Altijd prime boeketten en snel en goed bezorgd met een goede terugkoppeling.
Beste Kees , Bedankt voor de 4,5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Prins zie hierboven
Beste Nico, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
mooi boeket, op tijd geleverd!
Bedankt voor de complimenten Anke! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Makkelijk bestellen en betalen en de bloemen worden keurig volgens afspraak bezorgd.
Beste Hester, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Dezelfde dag nog een bos bloemen bezorgd, top!
Beste Roel, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Donderdagochtend besteld en vrijdag tegen de middag geleverd. Ontvanger was zeer tevreden en ik dus ook. Voor herhaling vatbaar!
Beste Lieja, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
De kwaliteit van de bloemen is goed, maar wat ik absoluut niet begrijp is dat de boeketten vaak op geen enkele wijze (niet qua vorm, niet qua bloemen en zelfs niet qua kleur) lijken op de bestelde boeketten. Wat heeft het dan voor zin om een keuze te maken uit de foto’s op de website, als de bloemisten toch maar wat doen? Ik heb het inmiddels opgegeven en mensen krijgen alleen nog maar bloemen van mij als ik de bloemen zelf kan brengen.
Het was makkelijk om te bestellen, fijn dat het op de hoogte wordt gehouden van de succesvolle levering (of niet).
Beste Roomsha, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Snel en netjes afgeleverd.
Beste John , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mijn klant was niet thuis, dus moest de bezorger op een ander tijdstip terugkomen. Na het bellen van de bezorger werd er gevraagd om de bloemen op te komen halen, wat al helemaal niet de bedoeling is toch? Uiteindelijk zijn de bloemen een dag later bezorgd.
Beste Satish , Bedankt voor de 3 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Duidelijk website, keurige communicatie
Alles geregeld zoals ik had verwacht van een Fleurop.
Beste Astrid , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooie bloemen en altijd op tijd geleverd
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Sandra! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Super service gehad bij verandering van de bezorgdatum bij een rouwboeket.
Beste Elly, Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prachtige bloemen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ook als het boeket afgeleverd is.
Beste Karin, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Volgens afspraak prima
Beste Ans, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Boeket is erg mooi, ontvanger was er erg blij mee!
Beste Alex, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Bloemen besteld voor een vriendin in een lastige situatie, meteen dezelfde dag nog aangekomen en wat was ze verrast!! Bedankt voor de mega snelle service en natuurlijk, de mooie bloemen
Beste Mimi, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Gemakkelijk bloemen bestellen. Mooie bloemen en n klantenservice was goed bereikbaar en gaf goede informatie
Beste Kees, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Er werd een heel mooi boeket geleverd en op de afgesproken datum.
Beste Remi , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Orchidee besteld rond 2 uur smiddags, werd volgende dag al voor 10 bezorgd in Italië! Erg mooi en nauwkeurig gedaan.
Beste Leonieke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling, het maakt de afstand een klein beetje "minder" ver. Graag weer tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Geen klachten
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Jacques ! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Mooie bloemen, fraai gerangschikt, heerlijk geurend
Beste M., Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Snel en goed geregeld
Beste Patrick , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Fijn geholpen online en aan de telefoon
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Suzanne! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ