Prima verzorging, duidelijke communicatie
Beste Myriam , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik ben tevreden over de snelle service en het mooie grote boeket
Beste Marja, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Besteld en snel geregeld! Prachtige bos.
Beste Esther, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Super snel en prima geregeld
Beste Jan , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Het is onmogelijk een oordeel te geven over een boeket dat ik nooit heb gezien. Op uw bericht ga ik er maar vanuit dat u daadwerkelijk heeft geleverd. U vraagt mij een foto te sturen! Beter als u mij een foto stuurt van het boeket dat u uiteindelijk heeft geleverd. Dan kan ik een compleet oordeel geven. Uw vragen zouden mij "dwingen" de ontvanger te vragen of het boeket is geleverd en er een foto van te sturen. Helaas heb ik van de geadresseerde geen enkele reactie mogen ontvangen en daar ga ik zeker ook niet om vragen. De antwoorden op de volgende vragen zijn dus puur gebaseerd op vertrouwen in uw organisatie.
Beste Gerard Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Goede selectie, correcte prijzen. Op email verzoek s’middags geleverd en gehonoreerd.
Beste Herman, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
De persoon die het bracht was ook heel vriendelijk. Enige kleine minpunt is dat de bloemen al wat langer stonden en niet echt meer in de knop zaten.
Beste Michel, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van bovenzijde, zijkant en stelen) op [email protected]. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Het is een mooi boeket, alleen jammer dat ik zoveel geld heb betaald en dat het boeket er al na 2 dagen slap bijhangt en dat er al bloemen uitvallen. Mvg Jeroen Engels 0629535664
Goedendag, Helaas geen goede ervaring rijker. Had een mooi kleurrijk boeket van verschillende voorjaarsbloemen besteld. In plaats daarvan is er een bos tulpen met soort droogbloem ertussen bezorgd. Momenteel in conclaaf met Fleurop en betreffende bloemist. Is nog niet afgehandeld, dus kan geen hoger cijfer geven als dit.
Betrouwbaar zoals altijd!
Beste Mascha, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Alles was echt super perfect, alleen het zou wel nog beter zijn als de klant de tijd kan kiezen. Bijvoorbeeld m’n familie ging uit huis in de middag en het ging erg hard regenen en winden, dus was even bang dat de bloemen weg zouden waaien.
Beste Maja, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Gewoon prima
Beste Helle, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
bloemen vanuit Melbourne online besteld voor mijn vaders 75e verjaardag. Geweldig makkelijk, mooie bos en een gelukkige papa! dank jullie wel!
Beste Sascha, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Ik begrijp dat elke bloemist een eigen invulling geeft aan het voorbeeldboeket (vrolijk plukboeket) op de website, maar in dit geval vond ik het toch wel erg afwijkend
Beste Carolien, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van de bovenzijde, zijkant en stelen) op [email protected]. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Het online bestellen ging vlot en makkelijk en ook de telefonische vraag werd keurig beantwoord. De levering was de volgende dag al en mij dochter was heel blij met de bus bloemen in Spanje.
Beste Elise , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
De boeketten die ik verstuurd heb zijn allemaal heel mooi…
Beste J.M.W., We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Voor een colllega een bos bloemen besteld, die dezelfde dag werd geleverd en prachtig was. Veel keuze en gemakkelijk te bestellen en te betalen.
Beste Karin, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik had een seizoensboeketje voor een laatste groet, toen ik de foto zag was ik toch teleurgesteld. Er zaten mooie bloemen tussen maar was geen mooi samengesteld boeketje.
Slordig!
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Het lijkt erop dat het kaartje wel is geleverd. Je bent vergeten jouw naam als afzender te noteren. Wellicht was dit het probleem? We hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Bestellen, opvolgen en de reactie van de ontvanger met de prachtige bos, maakt dat dit de ervaring is die je zoekt om mensen te laten glunderen.
Beste Alain, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Hele snelle levering
Beste Helene, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Gewoon goed
Beste Theun , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Boeket makkelijk besteld via de site. Deze werd de volgende dag keurig in Engeland afgeleverd met handgeschreven kaartje. Prachtig boeket! Fris en vers en de grootte overeenkomstig de prijs.
Beste Joke, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik was bang voor een iel bosje voor 17.95. Bloemen keuze is ook spannend . Echt een heel mooi , vers en stijlvol boeket. Ik kon de levering goed volgen en ga zeker meer gebruik maken van deze service. Bedankt
Beste Yolanda , Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
De bos bloemen die bezorgd zijn bij Mevrouw Rosita Mengerink in Aalten zijn zorgvuldig en precies op tijd bezorg.
Beste Gemma, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ