Snelle goede levering

Alles naar wens geleverd. Gewoon goed

Super service

Ik word altijd super vriendelijk geholpen. De verkoopsters die er in Wageningen staan zijn zeer klantvriendelijk gericht, nemen de tijd voor je, en denken met je mee. Ik ga voor 1 kledingstuk en komt met een garderobe thuis, dat zeg genoeg. De collectie in de winkel is veelzijdig en ik kan altijd slagen. Liever 1 goede winkel , dan dat ik de hele stad door moet slenteren. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant

Top, snelle correcte levering!

Pakketje kwam snel aan en was keurig verpakt. Erg blij met de nieuwe kleding stukken

Was uitstekend

Ik had iets besteld maar heb het terug moeten sturen helaas. Maar het is super geregeld want binnen een paar dagen heb ik het geld terug!

Fijn bedrijf in Oss, bij retour overzichtelijk en gemakkelijk..5 punten meer dan waard

ALLES PERFECT GEREGELD

Als je betaald met fraai punten

Heb voor 10 euro aan fraai. punten betaald. Helaas was het artikel niet meer op voorraad. Wel 60 euro teruggestort gekregen. maar de 10 euro aan fraai punten niet. Heb er al een mail overgestuurd maar geen antwoord.

Snelle & correcte levering

Mooie afgeprijsde Reset winterjas

Geweldig bedrijf

De kleding zit keurig verpakt, word snel geleverd, of je kunt het ophalen in de winkel en daar ook weer inleveren als het niet past.

Uitstekende service

Pakje werd snel bezorgd, was zorgvuldig maar compact verpakt en geslaagde keus. Vestje al gedragen!

Goede ervaring

Besteld in de winkel en opgehaald in de winkel

Alles is prima verlopen.

Alles is prima verlopen

Heerlijk shoppen online, lekker makkelijk en de levering was snel, zeer tevreden

Goed geholpen

De goede maat was er niet besteld en thuis bezorgd

Jammer dat het terugbetalen wat langer op zich laat wachten.

Uitleg kledingmaat niet duidelijk omschreven

Uitleg kledingmaat niet duidelijk omschreven. Lastig om keus te maken bij mij moest het retour ivm te klein uitviel. Wel snelle levering.

Fijne winkel met persoonlijk advies

De medewerksters zijn heel vriendelijk en hebben een goede balans tussen je vrij laten kijken en persoonlijk advies als je daar om vraagt.

In de winkel vriendelijk.geholpen En online ook goed gast goed

Prima levering

Goed geholpen bij retourneren

Goede ervaring.

Helaas was de bloes te groot, heb het geretourneerd en een maat kleiner gevraagd.

Blij

In de uitverkoop gekocht een trui maat 48 via internet. Ik kan geen reden bedenken voor op- of aanmerkingen. Alles was tiptop. De trui mooi. Snel bezorgd. Goed verpakt. Ik ga deze zaak zeker volgen op internet.

Supersnel en keurig geleverd!

Besteld en betaald van mijn kant en aan de andere kant werd er keurig verpakt en verstuurd! Zo hoort het ☺️

Heel goede service, snelle reactie, mooie kwaliteit van de geleverde spullen

De levering was zorgvuldig ingepakt, zelfs voorzien van valentijn hartjes voor een persoonlijke touch. Alles werd snel en goed afgehandeld. Fijne winkel waar ik zeker terug kom.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.