Zie bovenstaande.
Zie boven
Super! De jarige was heel blij met de bloemen en iedereen vind het een superboeket.
Beste Antonia , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prachtig boeket, snel bezorgd. Gemakkelijk te bestellen vanuit de UK. De ontvanger was er erg blij mee!
Beste Maya, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Kreeg foto van de ontvanger en vond de bos "ieler" dan ik op grond van de foto op de site verwacht zou hebben. Wellicht door het gebruik van een slankere, langere vaas? Ondanks dat was men er blij mee.
Beste Margreet, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat het bezorgde boeket anders oogt. Je kan daar het beste een mail over naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je binnen de zeven-dagen vaas garantie sturen naar [email protected]. Dan kunnen we ze beoordelen. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Beste Emre, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
We hadden wat laat een bestelling geplaatst maar ten opzichte van de concurrent was dat geen probleem. De bloemen zijn dezelfde dag nog geleverd. Kregen er ook keurig een mail over.
Beste Charl , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Erg mooi boeket, juiste tijd geleverd Alles geheel naar wens en een zeer duidelijke website
Beste Anita, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Boeket was mooi -en ruwweg gelijk aan wat op de website werd aangeboden- en werd keurig op tijd geleverd.
Beste Jorrit , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Besteld boeket bezorgd op het verkeerde adres.
Hi Gerard, Wat vervelend dat het boeket niet bij de ontvanger terecht is gekomen. Wij hebben je een mail gestuurd met de vraag het adres nog een keer te controleren. Wij gaan verder voor je uitzoeken wat er mis is gegaan. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Eenmaal of soms enkele malen per jaar maak ik gebruik van de service van Fleurop. Het werkt altijd prima.
Beste Martin, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
De bos bloemen staat naar een week er nog steeds mooi bij. Er hoefde geen enkel bloem uit het boeket
Beste Coradina , Fijn te horen dat je moeder de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Snelle levering en mooi bos bloemen.
Beste Jo, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Het doel van het bestellen van een boeket inclusief vaas, is dat je de ontvanger wilt ontlasten van zorg voor het zoeken van bijpassende vaas. Helaas was de meegeleverde vaas erg smal, of het boeket was te groot. Het boeket kwam niet tot zijn recht. Heel jammer.
Beste Ivette, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet aan je verwachting voldoet. We nemen je beoordeling mee en zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Geen klachten. Klant was zeer tevreden.
Bedankt voor de complimenten Geert! We helpen je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
ideaal als je zelf geen bloemist in het dorp hebt.
Beste Jos , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Wilde graag op dezelfde dag een bos bloemen afleveren en dit lukte goed bij Fleurop. Was daar erg blij mee. De volgende keer dus weer mijn bloemen via Fleurop.
Beste Allan, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
De tekst op het rouwlint was niet helemaal gelijk aan de tekst die was opgegeven. Na een berichtje aan de klantenservice was het snel opgelost en is er een nieuw rouwlint afgeleverd.
Beste Frans, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
de geadresseerde vond het een schitterend boeket
Beste A.E., Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Punctueel is het eerst wat in mij opkomt. Zowel de communicatie als de bezorging.
Super service had bloemen voor mn dochter haar verjaardag besteld, omdat ik er niet bij kon zijn. En daarbij een klein knuffeltje, deze laatste was niet op voorraad en konden mij niet bereiken, ipv geen knuffeltje kreeg ze grote knuffelbeer zonder extra kosten! Top service kan niet anders zeggen
Beste Sander, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Voor 11 uur besteld en dezelfde dag bezorgd, helemaal super
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Bow! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Mooi boeket, goede communicatie, makkelijk te bestellen.
De eerste keer dat ik bij jullie een bloemetje besteld heb Wilde mijn vrouw verrassen met een mooi plantje omdat we 49 jaar getrouwd waren. Helaas kregen we een mail dat die plant niet op voorraad was en ik kon kiezen uit meerdere opties. Uiteindelijk werd het een boeket. Gelijk bij de eerste bestelling al problemen met de voorraad vond ik geen 5 sterren. Maar voor de rest prima!
Beste WIm, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn dat het alsnog opgelost kon worden door een boeket te bezorgen bij je vrouw omdat de plant er niet was. We hopen je een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ