Betrokken

Snelle reactie gehad. Ik twijfelde over de maat en stuurde daar een mail over. Snelle reactie gekregen zelfs in het weekend. Super bij met mijn aankoop

Perfect!

De pantalon zit super fijn! De levering was ook super snel. Ben zeer tevreden.

Volt afgehandeld

Top service en snelle levering. Kwaliteit naar verwachting!

Top service en snelle levering. Kwaliteit heel goed!!

Ideaal

Wat is dit fijn, bestelling in winkel laten bezorgen, waarna ik daar meteen kon passen. Het zat perfect, maar was dit niet geweest, dan had ik het meteen kunnen ruilen.

Splendid

Prettig

Snelle levering en een professioneel bedrijf. Mooie merken.

Zie boven

Mijn artikel was niet in winkel op voorraad. Medewerkster heeft voor mij besteld en kreeg netjes een telefoontje toen het binnen was in de winkel.

Leuke kleding, tijdig verzonden en zeer zorgvuldig verpakt met een persoonlijke touch.

Snel geleverd in een mooie doos!!

De bestelling was snel in huis, keurig verpakt, met een persoonlijk kaartje erbij!!

Alles duidelijk en volgens afspraak

Zeer tevreden over totale plaatje

Snelle en prima service

Een persoonlijk woordje bij het openen van het pakje is altijd fijn!

Vriendelijk personeel

Werd goed geholpen en meteen gebeld toen het jurkje er was .

Ik bestel hier vaak mijn kleding. Word goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling en de kleding arriveert altijd binnen een paar dagen.

Op tijd en keurig verpakt, met een kaartje erbij, ontvangen.

Prima.

Mooie jurk, snel bezorgd.

Mooie jurk, bestellen en bezorgen prima!

Prima service.

Goede adviezen en prima services met het nasturen van kleding.

Snel geleverd blij met artikel

Mooi verpakt snel geleverd Heel blij mee

Fijne winkel, mooie en duidelijke website

Prima geholpen, bestelling snel en keurig verpakt geleverd!

Ik ben ontzettend blij met het jasje en het past als een bus!

Ik ben ontzettend blij met het jasje!

Zorgvuldig en snel

‘S middags besteld, volgende dag zorgvuldig verpakt in huis. Zou niet weten wat beter kan.

De winkel waar ik altijd kan slagen

Diverse goede merken en zeer prettige dames die echt hun best doen om je te helpen . Kwam er altijd toen ik in Wageningen woonde, kom er nu voor uit Rotterdam

efficient!

leuke producten en heeeel snel afgeleverd

broek die ik online bestelde kwam sneller dan verwacht

Ook slim om de broek zo te verpakken dat hij door de brievenbus kon. Top geregeld.

Leuk persoonlijk gemaakt

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.