 uur besteld en is meteen dezelfde dag geleverd. Collega was zeer blij verrast met het mooie boeket.
De bestellingen die ik heb gedaan zijn niet op één hand te tellen.
De bos is echt prachtig. Alleen blijken de rozen niet heel sterk, die zijn op vrijdag al klaar (bos is maandag geleverd).
mooi boeket en netjes op tijd geleverd
Onoverzichtelijk, veel scrollen en tekstveld voor kaarten is onhandig
Beste Patrick, Bedankt voor je feedback. We geven deze door aan de desbetreffende afdeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌸
Ruim aanbod, vriendelijk te woord gestaan, uitvoering keurig begeleid, kortom uitstekend.
boeket was mooi maar de bijpassende vaas erg dun van glas.
Beste Yvette, Bedankt voor de 4 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Zie boven
Voor 12.00 uur besteld en om 14.00 uur bezorgd
Mijn bestelling zag er mooi uit. Op tijd geleverd en vriendelijk afgeleverd. Goed zo Fleurop.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ