Fijn geholpen online en aan de telefoon
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Suzanne! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Vriendelijke bezorger en goede service met een mooie bos bloemen
Beste Jos, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Zeer eenvoudig op een betrouwbare manier kwaliteit te schenken aan iemand in de vorm van een prachtige bos.
Beste Simon , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
bestelling: 50081378704 Het bestelde boeket: Olivia (groot) witte bloemen is niet bezorgd, zonder overleg is in plaats daarvan een boeket rode rozen afgegeven. Zonder overleg, is een ander boeket afgeleverd er is ook geen bevestiging van aflevering gestuurd. Een trieste kwestie zeker omdat hier om een crematie ging wij zullen niet snel meer iets bestellen via Fleurop.
Snelle bezorging goed vers en mooi
Beste Tineke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Goede informatie van bestelling en levering
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, M.M.! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Hoorde dat mijn zus al tijdje ziek is, dacht hoe kunnen we haar met iets verrassen en beterschap wensen? Bloemen met lief kaartje? Maar ze woont ver weg! Jullie site is hier reuze geschikt voor. Je kan duidelijk de prachtige bossen bloemen zien en er is een duidelijke beschrijving bij. Mooie kaartjes om uit te kiezen. Kon zelfs deze dag nog bezorgd worden. sMiddags kreeg ik een lief appje van mijn zus, de bos bloemen waren al bezorgd en ze was er erg blij mee.
Beste Hermien, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Prachtig boeket bij een 50 jarig huwelijksfeest
Beste Willy , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
de kleur en bloemen kwamen niet overeen met het bestelde. Plus ook nog eens bij de buren bezorgd.. De boeket zag er karig uit, terwijl we toch voor midden waren gegaan.
2x besteld en op tijd geleverd. De boeketten zelf niet gezien dus daar kan ik geen oordeel over geven.
Beste Gerda , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Nette en snelle bezorging. Boeket werd goed ontvangen
Beste Marion, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Uitstekend.
Beste Paul , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Beste mensen, Ik vind het merkwaardig dat jullie een beoordeling sturen terwijl de klant niet weet wanneer en wat geleverd is. Misschien moeten jullie eerst daarover informeren. Het is al de 2de keer dat het niet helemaal goed is gegaan. Daarom ga ik de volgende keer een ander provider kiezen. Met vriendelijke groet, Laurence Marchal
Beste Laurence, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat er niet tijdig met je gecommuniceerd is dat het rouwboeket correct geleverd is. Ik zie dat wij dit al met je besproken hebben. Nogmaals onze excuses hiervoor! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Topppp.
Beste Floris , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
In de ochtend besteld en in de middag was het al bezorgd.
Bedankt voor de complimenten Janneke ! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Keuze uit mooie boeketten, heldere communicatie en vlotte levering. Helemaal niets op aan te merken!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Marianne! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bos bloemen zoals beschreven, levering op afspraak en snel.
Beste Martine, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Ik had me vergist bij het invullen van de datum waarop het boeket bezorgd moest worden. Ipv de volgende dag, had ik de toenmalige datum ingevuld. Enige uren na mijn bestelling, arriveerde van diegene die het bloemstuk ontvangen had een bedankje. Gevolgd door een bericht van Fleurop dat het boeket was bezorgd. Chapeau Fleurop. De volle buit aan sterren. Dik verdiend!
Beste Ernst, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Beste Claudia, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bestellen was makkelijk, ruime keuze Betalen was makkelijk Bezorgen was top geregeld. 9,5. Top gedaan! Enige jammere, de bezorgingkosten a 7 euro waren bijna net zo duur als de helft van het bosje bloemen zelf.
Beste Erik- Jan, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Omdat de auto's nog niet op water rijden vragen we inderdaad € 6,95 voor het bezorgen ;-). Fleurige groet, Team Fleurop🌺
De ontvangsten vond het boeket prachtig en groot.
Beste G.M. , Fijn te horen dat de ontvangers de bloemen mooi vinden! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Wat een prachtig boeket was het en wat ontzettend blij waren de ontvangers ermee
Beste Ingrid, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prima verzorging, duidelijke communicatie
Beste Myriam , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik ben tevreden over de snelle service en het mooie grote boeket
Beste Marja, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Besteld en snel geregeld! Prachtige bos.
Beste Esther, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ