Snel geleverd en ben zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk.

Zeer klantvriendelijk.

vriendelijk en behulpzame dames

vriendelijk personeel . kreeg koffie aangeboden. enhebben me geholpen met keuze maken .

Ik kon de bestelling vrij snel ophalen in de winkel.

Duurde ruim een week voor de bestelling binnen was

Niet geweldig 1 tot 4 werkdagen zou de bestelling geleverd zijn, maar duurde 7 dagen

Prima service en heel vriendelijke klantenservice

Mooie broek, goede pasvorm

Vlotte keuze kunnen maken, makkelijk besteld betaald en geleverd. Mooie broek met goede pasvorm

Snelle levering, zeer verzorgt

Zeer snelle levering goed verpakt in een doos

Hele mooie blouse. Snelle service. Jammer dat de blouse wat kort is maar ik ga hem toch houden!

Mooie winkel, fijn en eerlijk personeel

Eerlijk advies. Goede service ook bij aankopen webwinkel. Rustige mooie winkel. Fijn personeel. Regelmatig ook verrast met een kop koffie.

Snelle levering en bij retourneren artikel een vlotte terug betaling. Prima voor elkaar!

Goede kwaliteit kleding

Prima kwaliteit kleding! Verzend service kan beter, dit duurde gezien mijn ervaring bij andere bedrijven erg lang.

Snel geleverd.

Goede kwaliteit

Perfecte service en alles wordt keurig verzonden

Goede service goed product!

Heel goed!

Alles perfect !!!

Prachtige winkel, exclusieve kleding van hoge kwaliteit. En een hele goede klantenservice.

Fijne winkels

Veel keus voor 65+

Altijd mooi , leuke collectie.

Oke

Fijne winkel met moderne kleding.

Heb deze keer online besteld en dat is goed verlopen. 2 kledingstukken van de 5 teruggebracht naar de winkel in Oss zodat Ter Horst geen 5,95 euro hoeft te betalen voor mijn teruggestuurde kleding. Meestal kun je daar goed slagen.

Super tevreden

Uiterst tevreden over de service en het gepersonaliseerde kaartje. Een echte aanrader!

Alles is perfect gegaan met de bestelling

Bestelling is prima bezorgd.

Supervriendelijk personeel dat met je meedenkt.

Het personeel is supervriendelijk en denkt met je mee.

Alles perfect!

Zoals altijd: mooie kwaliteit, de juiste maat en heel snel geleverd.

Keurig verzorgd

Optijdzonderproblemen.goede kleding g,waar ik lag plezier van he b

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.