Heb gebeld want was onzeker of alles goed was gegaan. Werd netjes teruggebeld. Was daar blij om.
Beste Anja, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Bij afwezigheid van de ontvanger werden de bloemen bij de buren afgegeven. Dat vind ikzelf niet prettig, maar heel fijn dat het bijbestelde kaartje discreet in een envelopje zat.
Beste M, Bedankt voor het delen van je ervaring, Dat doen we zodat de ontvanger je bloemengroet toch ontvangt op de door jou gekozen dag. Wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Indien ik bij jullie bestel, krijg ik altijd enthousiaste bedankjes.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Lidwien! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Op tijd bezorgd en een leuk bosje bloemen. Wel wat weinig bloemen voor 40 euro ( plus bezorgkosten).
Beste Jea, Dank je wel voor je beoordeling. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
De dag erna iemand blij gemaakt aan de andere kant van de wereld.
Beste T., Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat de ontvanger er blij mee was, dit maakt de afstand een "beetje" minder ver. Graag weer tot een volgende keer. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Afgelopen dinsdag 5 jaar sterf datum van mijn moeder. Bloemen via Fleurop gestuurd naar mijn vader. Gisteren bleek dat de bloemen helemaal niet geleverd zijn. Hier ook geen bericht van Fleurop over gekregen, en nu de vraag of ik de levering wil beoordelen. Wat denk je zelf? (Ben al bezig om mijn geld terug te krijgen).
Je bestelt bloemen, ze worden geleverd, de ontvanger is blij. Tja top toch?
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Stefan! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Boeket binnen anderhalve uur door lokale bloemist bezorgd aan de ontvanger, geweldig! Echter wat prijzig.
Beste G.P., Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Alles is goed gegaan. Bedankt
Beste Pieter, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Een overzichtelijke site en heel makkelijk om je bestelling in te vullen. Jammer dat aan ons wit met blauw rouwboeket een donker lint zat. Een wit was mooier geweest. Maar misschien heb ik door de verdrietige situatie de keuze voor een kleur lint over het hoofd gezien .
Bij de levering is een onjuist huisnummer gebruikt, en zijn ontvanger en 'buren' verwisseld. Onzeker is of de bloemen ook bezorgd zijn. Bij de bestelling bleek de adressen-database al niet te kloppen (niet compleet), in opmerkingenveld nadrukkelijk nog eens het juiste huisnummer vermeld. Opmerking is genegeerd. Op klacht is niet gereageerd. Ben dit niet gewend van Fleurop. Fouten maken gebeurt, het niet oplossen daarvan is enorm slecht. Wij gaan het met creditcard betaalde bedrag terughalen wegens niet nakomen overeenkomst.
Beste Clemens, Dank voor je beoordeling. Wij hebben inmiddels op je klacht gereageerd, uitleg gegeven en je een tegemoetkoming aangeboden. Je hebt aangegeven hier geen gebruik van te willen maken. Met vriendelijke groet, Team Fleurop 🌸
Prima service en op tijd. Goede info
Beste Robin, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Zo fijn dat je een dag voordat je iemand een bloementje wil sturen dit nog kan doen. Het zijn mooie bloemen geworden en is op tijd afgeleverd.
Beste Gemma , We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. En op de dag zelf kun je ook nog een bloeket laten bezorgen als je hem voor 14 uur besteld ;-). Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Mooie keuzes hoewel je nooit precies weet of het boeket erop lijkt. Keuzevrijheid vd bloemist en afhankelijk vd beschikbare bloemen. Ik bestel vaker naar tevredenheid bij Fleurop en ook dit keer was het weer een schot in de roos.
Beste R.J. , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Prachtig boeket
Beste Marleen, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Toevallig gingen we ook op bezoek bij degene waar we de bloemen aan gestuurd hadden. Wat daar stond was echt geen bos van 35 euro!
Beste Ellen, We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben je hierover inmiddels een e-mail gestuurd en vernemen graag van je. Met fleurige groet, Team Fleurop🌻
Het boeket wat ik besteld had zag er in het echt niet uit zoals op de website
Beste Yuliia , Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Fantastische bloemen ben heel blij. 10 krijg je van me super blij
Beste Shai , Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
Ik heb vaker met Fleurop boeketten besteld en het is heel makkelijk. De boeketten zijn van goede kwaliteit.
Beste Ankie , Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. Fleurop helpt je graag in de toekomst met het versturen van meer bloemengroeten! Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Bestelde tulpen voor 30 euro excl verzendkosten, maar die waren al zo oud dat ik een vervangende andere bos bloemen kreeg. Kreeg een flut bosje andere bloemen die zeker geen waarde had van 30 euro. We hebben een vriend die ook bloemist is en die vertelde ons dat dit echt geen bos van 30 euro is… EENS MAAR NOOIT MEER!!
Ux mobiele versie kan beter, het was ok.. maar verwachtte er meer van ( moest t 3 keer over doen) .maar meer stoorde me dat er geen rekening werd gehouden met de opmerking die je kunt plaatsen. Er waren ook te weinig tekens mogelijk om dit beter toe te lichten. Levering was wel zoals beloofd erg snel. Zelfde dag nog bericht van aflevering. Over het boeket kan ik niet oordelen, deze heb ik niet in het echt gezien.
Tis altijd spannend of het goed is gegaan . Maar alles is perfect gegaan.
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Rita! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
de bestelling ging gemakkelijk. Bezorging was supersnel. Bloemen zagen er mooi uit. Erg tevreden.
Beste Erica , Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en hopelijk tot snel. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Altijd fijn om iemand op afstand, last minute (de dag zelf), blij te kunnen maken met een bos prachtige bloemen. Het boeket is schitterend en bezorging goed.
Beste Daniëlle, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ