Snel, netjes verpakt

Goede ervaring, snelle service, netjes verpakt

Modieuze kleding

Kleding was precies volgens de informatie, snelle bezorging. Wat wil je nog meer.

heel goed

heel vlot geleverd, keurig verpakt, gewoon heel goed

meer dan goed ! prima verzorgd

helemaal tevreden !!!

Alleen jammer dat, de blouse, binnen 1 week na ontvangst, verder afgeprijsd is, van 25% naar 40%

Snel verzonden, netjes verpakt.

Ik ben te tevreden, want ik kon in de winkel direct een andere maat bestellen en afrekenen. De bestelling werd enkele dagen bij mij thuis gebracht. Goed geregeld !

Fijne behulpzame medewerker, mooie kleding, goede kwaliteit.

Correct geleverd

Correct op tijd geleverd

Een uitgebreide collectie en een fijne manier om te bestellen en te retouren

Ruim aanbod van merken, snelle levering.

Bestelling altijd goede informatie.

Snel en betrouwbaar

De kleding was ook precies op maat en goede kwaliteit

Ruime keuze

Prettig gewinkeld, vriendelijk personeel.

Niet goed

Na 2 dagen bericht gekregen dat de top er niet was. Geld zou teruggestort worden. Geen vertrouwen meer in online bestellen.

Genoeg keuze uit leuke kleding

Kleding wordt snel geleverd, iets terug sturen is nooit een probleem.

Goede snelle bezorging

Broek bestteld snel geleverd, goede website.

Zeer verzorgd ingepakt en snel geleverd

Mijn bestelde rok zat keurig ingepakt in stevige plastic zak, met zelfs een vriendelijk kaartje erbij. Kleding van mooie kwaliteit, en ook het eventuele retour sturen goed geregeld, zit al een retour etiket bijgevoegd.

Fijne winkel, gewoon goed.

Ik kom graag bij Ter Horst van Geel maar vind het online winkelen ook heel fijn.

Goed, bestelling snel geleverd.

Mooie regenjas besteld. Helaas toch te klein. Nu zijn de maten daarboven uitverkocht, helaas. Het was een aanbieding, dus ik had snel besteld. Met pijn in mijn hart toch maar terug gestuurd, want ik vind het echt een hele mooie jas. Maar ondanks in de aanbieding toch een prijzige jas. Geld is snel retour op mijn rekening gestort.

Prima, snelle levering.

Artikelen netjes, correct en snel geleverd.

Mooi materiaal , prima verpakt. Snel gestuurd.

Snel bezorgd, keurig ingepakt.

Mooie B three jasje in outlet. Echt een koopje. Zeer tevreden.

TOP

TOP

Mooie kwaliteit jas

Mooie jas goede pasvorm en heel licht in gewicht. De kleur is lichter dan op de afbeelding.

Levering sneller dan verwacht.Keurig verpakt. Blij met de nieuwe colbert

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.