Ben goed op de hoogte gehouden van de bezorging van de bloemen.
Beste Monique, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Het was een heel.mooi boeket! Als ik in de winkel voor dat geld een boeket zou kopen dan zou het wel iets groter, Maar desondanks was het heel mooi! Op hat laatste moment moest ik onvoorzien het adres aanpassen en dat ging heel makkelijk via de klantenservice!
Beste Jo , Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik had leverdatum gekozen voor een rouwboeket en ze hebben het nog 1 dag eerder bezorgt, echt top!
Beste Anouk, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Het bestelde boeket was zeer naar wens, de bezorging vlot, ondanks dat het in Australië was. Compliment!
Beste Ina , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan in Australië. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Bloemen laten bezorgen aan mijn ouders in Spanje. Alles was goed verlopen. De bloemen werden geleverd op de gekozen datum en de bloemen zagen er super uit.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Yara! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Beste Andries, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Fijn om zo een bloemetje te kunnen sturen
Beste Marie , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
De bloemen: de ontvanger was zeer tevreden VERS boeket! en zo hoort het ook!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Jannette ! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Fijn en keurig bezorgd boeket bloemen. Mensen waren zeer tevreden. Heb er een foto van gekregen.
Beste Ida , Bedankt voor de 4.5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Goed verzorgd
Beste M.A., We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Na mijn bestelling om bloemen te bezorgen bij een goede kennis werd ik goed geïnformeerd wat de gang van zaken zou zijn en zo geschiedde het ook. Top!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Matheus ! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Alles volgens afspraak keurig verzorgd!
Beste Sara, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
I use Fleurop regularly, and my love is very happy with the arrangements. She is quite impressed with the beauty of the bouquets!! Thank you, Fleurop team!! Also, great customer service!! :)
Hi Michael, Thank you for your positive review. Our Fleurop professional florists do their utmost every day to make and deliver beautiful bouquets, how nice that you experience this too. We hope to see you again soon! Floral greetings, Team Fleurop🌷
Awesome
Hi Erik, Fleurop gives you a good feeling! Thank you for sharing your positive experience, we hope to be of service to you again soon. Floral greetings, Team Fleurop🌻
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Beste Edgar, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Mijn tante was haarstijke blij met haar bloemen en chocolade :)
Beste Maurice Fijn te horen dat je tante de bloemen mooi vindt en geniet van de chocolade! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Beste Herman , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
de boeketten van Fleurop zijn samengesteld uit prachtige bloemen en werkelijk schitterend samengesteld
Beste Johannes, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Zag er heel mooi uit
Beste F., Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Zeer tevreden over de dienstverlening. Verdient een bloemetje ;-)
Beste Gerard, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Bloemetjes zijn altijd welkom :-). Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Goede keuze, goede service
Beste Inge, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooi boeket, keurig op tijd geleverd
Beste Caroline, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
ontvanger was zeer enthousiast en de bos is inderdaad dezelfde dag afgeleverd.
Beste Ferdinand, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. Fijn om te lezen dat de ontvanger erg enthousiast is met het bezorgde boeket! We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Zie boven met veel keuze in boeketten.
Beste Annemieke, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Fijne en overzichtelijke site. Bestelling plaatsen gaat heel gemakkelijk. Keuring en optijd (zoals afgesproken) geleverd.
Bedankt voor de complimenten Richard! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
1 De Schutterij