13:40 besteld, 16:00 een mooi boeket geleverd.
Beste Jacob, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Bestelling niet op de afgesproken datum bezorgd Uiteindelijk 2 dagen erna, na telefonisch navragen wel
Hi Fred, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat jouw bestelling vertraging op heeft gelopen. Wij hebben je een mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Hartelijke groet, Team Fleurop🌺
Dat het zo kan gaan goed op die afstand
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Wim! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop
De bloemist had geen tijd om mijn telefoontje aan te nemen dus moest ik het online bestellen. Dat is best lastig als er niet precies bij staat wat je wilt. Na uitgebreid bellen met de klantenservice is, naar mijn idee, tóch het rouwstuk gemaakt wat ik graag wilde en op tijd bezorgd. Super!
Beste Finy, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Binnen korte tijd twee rouwboeketten besteld, en in geen van beide gevallen (Alphen aan den Rijn en Den Haag) ontving ik een bericht van aflevering, wat bij bestelling wel wordt toegezegd. Toevallig hoorde ik in beide gevallen van de nabestaanden dat de bloemen waren aangekomen.
Hi Marja, Dankjewel voor je beoordeling. Je mag van ons zeker een bezorgbevestiging verwachten. Sorry dat je die deze keer helaas voor beide bestellingen niet hebt ontvangen. Wij gaan hier intern aandacht aan schenken. We wensen je een fijne dag toe! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
perfect van bestelling, betaling tot aflevering.
Beste Ate , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ik bestelde voor een verkeerde datum en met 1 mailtje met de vraag of het vandaag kon werd er meteen actie ondernomen . Ze kreeg hem dezelfde dag . Enorm bedankt
Beste Jolanda , Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze klantenservice doet er elke dag hun uiterste best voor om een zo goed mogelijke service aan te bieden. Fijn dat je dit ook zo ervaart! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Prijs verhouding wat je ontvangt helaas minder
Beste Ashoe, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het bezorgde boeket. Je kan daar het beste een mail over naar ons sturen (voorzien van duidelijke foto's , waar het boeket volledig op zichtbaar is). Die kun je binnen de zeven-dagen vaas garantie sturen naar [email protected]. Dan kunnen we ze beoordelen. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooi gevarieerd boeket met geel oranje en blauw… dacht dat ik een andere kleurschakering had besteld want dit is eigenlijk te ‘bont’ voor mijn ogen, op zich mooi daar niet van. Vraag me af of ik er dus echt van opaan kan als ik iets bestel dat t ook zo gemaakt wordt.
Beste Julia, Dank je wel voor je beoordeling. Als je niet tevreden bent met het geleverde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Je kunt er vanuit gaan dat onze bloemisten bezorgen wat je besteld hebt natuurlijk en als dat een keer niet gebeurt nemen ze contact met ons op zodat we kunnen overleggen met de besteller of het aangepast mag worden. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Mijn relatie die bloemen kreeg was zeer tevreden met de mooie bos.
Beste Ton , Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Mijn complimenten!
Beste Daphne, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Zorgvuldig en correct
Bedankt voor de complimenten Muriël ! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Gemakkelijk te bestellen, goede bereikbaarheid om wijziging door te geven. Mooie boeket.
Beste Heike , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Mooie keuzes, betrouwbare levering
Beste Hein, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Ik zou een bevestiging moeten ontvangen hebben na aflevering....het was hopelijk te druk voor jullie, want ik heb het niet ontvangen...nu kreeg ik 2 dagen later een bericht van de ontvanger dat ze het heel leuk en lief vond.
Beste Cendi , Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je geen bezorgbevestiging hebt ontvangen, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Heb je ook al gekeken in je spam/ongewenste mail? Daar belanden ze ook nog wel eens in ;-) Graag tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Na vier dagen zijn de bloemen nog prachtig. Ze waren duidelijk heel vers toen ze geleverd zijn.
Beste Adrie , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Prachtige boeket bloemen werd meteen bezorgd! Top!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Jolanda! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Zie boven Een foto kan ik niet sturen; ik ga af op wat de ontvangers van het boeket vinden en die zijn er blij mee.
Beste Anna, Fijn te horen dat de ontvangers de bloemen mooi vinden! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Prachtige bloemen bezorgt op juiste dag.
Beste Pepijn, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Al vele malen naar volle tevredenheid online de bloemen besteld.
Beste Marcel , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Doe ik nog een keer
Beste Josephien, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Orphea ! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Fout van mezelf is vriendelijk door fleurop opgelost. Wat een goede service!
Bedankt voor de complimenten Sonha! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
De bloemen werden nog dezelfde dag bezorgd en waren prachtig!
Beste Babs , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Het is erg handig om online bloemen naar iemand te sturen maar alles bij elkaar (totaal bijna €40,-) vind ik naar verhouding veel teveel. De bos bloemen (medium bos) vond ik nu niet bepaald een waardige bos voor dit geld.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ