Nette snelle afhandeling

Helaas zat de bestelde jas niet goed. Geretourneerd en snel het geld retour ontvangen.

Snelle levering van mijn bestelling. Het wordt echt als een cadeautje verzonden in een mooie doos en de kleding verpakt in vloeipapier.

vlotte afhandeling van internet bestelling

goede service -> werd middels mail goed op de hoogte gebracht; korte levertijd vriendelijk personeel bij ophalen bestelling in de winkel

Super snel en goed!

Super snel en goede levering.

Snel geleverd in een mooie verpakking.

Mooie kwaliteit, nette afleverbox en mooi op tijd geleverd.

N prima modebedrijf met heel veel variatie. Prettig om ook on-line bij hen te kunnen winkelen. Ik ben blij verrast met t assortiment en zal zeker vaker de website bekijken voor meer leuke spullen. Zodra in Nederland zal ik ook zeker de winkel bezoeken. De kwaluteit is uitstekend. Overall n prima ervaring.

Fijne webshop veel keuze, bestelling snel binnen en keurig verpakt.

Prima en overzichtelijke site

Fantastisch!

De bestelling werd snel verwerkt en een van de twee broeken had ik geretourneerd en het werd supersnel gecrediteerd. Top! Het is een hele fijne winkel met veel keuze en goede merken. Een aandachtspunt: een zelfklevende etiket voor retourzending zou heel efficiënt zijn.

Klantvriendelijk, snelle levering

Snel en goede service

Snel en mooi verpakt met een persoonlijke touch.

Heel snel geleverd

Ik ben heel tevreden en ook mooie kwaliteit van de Capribroek.

De bestelling verliep prima!

2 mooie jurkjes besteld van Nukus. De communicatie verliep duidelijk. Snelle levering. Shirt wat ik terugstuurde, is redelijk snel terugbetaald.

Prima zaak

Mooie collectie en supersnelle levering!

Netjes verzorgd

Het kleding setje was er snel en in een mooie doos verpakt

Vlotte levering na bestelling

Bestelling keurig op tijd en zeer verzorgd ingepakt.

Positieve ervaring, reden voor mij vaker te bestellen en aan te bevelen bij anderen.

Altijd goede ervaringen

De pakketten zijn altijd netjes ingepakt en altijd met een kaartje erbij.

Duidelijke website, snel geleverd en met persoonlijke noot.

Alleen maar prettige ervaringen

Snelle levering van mooie producten. Keurig verpakt met een persoonlijk kaartje. Heb onlangs een jas geretourneerd en was aangenaam verrast over hoe snel ik geld terug had. Wel werden de verzendkosten in rekening gebracht maar dat was duidelijk vermeld op de website

mooi verpakt, maar ruzie met de maten

Ik heb steeds ruzie met de maten. heb een top in maat L besteld maar is echt veel te groot. de mogelijkheid van ruilen is dan te ingewikkeld, moet ik eerst terugsturen en porto betalen om vervolgens opnieuw te bestellen, terwijl ik echt maat L heb en door beperking niet goed bij winkel kan komen.

Vlotte omruil van andere jas, vlotte bezorging van de nieuwe.

Prima en snel bezorgd

Prima geregeld en snel bezorgd

Geweldig.

Alles op tijd en zeer tevreden met het product. Tot een volgende keer. Groetjes.

Helemaal tevreden

Jas goed ingepakt en snel verzonden. Ben blij met de jas.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.