Zeer snel en netjes

Nette doos met kaartje goed verpakt heel mooi verzorgd

Makkelijk te bestellen, mooie kwaliteit, snelle levering

Ik heb contact opgenomen met jullie en ik kreeg meteen contact en werd gelijk heel netjes en goed geholpen. Bestellingen online gaan ook altijd vlot en worden keurig netjes geleverd.

Snelle levering en artikel precies zoals verwacht.

de levering was laat binnen

het pakket zag er netjes uit, maar werd laat geleverd

Heel gastvrij voor klanten.

Super netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben eerst in Veenendaal gaan winkelen en heb dingen gepast en later heb ik het online gekocht.

Alles goed geleverd

Pakket niet ontvangen

Pakket niet aangekomen . Alleen als antwoord deze week wachten . Maar wel paar honderd euro betaald. Daar verder geen uitleg over hoe of wat bij vermissing

Vlotte verzending, keurig verpakt, goede kwaliteit

Prima webwinkel. Helaas was de bestelde Rabe trui toch te groot en een kleinere maat niet voorradig. Ook de terugbetaling vlot afgehandeld. Volgende keer beter !

Heb hier online geshopt, snel geleverd, goed verpakt.

Goede eerste ervaring met deze winkel. Ik heb hier gewinkeld omdat ze het jasje hadden wat ik zocht. Enige was dat er een vreemd geurtje aan het jasje zat, alsof het in de sigarettenrook had gehangen. Wel dus meteen moeten wassen wat jammer was. Verder prima tevreden met de winkel én het jasje :-)

Leuk verpakt en snel ontvangen

Goede aanbieding, leuk ingepakt met kaartje ook nog snel binnen.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, krijg je netjes een email. Snel geleverd, goed ingepakt met een persoonlijk kaartje, heel erg leuk. Ik ben altijd blij met de mooie artikelen die Ter Horst van Geel heeft.

Geen probleem, alles goed geregeld

Snelle levering ,keurig verpakt ,mooie kwaliteit.

Prima afgeleverd

Zeer psitief hqd niet anders verwacht

Keurig verpakt. Snel geleverd. Retouren netjes en snel afgehandeld

Kwaliteit, service,sneheid...dus top.

Kwaliteit, service,sneheid...dus top.

Hele goede service

Hele goede service. Ik belde de klantenservice medewerker omdat ik bang was dat mijn pakket niet optijd zou komen voor mijn vakantie en werd echt onwijs vriendelijk geholpen.

Geweldig goede adviezen.

Op mijn zoektocht voor een kleurrijke blazer werd het een kleurig vest, omdat ik nogal klein ben en het van achteren zo kolossaal was , volgens de werknemers! Verder heb ik op hun advies een geweldig shirt va Jansen erbij gekocht…. Heb er al zoveel complimenten gekregen!!!

Alles netjes ontvangen

Alles prima ontvangen

Mooi shirt in de winkel opgehaald.

Bestelling via internet en in de winkel opgehaald en gepast. Perfect.

De levering van snel en goed verzorgd

Snelle levering. Leuke kleding. Veel keus

Mijn bestelling was er binnen 2 dagen

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.