Beste Brigitte , Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Snelle bezorging, alleen zie de bos er wel iets anders uit dan op de site.
Beste Diana, Dank je wel voor je beoordeling. Als er wat anders bezorgd is als besteld is dat natuurlijk niet de bedoeling. Je kan daar het beste een mail over naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's , waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je binnen de zeven-dagen vaas garantie sturen naar [email protected]. Dan kunnen we ze beoordelen . Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Afgezien daarvan was ik niet blij dat in zogenaamd duurzame bos bloemen (met bijbehorend prijskaartje) de vieste bloemen, lelies bevatte.
Beste L.A., Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het bezorgde boeket. Je kan daar het beste een mail over naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's , waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je binnen de zeven-dagen vaas garantie sturen naar [email protected]. Dan kunnen we ze beoordelen. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik heb voor €55 bloemen besteld en op de foto zag het boeket er heel mooi uit. Ik kreeg echter een foto van de afgeleverde bloemen en dat was een heel klein en lelijk boeket. Ik vind het ronduit schandalig dat er voor dit geld zo'n klein en lelijk boeket geleverd wordt wat totaal niet in de buurt komt van het bestelde boeket! Foto is het geleverde boeket. Helaas lukt het niet nog een foto te uploaden van het bestelde boeket
Hi Marjolein, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ontvanger uiterst tevreden
Beste Willy, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Mooi boeket, op tijd geleverd
Beste Marleen, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
geweldige snelle levering! helemaal tevreden
Beste Esther , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Eenvoudig te boeken
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Jack! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bestelling gedaan met verkeerd tekst op kaartje, werd gezegd dat ik het kon annuleren en nieuwe bestelling kon plaatsen. Is ook gedaan en geld ontvangen maar uiteindelijk werd toch het verkeerde kaartje bezorgd. Echt teleurgesteld. Klacht besproken met klantenservice maar geen reactie.
Hi Merel, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat dit niet goed is gegaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor bieden wij je onze excuses aan! Onze bloemist heeft op 2 mei alsnog de juiste kaart bezorgd en wij hebben je een mail gestuurd met een passende oplossing. Helaas hebben wij hier nog geen reactie ontvangen. Wij zien je reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop💐
Beste Martine, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Op de kist van mijn broer lag een armetierige bos waar wel 80 euro voor betaald is. Schandalig.
Telefonisch heel goed geholpen, de bezorger heeft correct, servicegericht en persoonlijk uitstekend gehandeld!
Beste Jeannette , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Makkelijk en toch een persoonlijke touch
Beste Wendelien, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Gemakkelijk te bestellen en goed ontvangen. Heb geen afbeelding van het bestelde boeket, dus kan er niet helemaal goed over oordelen. Het is wel goed en dankbaar ontvangen, dus zal wel goed zijn..?
Beste Jan, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Ik had een pastel boeket besteld in medium formaat maar het was geen pastel boeket en hij was ook klein. Ik had bewust gekozen voor fleurop ipv goedkopere aanbieders maar dit viel mij erg tegen.
Er is aandacht voor de bestelling wat de klant mooi vind
Beste Marsella, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Is er een andere manier om een boeket down-under te laten bezorgen? Je zou misschien via internet een lokale florist kunnen opzoeken die dit op afstand zou willen regelen. Veel emailverkeer, betaling via creditcard of paypal. Zou het zo lukken om op tijd, in dit geval voor een uitvaart, het boeket op de juiste plek te krijgen?
Beste Wout, Bedankt voor de 4,5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
De bloemenzaak Plant en bloem Breda zou boeket bezorgd hebben bij de buren, die weten van niks.. Geen genoegdoening door Fleurop, slechte zaak.
Ik heb een foto van het boeket gezien, daar hebben mensen heel veel geld verdient aan een te klein boeket. Je betaald €50 en ik zie een boeket van misschien €25, Jammer!
Hi Judith, Bedankt voor je beoordeling. Wij zien op de website van Duitsland dat dit exact het boeket is wat je hebt besteld. De boeketten in Nederland zijn doorgaans groter dan in het buitenland voor het bedrag. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Bestelt en geleverd! Vriendelijke bezorger!
Beste Paul & Diana, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
The colors of the bouquet were not as in the picture.
Hi Gerrit, We are sorry to hear that you are dissatisfied with the bouquet you've ordered. To process your complaint, we need a photo of the bouquet that was delivered. Could you please send it to us at [email protected]? Kind regards, Team Fleurop
Aanhef van de enquete is niet passend. Het betreft hier een rouwboeket . Komt zeer onattent over
Beste Nelleke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je vind dat de aanhef van de enquette niet passend is. Je kunt daarover het beste een mail sturen naar [email protected]. Dan kunnen we daarop reageren. Fleurige groet, Team Fleurop🌸
Was naar wens
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Cindy! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Makkelijke site.
Beste Dick , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Er is keurig contact met mij opgenomen nadat bleek dat de bezorgplaats een “ natuurbegraafplaats” was alwaar in t weekeind niemand aanwezig was, keurig tot oplossing gekomen
Beste Marlo, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ