Alles correct, zo als het hoort, geleverd!

Positief!

Prettige firma en altijd netjes op tijd en uitstekend verpakt

Mijn ervaring is uitstekend

Goede communicatie via mail En klein pakje!

Duurde lang voor ik de bestelling kreeg

Doordat het bijna een week duurde voor ik de bestelling binnen kreeg weer retour gestuurd. Ik had een feestje en had gehoopt de broek eerder te ontvangen dus had inmiddels wat anders besteld.

Is goed.

Netjes ingepakt, alleen de broek beetje raar opgevouwen, niet op de naad. Maar is een mooi broekpak.

Online een artikel besteld bij Ter Horst Van Geel. Snelle levering en pakket was goed te volgen. Artikel zat in een heel mooie doos, ingepakt in vloeipapier met een leuke boodschap van een medewerker die het artikel heeft ingepakt. Dat maakt het toch net even wat leuker. Bedankt voor dit leuke moment bij het uitpakken.

Niet alles in 1 geleverd

Bestelling was snel en bijzonder goed verpakt, je besteld een rok en een shirt komt alleen de rok, vandaar gelijk terug gestuurd.ook geen mail wanneer het shirt komt.ben benieuwd wat voor bedrag ze terug storten.

Fijn geholpen in de winkel in Veghel.

Snelle reactie en snelle levering

Mooie trui, mooie prijs en goede service. Super

Op tijd geleverd, orima geregeld

Prachtige blouse, top kwaliteit!

Altijd goed

Heel goed!

Ik word altijd vriendelijk en professioneel geholpen, bij voorkeur door de verkoopsters die langer in dienst zijn

Vlotte service..

Heel snelle service, met zorg verpakt en een heel vriendelijk kaartje met persoonlijke ondertekening… Top!!

Top service!

Mooi pakketje met fijne broeken

Prima, snelle en goede service

Positieve ervaring

De bestelling is na een paar dagen bezorgd. De verpakking was keurig in orde, het kledingstuk was netjes ingepakt in papier en vervolgens in een mooie doos verpakt.

Was goed

Maar de winkel is maar klein dat is jammer.ik kan zonder hulp niet buiten dorps.

Snel geleverd en mooi ingepakt

Alles netjes geregeld

Duidelijk en goed, netjes verpakt

Snelle levering heel goed

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

Erg blij met het gekochte product. Voldoet geheel aan mijn wensen.

Bestelling

Vlotte bestelling, snelle levering Kreeg opmerking bij Post,nl-punt dat hun adres werd gebruikt bij als bezorgadres en niet het adres van de koper. !! Accepteren ze een volgende keer niet meer! Helaas paste de bestelling niet en moeten retourneren.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.