Mooie blouse

Keurig verpakt

Netjes op tijd

Snel en perfect geleverd

Heel netjes verzorgd en snel geleverd

Goede hulp om iets naar mijn zin te vinden

In eerste instantie lukte het niet zo goed om iets bij elkaar te vinden, maar de medewerkster bleef maar kleding aandragen en uiteindelijk is het dan ook helemaal naar mijn zin gelukt!

uitstekend

Fijne winkel, prettige behulpzaam personeel. Vriendelijk!!

past helemaal oke

fijne webshop

TOP!

Goede duidelijke website, met veel keuze! Goede service! Echt een aanrader!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Mijn bestelling werd binnen een paar dagen geleverd. De kwaliteit is heel mooi.

Super goed

Fijn dat ik het in de winkel kon ophalen

Prettig

Prettig geholpen. Vriendelijk personeel en goede service.

Kon geen zomer korting en spaarpunten inleveren.

Kon geen zomer korting en spaarpunten inleveren.

Prima gegaan

Snel

Uitstekende service en snel

Netjes verpakt en snel verstuurd

Tevreden, geslaagd met mooie jurken

Ik had wat jurken online besteld, en rustig thuis kunnen passen. Goed geslaagd en ook wat retour gestuurd, wat overigens heel eenvoudig is. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Jurken van mooie kwaliteit.

Snel verzonden en heel netjes ingepakt

Snelle verzending, keurig netjes compact verpakt. Prachtige kleding mogen ontvangen heel erg blij mee!

Prachtig shirt en super snelle levering

Prima afwikkeling van het bestelde.

Het bestelde aftikel is snel geleverd. 1 artikel in de winkel afgegeven voor retourneren. Dit scheelt verzendkosten.

Perfekt

Veel keus, prachtige merken en snel geleverd!

Was goed .Ik had alleen graag willen weten van te voren dat het een brievenbus pakketje was in verband met thuis blijven

broeken paste niet goed

het was te groot het paste niet goed terug gestuurd

Was keurig netjes

Slechte mails

Nou als je iets besteld staat er niet waneer het binnen krijgt ongeveer en je krijgt alleen een mail als je pakket is bezorgd

Fijn geholpen zelfs online

Goede en snelle service

Heel erg tevreden

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.