Uitstekend dus

Werd leuk geholpen en er werd uitgelegd wat ik moest doen wanneer de pantalon niet zou passen en terug gestuurd moest worden

Top bedrijf

Perfect!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de bestelling. En de bezorging .

Bestellen gaat heel eenvoudig en goed. Levering van de bestelde artikelen was snel en keurig netjes !

Mooie winkel

Heel behulpzame dames.

Ik ben ontzettend aardig en behulpzaam geholpen! Dat kom je niet vaak meer tegen!

Bestelling niet compleet

Regelmatig bestel ik via de webshop kleding. Iedere keer gebeurt het dat er artikelen toch niet voorradig zijn. Dat is echt heel vervelend omdat je uitkijkt naar de bestelde kleding of kleding met een doel besteld hebt.

Goede en snelle levering en service

Goede en snelle levering en service.

Vlotte levering

Zeer tevreden van mijn gebreid bloesje , zeer mooi van kwaliteit

super

Aandacht besteed om de zending goed verzorgt aankomt bij de klant

Blauwe jas

Prachtig jasje, spoedig geleverd! Heel mooi en blij ermee. Deed het dezelfde dag nog aan. Ging ergens iets eten. Een beginnend meisje in de bediening liet een drank over me vallen. Maar vooral over de nieuwe jas die op de stoel achter me hing! Erg, ik had mijn jas enkele uren… omdat erin staat dat ik hem zelf mocht wassen deed ik dat. Maarrrr nu toont de jas allemaal pluisjes… zo jammer. Ok de verantwoordelijkheid van het vuilmaken ligt bij de taverne. Ze zullen wel tegemoetkomen. Maar het jasje ziet er allesbehalve nieuw uit…. Voorzichtig gewassen op een kort programma….

Snel en goed

Bestelling was zelfs een dag eerdere binnen dan verwacht. Helemaal prima. Dankjewel

Alles precies zoals afspraak

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met mooie aanbiedingen en goede levering.

Zeer goed geholpen

Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Netjes verpakt en mooi artikel

Op tijd bezorgd. Keurig verpakt en mooi artikel. Wat mij betreft een fijne betrouwbare webshop erbij

mooie collectie, veel keus

de collectie is mooi en er is veel keus. alles netjes verpakt. enige nadeel is de levertijd via post nl. dat duurde in totaal bijna een week.

De top is top!!

Jammer dat de post wat langer over de bezorging deed. Te laat voor het feestje waar ik de top oa voor kocht. Hopelijk komen er nog veel momenten om hem te dragen.

Plezierig, mooi pakketje, persoonlijk

Snelle bezorging. Mooi verpakte kleding. Persoonlijk door t bijgevoegde kaartje.

De service en hulp in de winkel is heel erg vriendelijk

Snelle levering en mooi verpakt

Duidelijke omschrijving en snelle levering. Tevens mooi verpakt met leuk briefje erbij

Personeel is behulpzaam vriendelijk en deskundig en er is heel veel keus.

Ik ga met plezier naar de winkel, ook online winkel ik met plezier.

Netjes verzorgd en snelle levering

Fijne winkel

Je wordt er altijd goed geadviseerd

Mooie collectie

Via de site besteld en dat ging prima.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.