prima product en netjes afgeleverd

op tijd en netjes afgeleverd.

Kleding netjes verpakt ..

Leuke site ... Jammer dat er geen winkel in de buurt is om naar toe te gaan i.v.b met de goede maat . Voor de rest mooie kleding voor een mooie prijs

Snelle levering, goede service !

Mijn bestelling was vrij snel bezorgd en heel mooi verpakt geleverd . Met zorg!

Mooie kleding, netjes verpakt, snelle levering

Snelle levering volgens afspraak...

Makkelijk te bestellen

2 broeken bij besteld, website werkt goed.

Mijn ervaring is heel goed,altijd vriendelijk personeel, En ze helpen waar het kan.

Prima aanvulling op mijn garderobe

Mooie jurk in de winkel gepast. Ter plekke via internet de andere maat gekocht, en deze werd 3 dagen later netjes thuisbezorgd.

Prima kwaliteit van blazer b three.

Blazer online besteld. Bij het passen van deze prachtige blazer kwam ik er achter dat 1 van de 7 knopen anders was. Ik heb een mail gestuurd en kreeg snel antwoord. Saskia ging voor mij 2 nieuwe knopen( 1 reserve) bestellen en ik hoop ze vandaag per post te ontvangen. Jullie kunnen trots zijn op zo'n fijne collega! Groetjes, Ineke.

Top!!!

Snel en duidelijk. Ook het retourneren van artikelen wordt snel afgehandeld

Was goed

Service en kwaliteit prima

Jurkje besteld kleur en stof was zoals beschrijving, ben er nlij mee.

Heel prettige ervaring

Het winkelen en bestellen Hennie als heel prettig ervaren. De manier waarop het artikel was ingepakt met een leuk kaartje erbij was heel zorgvuldig en netjes. Ik ga hier vaker bestellen

Heel goed en prettig

Alleen, terugboekingen van geld, duren net wat langer dan bij veel andere webshops. Misschien een aandachtspuntje voor u?

Snelle en goede service

Goede en snelle service in sterke verpakking

Zoals ik in de ene zin heb aangegeven. Goede en snelle bezorging.

uitstekend

product snel geleverd...zelfs her retourneren van 1 van de sweaters was heel eenvoudig

Prima, was snel en goed geleverd

Niet alleen de ervaring van de bestelling en bezorging maken deze beoordeling maar juist de hulp in de winkel in Veenendaal de dag erna. Toen ik toch een maatje groter wilde passen was niets teveel. Ik ging naar huis met het gevoel dat ik een koningin was in een prachtige nieuwe jurk. Dank jullie wel team Ter Horst en van Geel, you made my day!

Het ontvangen kledingstuk was niet hetgeen ik besteld had.

Ik had een witte capri broek besteld en in de verpakking zat een groen xl t- shirt. Blijkbaar waren de bestellingen van twee klanten verwisseld.

Vorrect

Ben zeer prettig geholpen.

Heel fijn

Fijne winkel aardig personeel en goed geholpen

Betrouwbaar

Mooie snelle levering, alles zag er netjes uit.

Het was goed naar mijn zin , keurig verpakt aan gekomen

Prettig!

Prettig, prettig !

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.