Goed duurde wel wat lang kwa verzending. Maar retourneren ook goed.

Goed geslaagd, mooie sweater, mooie prijs!

Goed geslasgd en prima geholpen

Mooie kleding en goede service

De kleding was mooi verpakt en snel geleverd. Prachtige kleding van goede merken.

Snelle levering. Goede kwaliteit kleding. Ga zeker nog eens bestellen.

Snel geleverd, netjes verpakt, complimenten

Levering snel Keurig verpakt Produkt zoals op foto

Precies wat ik er van verwachtte.

Mooie artikelen met goede prijzen.

Te veel betaald voor mijn kleding

In Veenendaal kleding gekocht en zeer tevreden afgerekend. Ik zei nog wel: "wat duur zeg, voor 2 afgeprijsde kledingstukken." Ben ik vlak bij de THVG aan het lunchen Kom ik er achter dat ik veel te veel betaald heb en wel 69 €. Terug naar de winkel gegaan en ik kreeg 54 € terug. Maar thuis zag ik dat ik nog te weinig terug had gekregen.....en dat was nog 14 €. Om een lange rit te besparen kon ik dit bedrag in Ede ophalen. Erg vervelend en vermoeiend voor mij. In een woord gezegd: laat de verkoopsters het gekochte goed checken als een klant twijfelt aan de prijs..... uiteindelijk had ik gelijk!

Goed, prima verlopen

De producten zijn goed ingepakt aangekomen en voldoen aan de verwachtingen.

Retourproces

De broek van Cambio had helaas een andere pasvorm dan mijn andere Cambio broek in dezelfde maat dus moest terug. Bestelling, levering en retour ging makkelijk. Communicatie over de ontvangst en terugbetaling moest ik zelf starten maar is vervolgens wel goed uitgevoerd.

Snel, goed en prettig

De levering was snel, pakketje was goed verzorgd en de verdere financiële afhandeling was prima

Top ga zo door

Goedalles keurig geregeld

Alles keurig geregeld, ervaring goed

Super mooie trui

Mooie trui, leuke kleur en goede maat

Betrouwbaar , snel. Vooral dat eerste.

Product was niet wat ik bedoelde makkelijk retour prima afgehandeld.

Slecht

Via website een jasje besteld, dat te groot uitviel. Afgelopen maandag opgehaald in de winkel, gepast en vervolgens dezelfde dag geretourneerd. Nog geen bevestiging ontvangen, laat staan dat ik het bedrag terug heb. Er wordt verwacht, dat je meteen betaalt, vervolgens moet je meerdere dagen wachten op de bestelling en nu moet ik WEER wachten op mijn geld. Al met al zeer teleurgesteld!

Snelle levering!

Een duidelijke site met mooie merken! Kleding in een mooie verpakking geleverd. Een aanrader om hier veilig en met een snelle en keurige aflevering iets te kopen!

Heel tevreden!!

Leuk jurkje. Snelle levering. Top!!

Klantgerichte service

Zeer vriendelijk geholpen, nemen alle tijd, mooie kwaliteit kleding.

Prima geholpen

Fijne verkoopsters

Uurstekend

Super snelle levering

Veel keuze van leuke merken kleding

Hier hebben ze leuke kleding ook voor een maatje meer en/of vrouwen van middelbare leeftijd. Altijd vriendelijk en online ook prima

Product niet meer beschikbaar

Product gekocht en betaald via de site! Kreeg bericht dat het product er niet meer was.. site dus niet op orde. Erg teleurgesteld

Heel tevreden

Heel tevreden

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.