Mooi boeket, efficient en makkelijk geregeld. Maar ik denk dat er behoorlijk wat gif in de branche gebruikt wordt voor bloemen en ze zijn nu ook wel erg duur.
Beste Niki, Bedankt voor de 3,5 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Het boeket was precies als wat er op de productfoto staat.
Beste Anoniem , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
De ontvangende partij was heel erg in haar sas met het mooie boeket. Hele goede kwaliteit en mooi verpakt. Dus kan ik Fleurop Interflora van harte aanbevelen.
Beste Co, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Beste Sophie, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Helaas diverse malen een rouwboeket moeten bestellen. Deze zijn altijd heel netjes verzorgd en bezorgd. Ben heel tevreden over Fleurop.
Beste Ditty, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Laat besteld en de volgende dag geleverd. Neem aan dat het er goed en mooi uitzag. Maar sowieso snelle service.....
Beste Richard, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Exact zoals wij wensten
Bedankt voor de complimenten Henk! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
x
Beste A., We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Erg mooi boeket, mooier dan op de foto, snel geleverd (in Canada), met handgeschreven boodschap.
Beste Willemijn, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Mooie bos RODE rozen besteld voor speciale vrouw, in breekmomentje relatie. Speciaal bij Fleurop vanwege premium gevoel daarbij. Maandag besteld, zou dinsdag bezorgd worden. Ik word gebeld op dinsdag: geen rode rozen, wel andere vandaag of op donderdag wel rode rozen. Ik kies gezien de situatie natuurlijk voor donderdag + rood. Vrouw aan de lijn gaat het aan de bloemist doorgeven. Ik krijg op dinsdag rond 12 uur een mail met de bloemen zijn bezorgd op dit en dit adres door de bloemist. Dat is vreemd. Ik stuur een mail in de avond terug: anderskleurige of toch die rode? Woensdag: mailtje: bij navraag bij bloemist, ze worden donderdag bezorgd..de rode. Daar nog iets op geantwoord. Kortom: 1. Vervelend dat de rode rozen niet op dinsdag bij haar bezorgd werden. 2. Communicatie was niet gecoördineerd tussen bellen en mails, berichtgeving mail was niet de realiteit. 3. Wel aardige mailwisseling op zich daarna met Iris. 4. De bloemen bevielen bij de ontvangster. 5. Toch proberen het premium gevoel vast te houden..
Beste Bert, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de communicatie niet duidelijk is geweest, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed gegaan is met de bezorging van je rozen. We zijn je graag een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Bestelling ging eenvoudig via internet. De bezorging was uitstekend. De bos bloemen was prachtig. Een foto kan ik niet maken want de bloemen staan ver weg in het buitenland.
Beste Josien, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Een zeer goede dienstverlening. Top Fleurop
Beste L., We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Zowel boeket, tekst op kaart, tijdstip en plaats van bezorging was in orde.
Beste Mieke , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Mooi boeket; perfect
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt,Jan! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Helaas zaten in de bos lelies. Die stonden niet op de voorbeeld foto. Kunnen lelies ook zonder bestrijdingsmiddelen worden gekweekt?
Beste Jeroen, Dank je wel voor je beoordeling. Soms kunnen de boeketten een beetje afwijken van het voorbeeld op de foto, als bijvoorbeeld de bloemist niet alle bloemen op vooraad heeft. Maar lelies kunnen ook zonder bestrijdingsmiddelen gekweekt worden. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Heel makkelijk via de website
Beste Evert, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Voor mijn 1x maar daarna niet meer
Beste Frans, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling. Je kan daar het beste een mail over naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's, waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je binnen de zeven-dagen vaas garantie sturen naar [email protected]. Dan kunnen we ze beoordelen. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bloemen staan na 5 dagen erg treurig erbij. De roos is meestal als eerste weg maar staat nu er wel mooi bij. Dit was een boeket met rouwkaart maar het blijft in het huis van de overledene. De eerste dag was het een mooi indrukwekkend boeket maar na enkel dagen niet. Ik ga ervanuit dat bloemen minimaal 1 week goed staan.
Bezorger was er om 09:00. Lekker vroeg.
Beste Rikkert , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
In eerste instantie wat reviews gelezen en Fleurop Interflora heeft de beloftes, in mijn optiek, volkomen waargemaakt. absoluut voor herhaling vatbaar!
Beste P., Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mooie bloemen en goede bezorging
Beste Bettine, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Beste Guus , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Makkelijk te bestellen met een bevestiging per email en na levering van boeket direct een bevestiging hier van. Prima geregeld met prims service.
Beste Wil , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Uitstekende ervaring
Beste Digna, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Beste Caroline, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ