Hoop gedoe om niks

Jurkje besteld, stond bij maat ES, en daaronder bij productinformatie maten: maat M. Dus ik ging er vanuit dat het maat M was. Ik werd netjes gebeld door de winkel dat mijn bestelling binnen was. Nee mevrouw maat ES dat is toch XS, dat snapt toch iedereen? Want ES staat vòòr de s en m dus dan lijkt me dat logisch toch? Nee dat lijkt me helemaal niet logisch, er stonden helemaal geen andere maten bij (staat nog steeds zo op de site nu) maar nee ze vond het raar dat ik dat niet had begrepen en was onvriendelijk. Ook pas na 2 weken m'n geld retrour. Volgende keer bestel ik gewoon weer bij zalando, dat weet ik wel.

Geweldige service

Altijd vriendelijk en deskundig. Fijn dat er altijd op een fijne manier meegedacht wordt en in mogelijkheden wordt gedacht.

Korting niet verrekend

Jammer dat de korting van mijn online bestelling is afgetrokken scheelde 5,00 dat ik tekort kwam terwijl ik in de winkel Een ander product heb gekocht zodat ik ruimschoots het bedrag haalde . Hebben wel mooie spullen.

Digitaal klantvriendelijk behandeld.

Gekregen wat ik besteld heb. Keurig verpakt met een leuke attentie erbij. Communicatie per mail was duidelijk.

Geweldig!

Geweldig!

Goede en snelle service

Ik ben prettig te woord gestaan.

Fijn

Fijn contact, goeie service en advies

Gemakkelijk te bestellen en snel in de winkel1

Nog niets van gehoord???

Ik heb 20-3-24 een jasje besteld, tot nu toe een bericht ontvangen dat het onderweg is, wachten het af!

Snel en correct

Ging goed

Snel ,keurig verpakt een cadeautje.

Fijne winkel, goed advies, meedenkend

Al jaren mijn favoriete winkel.

PRIMA.

De chefin heeft mij geholpen zeer goed en prettig. In Geldrop Ter Horst van geel. Heeft een pluim verdiend.

Correcte en snelle levering

Zorgvuldig ingepakt.

super

zeer snel en correct geleverd ,,precies als de foto op de site

Ben fantastisch geholpen in de winkel

Mooi

Erg prettig keurig en vlot verstuurd :)

Fijne winkel

Kleding voor elk wat wils met mooie terugkomende aanbiedingen. Netjes verpakt en snel bezorgd.

top

Zoals altijd altijd keurig verpakt met een vriendelijk kaartje erbij

Ben prima geholpen.

Omdat mijn aanschaf niet lekker zat, heb ik hem weer geretourneerd. prima afgehandeld.

Prima correct en goede service.

Een mooie winkel om te winkelen, en een perfecte bediening, zowel in de winkel als online

Prima service.

Mooie broek, netjes verpakt en snel geleverd.

lange levertijd

Op vrijdag besteld, pas de week erna op donderdag geleverd. In de tussentijd geen communicatie over de levertermijn ontvangen. Daarop zelf via mail contact met de klantenservice opgenomen. Hier werd wel snel op gereageerd.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.