Het boeket viel gezien de kosten hiervoor een beetje tegen.
Beste Arina, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Snel, goede informatie en vasthoudend.
Beste Ton, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Vrijdagavond besteld en zaterdag al tussen 12 en 1 bezorgd.
Beste Lijda, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Bij navraag was het boeket zeer naar wens en ook tijd. Prima resultaat.
Beste Martin, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Voor het eerst online bloemen besteld, fleurop is vertrouwd als vanouds, en dat is alles waard. Hier ga ik meer gebruik van maken . Helemaal top ! Het lukt me alleen niet om een foto van boeket te laten zien.
Beste Trix, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mooi boeket, snel bezorgd, waar voor je geld!!
Beste Van Ketel, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Toen de ontvangers niet thuis waren, lag er een briefje om met hen een nieuw moment af te spreken. Twee dagen later werd er een nieuw vers, prachtig boeket bezorgd!!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Patricia! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Prima verzorgd!
Beste Heidi, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Spijtig dat wij geen bevestiging van levering gekregen hebben.
Beste René, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in. Mocht je willen weten of het bezorgd is kun je natuurlijk ook even bellen met ons op 0900 1501, we kijken het graag voor je na. Graag tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌸
De levering was goed maar de bloemen zagen er niet zo mooi als op de website uit helaas.
Beste Monique, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Er is een ruim assortiment om uit te kiezen. En inderdaad, voor 12u besteld is dezelfde dag bezorgd. Erg goede service.
Beste Eveline , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ontvangers in US zeer blij met boeket
Beste Patricia, Fijn te horen dat de ontvangers de bloemen mooi vinden! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Kan tijdens de bestelling de bloemen niet uitzoeken Zag ook niet hoe het boeket er uit zag Bij de uitvaart zag ik ook de bloemen niet
Beste Michella, Het is zeker mogelijk om bij je bestelling voorkeur van bloemen door te geven. Dit kan telefonisch. De bloemist heeft het bezorgd op de gevraagde datum ruim voor de uitvaart. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via telefoon 0318-588100 of e-mail [email protected] Met vriendelijke groet, Team Fleurop.
Prachtige bloemen, makkelijk besteld en snel geleverd, op het afgesproken moment. Het kon zelfs bij het uitvaartcentrum bezorgd worden. Erg bedankt hiervoor Fleurop. Dit hielp toch een klein beetje bij het verwerken van ons verdriet.
Beste Henstra, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Beste Peter, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mijn vriend die het bouquet heeft gekreken zei "This is the most beautiful bouquet I have EVER received!!!" :-)
Beste Roberta, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Matig boeket niet in overeenstemming met bestelde boeket. Boeket gedumpt in de gang en niet afgeleverd op adres.
Beste Barend, Dankjewel voor je review. Onze excuses en wat vervelend dat dit is gebeurd, om je boeket te kunnen beoordelen dat er niet is geleverd wat er is besteld ontvangen wij graag een foto van het geleverde boeket zodat wij dit kunnen beoordelen en een passende oplossing kunnen aanbieden. Je kunt de foto o.v.v. het ordersnummer sturen naar [email protected]. Wij zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Het Fleurop Team🌺
Eenvoudig om een bestelling maken. Snelle bezorging Prachtige planten
Beste Marian, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Snel geregeld. Prachtig boeket. Info na levering
Beste Ine, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
totaal niet het (veld) boeket wat ik heb uit gezocht, erg lelijk zelfs....
Beste Saskia, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het ontvangen boeket. Wij hebben hierover inmiddels contact met je opgenomen. Met fleurige groet, Team Fleurop 🌸
Mooi boeketten, en het gemak van bestellen
Beste Eric, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Gemakkelijk besteld, op tijd bezorgd en het boeket was prachtig. Top!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Teertstra! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ontving al snel na bezorging een foto van het boeket, mooie bos, groter dan verwacht.
Beste Erna, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ