Prachtig boeket!
Beste Petra, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Kleinere bos dan verwacht. Geen mooie bos, weinig kleur.
Goededag, We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. We hebben je een mail verstuurd en zien je reactie graag tegemoet. Mvg, Team Fleurop🌺
Bloemen waren wel eg vers, maar helaas was de boeket wel magertjes. Dit was wel teleurstellend. Verder was de boeket op tijd bezorgd.
Ik had bloemen besteld die ze maandag zouden bezorgen maar mooi niet ik heb gebeld en zouden dinsdag bezorgd worden tot 6 uur ik zou en mail krijgen als ze bezorgd zijn savond om kwart over acht werden ze bezorgd ik bestel dus nooit meer bij fleurop
Beste Koby, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat het niet goed is gegaan met de bezorging van je bloemengroet, dat is natuuurlijk niet de bedoeling. En ook jammer dat je niet tevreden bent over het bezorgtijdstip, soms worden de bezorgingen later afgemeld dan ze echt bezorgd zijn. In verband met duurzaam bezorgen, bezorgen de bloemisten zo snel mogelijk. En zijn ze pas afgemeld op een later moment toen de bloemist daar tijd voor had. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌹
X
Beste Gerrit, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Zeer mooie boeketten niks van te zeggen.
Beste Hendrik , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
De klant heeft zelf het bloemetje moeten ophalen. Bloemist beweert dat klant niet thuis was. Zowel klant als buren hebben niemand gezien. Vervolgens heeft klant van 83 jaar oud zelf het bloemetje moeten ophalen aan de andere kant van de stad in Den Haag.
Hi Jan Jaarsma, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de bezorging van je boeket. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben je een mail verzonden en zien hierop graag je reactie tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik heb een mooie bos bloemen voor het graf van mijn moeder besteld, ze zijn geleverd maar de bloemen waren al half vergaan. Het was een aanfluiting. Heb meteen een foto gestuurd naar fleurop maar het enig antwoord wat ik terugkreeg was dat ze het in behendig gingen nemen. Verder niks meer gehoord. Ze hebben slechte bloemisten in dienst!
Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Hartelijke groet, Team Fleurop🌺
Ruime keuze, mooie bloemen. Betrouwbaar, netjes optijd geleverd.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Odette! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
vandaag besteld, morgen afgeleverd, helemaal prima
Beste Annemarie, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Snelle levering en prachtige bloemen
Beste Christel , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
behalve de prijs verder prima
Beste Paul, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Na 2 uur is in Engeland een prachtig boeket zoals beloofd verstuurd. Sneller dan vaak in Nederland
Beste Anne Marie, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
wij stuurden een boeketopdracht vanuit hoogezand naar maastricht. Ontvanger was niet thuis. Kreeg terugmelding. Ik had telefoonnummer ontvanger doorgegeven. Maar zij is niet gebeld. Mw is 88 jaar. Florist had haar kunnen bellen. Eerste keer dat het helemaal fout gaat
Mooie, duidelijke website waar je heel snel, de zelfde dag, een mooie bos bloemen kan laten bezorgen.
Beste Mariel, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooie bos bloemen alleen in de opmerkingen hadden we aangegeven of de levering voor 14:00 uur kon, omdat ik verder nergens een tijdslot door kon geven. Bloemen kwamen pas na 17:00 uur.
Beste Saskia, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over het bezorgtijdstip van de bezorging van je bloemengroet. Helaas kun je in verband met duurzame bezorging geen voorkeurstijdstip aangeven daarvoor. Onze bloemist maakt een duurzame route op de bestellingen die binnen komen en ze proberen de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prima service, boeket was naar verwachting en bericht over de bezorging gehad.
Beste J., Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Netjes en snel!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Maggie! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Keurig geleverd
Beste Elsa, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Triest
Beste Djengiz, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prachtig boeket afgeleverd waar iemand nog niet thuis was met een briefje in de bus waar ze het boeket hadden neergezet (beschermd tegen het weer) super
Beste Marlies, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
's avonds laat besteld en de volgende dag bezorgd!
Beste Frits , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Het bestellen was eenvoudig en de afhandeling snel. Ik had alleen graag 'n foto van het boeket toegestuurd gekregen, want 'n dag later was niet goed te zien wat 'ons' boeket was tussen de andere. Er waren 2 boeketten die er wel op leken, maar niet zo mooi als dat wat we uitgezocht hadden
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Hedwig! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Mijn ervaring is top
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Tineke! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ