Fijn geholpen en mijn bestelling kwam heel snel via de post,

Vanaf het bestel moment tot aan levering duurde wat langer. De retour mogelijkheid klantvriendelijk.

Op tijd en mooi met zorg verpakt!

Al mijn kleding komt uit deze winkel. Zowel online met zorg verzonden, als "live" zeer vriendelijk personeel. Alle maten hangen in de winkel, dus niet alleen maatje 36 en 38, erg fijn! Echt een aanbeveling.

Tevreden

Duidelijke vriendelijke communicatie en snelle levering.

Online bestelling is supersnel afgewikkeld en bezorgd.

Mijn bestelling arriveerde vlot in een mooie doos. De jurkjes waren bovendien extra in papier verpakt. Het voelde echt alsof je een cadeau uitpakt!

Perfect, vlotte levering en alles netjes verpakt!!

goede foto's en mooi verpakt

Erg duidelijke foto's en mooi persoonlijk verpakt echt klantcontact via de webshop heel leuk

Prima ervaring.

Keurig pakket geleverd

Mooie kleding mogen ontvangen

Prima! :-)

Snelle levering, goed en met aandacht verpakt.

Mooie collectie met af en toe leuke aanbiedingen. Correcte levering, mooi verpakt met een leuk kaartje erbij.

Vriendelijk zoals gebruikelijk

Ook al had ik het op internet gekocht en in de winkel opgehaald, ze waren heel vriendelijk

prima ervaring_goede service_snelle verzending

Keurig ingepakt, met een leuk persoonlijk kaartje. Duidelijk retour beleid. Kortom een aanrader om te bestellen

correct en op tijd

Vlotte levering en bestelde kleding conform verwachtingen

Eenvoudig bestelproces, goede informatie over levering, tijdige levering en kleding conform afbeelding en verwachtingen.

Ik had mijn bestelling snel in huis. Gisteren een deel retour gestuurd omdat ik twee verschillende maten had besteld. Nog geen ervaring met de snelheid van het verwerken van een retour. Mooie merken

Heel netjes geleverd

Goed verzorgd en snelle levering

Mooi

Een erg mooie blous en vlug bezorgd

Goede kwaliteit kleding

Optijd bezorgd. Goed verpakt Passende maten

Goede, snelle levering.

Goede, snelle levering. 1 artikel geretourneerd en al snel bedrag weer gecrediteerd. Top!

Prima verpakt en bezorgd.

Deze bestelling met meerdere blouses was voor iemand anders die zelf niet kan winkelen. Dan is het wel jammer dat retourzending niet bij de prijs is inbegrepen.

Mooie kleding

Mooie kleding en,goed geholpen

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.